واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مصطفي زماني: «محكم بازيگري را چسبيدهام» / گله از پايانبندي «جيب برخيابان جنوبي»
مصطفي زماني با اشاره به تغيير پايانبندي فيلم «جيببر خيابان جنوبي» گفت: فقط اميدوارم نگويند كه اين تغيير به دليل مميزي بوده، چون من پرسيدم و گفتند كه مميزي در كار نبوده است. اين در حالي است كه براي پايانبندي ديگري كه فيلمبرداري شد، زحمت زيادي كشيده شد.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اين بازيگر سينما كه اين روزها فيلم «جيببر خيابان جنوبي» را بر پرده سينماها دارد، درباره حضورش در اين فيلم بيان كرد: يك سال و نيم قبل سياوش اسعدي از طريق دوستانم صحبتي را درباره اين فيلم مطرح كرد و من پس از خواندن فيلمنامه به دليل اينكه آن را دوست داشتم، در فيلم حضور پيدا كردم.
با اين حال او نسبت به تغيير پايان فيلم گفت: «جيببر خيابان جنوبي» دو فينال داشت و يكي از آنها اين بود كه من در آن صحنه كشته ميشدم. براي فيلمبرداري اين بخش زحمت زيادي كشيده شد و به عنوان نظر شخصيام ميگويم كه اگر از آن استفاده ميشد براي كارگردان هم بهتر بود چون كار او بيشتر ديده ميشد.
آرزو داشتم بازيگر شوم
مصطفي زماني كه در برنامه تلويزيوني «هفت» حضور داشت، درباره ورود به عرصه بازيگري اظهار كرد: زماني آرزو داشتم بازيگر شوم و حال كه بازيگر شدهام محكم آن را چسبيدهام، البته اين واقعا يك آرزو نبود، اما از كودكي بازيگري را دوست داشتم. در اين راه روياهايم را جدي گرفتم و وقتي به بازيگري رسيدم بهترين نقش براي ورود به اين عرصه برايم پيش آمد.
بازيگرفيلم «من همسرش هستم» با اشاره به اينكه جامعه او را با نقش يوسف ميشناسد و به همين دليل سعي ميكند در نقشهاي ديگر المانهايي از آن را تا حدي در نظر بگيرد، افزود: تلاش ميكنم در فيلمهايي كه دغدغه خودم باشم،بازي كنم. در واقع تصميم گرفتم دنبال بازيگري از يك جنس ديگر يعني از جنس خودم باشم و از آنجا كه هميشه اخلاقگرا بودم سينما فرصتي به من داد كه خودم باشم، پس ميتوانم بيواسطه عاشق، روحاني و... باشم و اين زندگي من است.
چهره در بازيگري تاثيرگذار است
زماني همچنين درباره اينكه جزو بازيگراني است كه به دليل چهره و استيل خاصش در سينما حضور پيدا كرده و نيز درباره تاثيرگذاري اين ويژگي گفت: قطعا چنين ويژگيهايي تأثيرگذار است. بازيگران توانمندي را ميشناسم كه ميتوانند در سطح اول بازي كنند، اما شايد اين امكان خيلي برايشان فراهم نشود، چون به هر حال چهره تأثير دارد و چشم پيش از هر چيز چهره را ميبيند. بنابراين بازيگراني كه به واسطه چهره از اقبال بيشتري برخوردارند، فرصت بيشتري دارند و البته از آن طرف زحمت بيشتري هم بايد كشيده شود كه ثابت كنند فقط به دليل چهره حضور ندارند.
اين بازيگر درباره حضور در دو فيلم «سوت پايان» به كارگرداني نيكي كريمي و «قصه پريا» به كارگرداني فريدون جيراني هم بيان كرد: خانم كريمي سالهاست به عنوان بازيگر زن اول اين مملكت مشغول به كار است و من وظيفهام بود به عنوان همكار به او كمك كنم تا به عنوان يك كارگردان فيلم بهتري بسازد. همچنين از حضور در فيلم «قصه پريا» لذت بردم چرا كه فريدون جيراني كارگردان بسيار هوشمندي است اما احساس ميكنم هنوز آن فيلمي را كه ميخواهد، نساخته و خودش هم به اين قضيه آگاه است.
خسرو شكيبايي را دوست داشتم اما...
وي در ادامه در پاسخ به اينكه آيا الگويي را در بازيگري مد نظر دارد يا خير؟ گفت: خسرو شكيبايي را در بازيگري دوست داشتم اما متأسفانه هيچگاه فرصت نشد حتي او را ببينم. همچنين بازي فاطمه معتمدآريا و پرويز پرستويي را دوست دارم اما اينها به اين معني نيست كه الگويي داشته باشم.
وي كه هماكنون مشغول بازي در فيلم «خط ويژه»مصطفي كيايي است از اين كارگردان به عنوان يك ديكتاتور خوشاخلاق ياد كرد و با اشاره به بودجههايي كه صرف ساخت برخي فيلمها ميشود، گفت: اين بودجهها بيتالمال است و بايد كارگردانهاي آزمون پس داده بيايند و براي مردم فيلم بسازند.
او گفت: نبايد عدهاي ارزشي بودجه بگيرند و فيلم بيارزش بسازند. كارهاي ارزشي را بعد از آنكه ارزشاش معلوم شد ارائه كنند، در حالي كه گاهي به نظر ميرسد كساني كه اين اصطلاح را به كار ميبرند بيشتر به جلو فرار ميكنند.
انتهاي پيام
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]