تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830783354




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابوالفضل صفاري: مستندهاي تلويزيون مخاطب ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ابوالفضل صفاري: مستندهاي تلويزيون مخاطب ندارند
ابوالفضل صفاري ارزيابي‌اش از برگزاري جشنواره تلويزيوني جام‌جم و اختصاص بخشي به داوري آثار مستند را اينگونه بيان كرد:‌ دست‌اندركاران اين جشنواره‌ها بايد از بدنه‌ي مستندسازان باشند تا تداوم يابند؛ در حالي كه در اين جشنواره اين‌گونه نيست و بي‌برنامگي حاكم است.

اين مستندساز در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وضعيت تلويزيون در سال 92 را اينگونه توصيف كرد: تلويزيون را بسيار بد ديدم. حدود دو سال است كه تلويزيون در رقابت با شبكه‌هاي ديگر كم آورده است.

وي ادامه داد: اگر برنامه‌هاي مستند حال حاضر را نگاه كنيد، مخاطبان خود را از دست داده‌اند و اين مخاطبان، مخاطبان شبكه‌ها و مستندهاي خارجي شده‌اند. اين جشنواره در اين راستا بايد يك برنامه‌ريزي درستي انجام دهد اگر مي‌خواهد مخاطب را بازگرداند.

وي با اشاره به اينكه مستندساز‌هاي بسيار خوبي در كشور ما حضور دارند، گفت: اگر براي اين مستندسازها هزينه كنيم، چرا خوب نمي‌شوند، حتي برنامه‌هايشان بهتر از شبكه‌هاي فارسي‌زبان هم خواهد شد اما مشكل اساسي در حال حاضر مديريت و نبود بودجه است. در تلويزيون ايران مديري مثل رضا پورحسين را زماني كه تحول ايجاد مي‌كند، برمي‌دارند!

وي در ادامه با اعتقاد بر اينكه متأسفانه اصلا سرمايه‌گذاري درخصوص توليد مستندهاي جديد انجام نمي‌دهند، گفت: سال‌هاي 87 و 88 دوره‌ي خوبي بود كه در آن بسياري از مستندسازان آمدند و چه مستندهاي خوبي توليد كردند اما اكنون به دليل مشكلات مالي به مقوله مستند، خيلي پرداخته نمي‌شود. در حال حاضر آثار خوبي كه بيرون از سازمان توليد شده است، بازدهي بيشتري از آثاري دارد كه در داخل سازمان صداوسيما ساخته شده‌اند.

نمايي از فيلم سينمايي از تهران تا بهشت

صفاري تأكيد كرد:‌ بسياري از مستندسازان بيكار هستند.

او به اين نكته نيز اشاره كرد كه بهترين مستندسازان با ساخت آثار باكيفيت، توانستند جواز خارجي براي خود دريافت كنند اما اكنون اين مستندسازها دور شده‌اند و به نظر من شرايط كاري كه در سازمان وجود دارد از نظر كيفي پايين آمده است.

اين مستندساز با اشاره به اينكه اميدوار است جشنواره جام‌جم باعث شود مديران به خودشان بيايند، خاطرنشان كرد: يك زماني تلويزيون با شبكه‌هاي داخلي خودش رقابت مي‌كرد اما اكنون با شبكه‌هاي بين‌المللي رقابت مي‌كند.

صفاري با بيان اينكه برگزاري جشنواره في‌النفسه خوب است، در اين زمينه توضيح داد: با برگزاري جشنواره مستندسازان در رقابت قرار مي‌گيرند و در آن موجودي و توانايي‌هايشان را مي‌سنجند اما اي كاش بتوانند مقايسه‌اي با مستندهايي كه پنج سال پيش ساخته شد، داشته باشند تا متوجه شوند كه به جلو رفته‌اند يا عقب.

او در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود با اشاره به اينكه كارهاي فاخري كه ساخته شده‌اند، به دست فراموشي سپرده شده است و اصلا تلويزيون آن‌ها را پخش نمي‌كند، گفت: نمي‌دانم علت اين كار چيست و تلويزيون حتي يك بار نشده كه بگويد اين مستند فاخر چه ارزش خارجي دارد و جايزه بين‌المللي داشته است و هيچ رغبتي ندارد اين آثار را پخش كند.

صفاري همچنين با بيان اينكه اكنون در تلويزيون بي‌برنامگي حاكم است، گفت: چرا بايد هميشه اينگونه باشد كه سليقه‌اي عمل شود و مدام تغيير رويكرد صورت بگيرد؛ در حالي كه اگر يك جشنواره‌اي در آن طرف آب برگزار مي‌شود، 50 سال سابقه دارد. به دليل اينكه كارها و برنامه‌هايشان بدنه محكمي دارد اما اين‌جا اين‌گونه نيست.

انتهاي پيام

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن