تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حقّ نصيحت خواه اين است كه به راه صحيحى كه مى دانى مى پذيرد، راهنمائيش كنى و سخن در حدّ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803302277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استقبال از تاسيس جايزه‌ بين‌المللي به نام پدر علم ارتباطات


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: استقبال از تاسيس جايزه‌ بين‌المللي به نام پدر علم ارتباطات
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران در نكوداشت كاظم معتمدنژاد ضمن بيان اينكه وي در تمام طول زندگي خود به دنبال تدوين چارچوب‌هاي اخلاق فعاليت رسانه‌اي بود از تاسيس و پايه‌گذاري جايزه‌اي علمي و بين‌المللي به نام وي استقبال كرد.

به گزارش خبرنگار مهر مراسم بزرگداشت مرحوم كاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات ايران عصر امروز شنبه 23 آذرماه با حضور جمع كثيري از اساتيد علوم ارتباطات كشور و نيز سرپرست دانشگاه علامه طباطبايي و معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم پناهي رئيس دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه ضمن خوشآمدگويي به حاضران در سخناني اظهار داشت: همه ما مي‌دانيم كه توسعه كشورها مرهون وضعيت انديشمندان آنها است و از سوي ديگر شواهد نشان مي‌دهد كه پيشرفت يك كشور وابسته به پيشرفت دانش آن است كه جز با توسعه مقام و موقعيت دانشمندان آن فراهم نمي‌شود. بر همين اساس باور داريم كه بزرگداشت يك دانشمند بزرگداشت دانش است.

در ادامه اين مراسم، ‌هادي خانيكي عضو هيئت علمي دانشگاه علامه و دبير اجرايي اين مراسم در سخناني با اشاره به اينكه همايش امروز كه به مناسبت نخستين روز از هفته پژوهش برگزار مي‌شود، پيش از اين قرار بود همايش يك روزه نكوداشت دكتر معتمدنژاد باشد و با توجه به فوت او تغيير ماهيت داد، اظهار كرد: نكوداشت دكتر معتمدنژاد به عمر او وفا نكرد و تلاش آنهايي كه مي‌خواهند ياد علمي او را زنده نگاه دارند در نيمه راه باقي ماند. نكوداشت او به همين دليل سمت و سويي ديگر يافت و تبديل به بزرگداشتي شد تا بتواند زمينه‌ساز ادامه راه او در فعاليت‌هايش علمي اش باشد.

خانيكي ادامه داد: اين نشست مهر ختم زندگي پدر علم ارتباطات نيست، بلكه بزرگداشتي است كه سه وجه دارد و به صورتي رسمي، عاطفي و علمي به ارائه آراء و انديشه‌هاي او خواهد پرداخت بر همين اساس به اعتقاد من اين مراسم در ادامه راه نكوداشت او كه در سال 1383 برگزار شد تعريف مي‌شود و هنوز هم فكر مي‌كنم كه جاي خالي براي پرداختن به وجوه زندگي علمي فردي كه از شهر «مود» بيرجند تا مقر يونسكو در پاريس تاثيرگذار بود وجود دارد.

وي با اشاره به تلاش براي انتشار ارج نامه اين نشست علمي تا سه ماه ديگر گفت: دوست داريم جايزه علمي ملي و بين المللي به ياد مرحوم معتمدنژاد تاسيس كنيم اما در اين راه شتابزده عمل نمي‌كنيم و نمي‌خواهيم مصادره به مطلوب صورت پذيرد. مي‌شود به ياد او در يونسكو جشنواره علمي خوارزمي يا جشنواره مطبوعات كاري انجام داد و بر اساس آن هر ساله پژوهش‌ها، تاليفات و پايان نامه‌هاي برتر در حوزه ارتباطات را معرفي و تدبير كرد. دوست داريم آثار ناتمام دكتر معتمدنژاد مجدداً منتشر شود. البته تلاشمان نيز اين نيست كه از او استادي غيرقابل نقد بسازيم، بلكه به اعتقاد ما او تازه در آغاز راه معرفي قرار دارد.

احمد مسجدجامعي رئيس شوراي اسلامي شهر تهران ديگر سخنران اين مراسم بود كه در سخنان خود از معتمدنژاد به عنوان فردي ياد كرد كه حوزه تاثيرگذاري‌اش بسيار فراتر از يك معلم معمولي بود. وي گفت: رفتار، زندگي و نگرش معتمدنژاد از او شخصيتي تاثيرگذار و محوري ساخت كه مي‌شد طلبگي دانش را در بالاترين حد ممكن در او ديد.

رئيس شوراي اسلامي شهر تهران همچنين گفت: ادبيات خاص رشته روزنامه‌نگاري با برخي از تلاش‌هاي او رونق يافت، اما اين همه كار او نبود بلكه همكاري‌اش با مطبوعات و پديدآورندگان آن نيز تحسين برانگيز بود.

مسجدجامعي با اشاره به تدوين ميثاق‌نامه حرفه‌اي مطبوعات توسط مرحوم معتمدنژاد گفت: او همه دانش و تجربه خودش را در آن ميثاق‌نامه ارائه كرد و بخشي از آن را به قراردادهاي جمعي اختصاص داد كه دغدغه هميشگي‌اش بود و زمينه‌اي را براي ايجاد امنيت ملي و مقررات امنيتي صاحبان اين حرفه فراهم مي‌كرد. همچنين در فصلي ديگر از اين ميثاق نامه به سازمان حرفه‌اي مطبوعات اشاره كرد كه دست كم از 150 سال پيش در ايران كه تلگراف بوجود آمد ساختاري تا به امروز ساختاري حرفه‌اي براي بهره گيري از رسانه‌ها معنا نيافت و هيچ تشكل صنفي و فعاليت صنفي مستمري هم در اين زمينه وجود نداشت. در همين سال‌ها هم حدود 10 سال قبل سندي براي بازگشايي و تاسيس دانشكده علوم ارتباطات امضا شد. در آن مراسم من هم حضور داشتم. لوح تاسيس دانشكده در محل آن نصب شد. حتي ما به محل تاسيس دانشكده رفتيم، اما الان بعد از 10 سال تازه مي‌شنويم كه بايد تاسيس دانشكده دوباره بازخواني شود و همه راه‌ها از نو رفته شود. اين سرنوشت در يكصد سال اخير به صورت مكرر براي نهادهاي صنفي مرتبط با رشته ارتباطات رخ داده است و آقاي معتمدنژاد در طول حيات خود تلاش مي‌كرد تا به اين موضوعات سامان دهد.

رئيس شوراي اسلامي شهر تهران در ادامه با اشاره به تدوين سند اخلاق حرفه‌اي مطبوعات توسط مرحوم معتمدنژاد گفت: او پس از تدوين اين سند از برخي از متخصصان و صاحبنظران رسانه خواست تا آن را مورد بحث و بررسي قرار دهند. خودش هم فروتنانه در نشست‌هاي آنان شركت مي‌كرد و مانند يك عضو عادي به نظرات متخصصان توجه مي‌كرد. آنچه او بدنبالش بود تعريف اخلاق رسانه‌اي بود كه در نهايت منجر به اين شد سند ارائه شده در اين زمينه در نمايشگاه مطبوعات به امضا رئيس جمهور وقت (سيدمحمد خاتمي) برسد و به ياد دارم كه در آن نمايشگاه هيچ فردي نبود كه از احترام و اجراي اين سند سر باز بزند.

وي در بخش پاياني سخنان خود از ايجاد جايزه بين‌المللي به نام دكتر معتمدنژاد استقبال و اظهار اميدواري كرد: در دولت جديد اين جايزه پايه‌گذاري و به شكل مناسبي ثبت شود و همچنين نهاد صنفي ماندگاري پيرامون آن شكل بگيرد.

كد خبر: 2195385

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۱۷:۳۳

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن