تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834364864
يك مقام آگاه در گفتوگو با فارس تشريح كردسنگاندازي پژو در خودكفايي ايران/ هزينه توليد يك محصول پژو، دو برابر توليد خودروي ايراني
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك مقام آگاه در گفتوگو با فارس تشريح كردسنگاندازي پژو در خودكفايي ايران/ هزينه توليد يك محصول پژو، دو برابر توليد خودروي ايراني
اين روزها خودروسازان ايراني در حالي نسبت به حضور دوباره شركتهاي خارجي در صنعت خودروي ايران اقبال نشان ميدهند كه به گفته كارشناسان صنعت خودرو، تنها با پول خريد يك ماه قطعات از پژو ميشد دو خودروي ايراني طراحي و توليد كرد.
يك مقام آگاه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، دلايل تلاش شركت پژو و برخي مديران ايراني را براي حضور دوباره در بازار ايران تشريح كرد و گفت: مديران خودروساز ايراني در حالي به حضور دوباره شركتهاي خارجي مانند پژو در ايران روي خوش نشان ميدهند كه هزينه صرف شده براي توليد محصولات اين شركتها در ايران دو برابر هزينه لازم براي طراحي و توليد يك خودروي داخلي است.
* به جاي توليد 206 صندوق دار ميتوانستيم دو خودروي ايراني توليد كنيم
اين مقام آگاه با بيان اينكه سرمايهگذاري سنگيني در ايران براي توليد محصولات پژو صورت گرفته است، گفت: اگر اين سرمايهگذاري براي توليد خودرويي داخلي هزينه ميشد، صرفه آن براي كشور بيشتر بود.
به گفته وي، اگر سرمايهگذاري كه براي توليد پژو 206 صندوقدار صورت گرفت، براي طراحي و توليد محصولي مانند رانا انجام ميشد، دو محصول جديد داخلي در كشور توليد مي شد.
اين مقام آگاه با بيان اينكه براي توليد 206 صندوقدار 130 ميليارد تومان هزينه شده است، افزود: اگر اين سرمايهگذاري براي توسعه برند ملي صورت ميگرفت، علاوه بر توليد خودروي داخلي، به جاي يك خودرو، 2 يا 3 محصول در كشور توليد ميشد.
* حق ليسانس نيم تا يك درصدي در داخلي سازي قطعات
وي در مورد دريافت حق ليسانس از سوي شركتهاي خودروساز خارجي از توليدكنندگان ايراني نيز گفت: حق ليسانس يا رويالتي توسط شركتهاي معتبر دريافت ميشود و به شركتهايي كه برند آنها چندان شناخته شده نيست و يا اكثر شركتهاي چيني پرداخت نميشود.
وي ادامه داد: در حال حاضر حق رويالتي براي خودروهايي مانند پژو 405 و پژو پارس به كمتر از 10 يورو بابت هر دستگاه رسيده است.
به گفته وي، حق ليسانس بابت توليد يك خودرو به ميزان داخلي سازي آن بستگي دارد به طوري كه اگر يك قطعه داخليسازي شود، نيم يا يك درصد ارزش آن قطعه بابت رويالتي به شركت خارجي پرداخت ميشود، به عنوان مثال بابت يك قطعه 100 دلاري بايد يك دلار به شركت خارجي پرداخت شود.
وي تأكيد كرد: در مذاكره با شركتهاي خارجي بايد به آنها اعلام كنيم كه ساخت داخل براي ما اهميت زيادي دارد تا دانش فني توليد را به ما منتقل كند.
اين كارشناس صنعت خودرو با اشاره به داخليسازي پژو 206 گفت: تنها اعتراضي كه شركت پژو ميتواند عليه ايران داشته باشد اين است كه از بابت توليد اين خودرو، حق ليسانس دريافت كند كه در مورد داخليسازي پژو 206 ايراني حدود 40 يورو به ازاي هر دستگاه از اين خودرو است.
* طراحي خودرو در تحريمهاي كاخ سفيد وجود ندارد
اين مقام آگاه با تأكيد بر لزوم توسعه طراحي خودرو در كشور، گفت: طراحي خودرو جزء مواردي است كه در تحريمهاي كاخ سفيد به آن اشارهاي نشده است و در حال حاضر شركتهاي خارجي زيادي آماده همكاري با ايران در اين خصوص هستند تا آخرين حلقه تكنولوژي توليد خودرو در ايران از اين طريق تكميل شود.
* طراحان ايراني به دليل نبود كار به شركتهاي آمريكايي پيوستند
وي با اشاره به طراحي رانا و دنا با مشاركت مهندسان ايراني، گفت: به دليل نبود كار در زمينه طراحي خودرو، بسياري از اين مهندسان از ايران خارج شده و به آمريكا و استراليا رفتهاند و در حال حاضر در شركتهاي معروفي مانند بوئينگ آمريكا و يا فورد استراليا مشغول به كار هستند.
وي ادامه داد: اگر اين شرايط ادامه داشته باشد، باقيمانده مهندسان ايراني نيز از ايران خارج خواهند شد در حالي كه ميتوان از آنها براي طراحي محصولات جديد استفاده كرد.
* هزينه توليد يك محصول پژو، دو برابر طراحي يك خودروي ايراني
اين كارشناس صنعت خودرو با بيان اينكه بابت طراحي و توليد رانا 60 ميليارد تومان هزينه شده است، گفت: بابت طراحي و توليد دنا نيز همين مقدار هزينه شده كه نصف هزينهاي است كه براي طراحي 206 صندوقدار صورت گرفت.
وي با طرح اين سؤال كه چه دليلي دارد كه مسئولان داخلي به توان كارشناسان و مهندسان ايراني توجهي ندارند؟ گفت: چرا بايد در شرايطي كه مهندسان ايراني از توان بالايي برخوردار هستند براي توليد خودرو به شركتهاي خارجي التماس كنيم.
وي افزود: شركت پژو لابي سنگيني در بخشهاي مختلف كشور دارد.
وي با بيان اينكه ميتوانيم از طراحان بزرگ دنيا براي همكاري دعوت كنيم، گفت: شركتهاي كرهاي و چيني در اين زمينه آماده همكاري هستند كه بايد از آنها استفاده كرد.
* درخواست 100 ميليون يورويي رنو براي توسعه يك محصول
وي ادامه داد: شركت رنو 2 سال پيش براي توسعه پلتفرم در ايران خواستار دريافت 100 ميليون يورو شد در حالي كه تنها با 30 ميليون يورو ميتوان يك شركت طراحي خارجي را به ايران آورد و با كمك آن، خودروي داخلي طراحي و توليد كرد.
* روي خوش ايران خودرو به شركتي كه به ايران ضربه زد
اين مقام آگاه در ادامه با انتقاد از نوع مديريت شركتهاي بزرگ خودروساز كشور، گفت: اگر اين شركتها به معني واقعي خصوصي بودند، هيچگاه مدير عامل آن اجازه چنين خسارت سنگيني را از محل حضور شركتي مانند پژو نميداد و پس از دو سال خسارت، با روي خوش با شركت پژو برخورد نميكرد.
وي با طرح اين سؤال كه كدام مدير خصوصي با يك شركت متخلف اين طور برخورد ميكند؟ گفت: برآورد اوليه بابت قطع رابطه ناگهاني پژو با ايران حداقل 800 ميليون يورو است و اين در حالي است كه مدير عامل ايران خودرو بدون توجه به اين رقم و بدون توجه به سرمايه سهامداران باز هم از پژو ميخواهد كه در ايران حضور داشته باشد.
* سنگ اندازي پژو در خودكفايي ايران
وي توضيح داد: شركت پژو در مورد داخليسازي موتور و همچنين قطعات حساس محصولاتش در ايران سنگاندازي ميكرد و نميگذاشت در اين بخشها خودكفايي صورت گيرد.
وي بالا بودن قيمت پك قطعات محصولات پژو را دليلي براي عدم تمايل شركت پژو به داخليسازي آن در ايران عنوان كرد و گفت: اگر پولي كه تنها در يك ماه بابت خريد قطعات به شركت پژو پرداخت ميشود در بخش صنعت هزينه ميشد، ميتوانستيم يك محصول جديد مانند دنا را توليد كنيم.
وي افزود: شركت پژو در اين زمينه سنگاندازي ميكرد تا بخش عمدهاي از پك قطعات محصولات پژو به اين شركت وابسته باشد.
به گفته اين كارشناس صنعت خودرو، دليل بالا بودن قيمت محصولات توليدي با شركتهاي خارجي در ايران، عدم داخليسازي قطعات اين محصولات است.
وي توضيح داد: در حال حاضر پژو 206 ايراني با قيمت 30 ميليون تومان در داخل عرضه ميشود كه تكنولوژي توليد اين خودرو از پژو گرفته شده و در همين حال، محصول مزدا 2 كه يك خودروي وارداتي است با قيمت 70 تا 80 ميليون تومان در بازار عرضه ميشود.
وي خودكفايي در توليد پژو 206 را عاملي براي كاهش قيمت تمام شده اين خودرو عنوان كرد و گفت: با توجه به تعرفههاي فعلي براي واردات خودرو و قطعات، توليد خودرو به صورت CKD صرفه اقتصادي ندارد.
* قيمت بيكيفيتترين خودروي وارداتي، كمتر از 35 ميليون تومان نيست
وي توضيح داد: در حال حاضر واردات پك قطعات يك خودروي ارزان قيمت چيني با استاندارد يورو 4 ، داراي 2 ايربگ، ترمز ايبياس و ايموبلايزر كمتر از 7 تا 7500 دلار نيست كه به اين ترتيب قيمت پك اين خودرو با محاسبه دلار 3 هزار توماني، حدود 28 ميليون تومان تمام خواهد شد.
وي ادامه داد: واردات اين پك مشمول تعرفه 26 درصدي ميشود كه قيمت آن را به 33 ميليون تومان ميرساند و در نهايت با احتساب هزينه مونتاژ، رنگ و هزينه شركت خودروساز اين خودرو به قيمت 44 ميليون تومان توليد ميشود.
وي افزود: اين در حالي است كه كيفيت چنين خودرويي پايين است و در عين حال، قيمت بيكيفيتترين خودروي وارداتي كمتر از 35 ميليون تومان نخواهد بود.
به گفته اين مقام اگاه، در حال حاضر قيمت پك قطعات خودروهاي اروپايي نيز كمتر از 12 هزار دلار نيست و همچنين كوچكترين خودروي اروپايي قيمتي بالاي 13 تا 15 هزار دلار دارد.
وي ادامه داد: در نتيجه، قيمت چنين خودرويي 45 ميليون تومان تمام ميشود و با احتساب هزينه حمل و نقل و تعرفه به 80 ميليون تومان خواهد رسيد.
انتهاي پيام/م
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]
صفحات پیشنهادی
يك مقام آگاه در گفتوگو با فارس تشريح كردصنعت خودرو با پژو به دوران مونتاژكاري بازگشت/ سنگاندازي فرانسويها د
يك مقام آگاه در گفتوگو با فارس تشريح كردصنعت خودرو با پژو به دوران مونتاژكاري بازگشت سنگاندازي فرانسويها در صادرات يك مقام آگاه با تشريح زيانهاي ناشي از حضور شركت پژو در صنعت خودرو ايران گفت با وجود شركتي مانند پژو در ايران صنعت خودرو كشور به شرايط قبل از انقلاب و مونتاژكسخنگوي كميسيون صنايع در گفتوگو با فارس مطرح كرددستيابي به اقتصاد مقاومتي از طريق تكيه بر توليد خودروي داخلي/ت
سخنگوي كميسيون صنايع در گفتوگو با فارس مطرح كرددستيابي به اقتصاد مقاومتي از طريق تكيه بر توليد خودروي داخلي تأمين منافع پژو با حضور در ايران سخنگوي كميسيون صنايع مجلس با تأكيد بر لزوم استفاده از توان توليد داخل در صنعت خودروسازي گفت براي دستيابي به اقتصاد مقاومتي بايد به توانچكيده اخبار اقتصادي امروز فارسروايت طيبنيا از بيماري هلندي اقتصاد ايران/خودكفايي كشور در توليد گوشت/بانك مسكن
چكيده اخبار اقتصادي امروز فارسروايت طيبنيا از بيماري هلندي اقتصاد ايران خودكفايي كشور در توليد گوشت بانك مسكن بازسازي مالي ميشود جداكردن بودجه از نفت حمايت از توليد توليد محور نبودن اقتصاد رتبه دوم ايران در پوشش بيمه صادراتي ۱۷ كشور اسلامي و كارآمدي لايحه بودجه از جمله مهمتعضو كميسيون اقتصادي مجلس در گفتوگو با فارس:افزايش درآمدهاي مالياتي، بازار سرمايه و توليد را تحت تاثير قرار مي
عضو كميسيون اقتصادي مجلس در گفتوگو با فارس افزايش درآمدهاي مالياتي بازار سرمايه و توليد را تحت تاثير قرار ميدهد عضو كميسيون اقتصادي مجلس گفت در شرايط كنوني اقتصاد با افزايش درآمدهاي مالياتي مخالفم زيرا افزايش اين درآمدها دقيقا بر بازار سرمايه و توليد تأثيرگذار است عطاءاللهرئيس مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني خبر دادرتبه اول ايران در توليد علم در خاورميانه/ پژوهش پرستيژ مديريتي
رئيس مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني خبر دادرتبه اول ايران در توليد علم در خاورميانه پژوهش پرستيژ مديريتي نباشد رئيس مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني با تأكيد بر اينكه پژوهش نبايد يك پرستيژ مديريتي باشد اظهار داشت در سال ۲۰۱۲ در زمينه توليد علم و دانش ايران رتبه اول را دظرفيت توليد نفت ايران در خليج فارس افزايش يافت
ظرفيت توليد نفت ايران در خليج فارس افزايش يافت با بهره برداري از طرح توسعه و بهينهسازي مصرف انرژي در ميادين نفتي رشادت و رسالت در منطقه خليج فارس اولين طرح افزايش ظرفيت توليد نفت ايران در دولت تدبير و اميد با ظرفيت 6 هزار بشكه در روز در مدار بهرهبرداري قرار گرفت به گزارش خبرنگرئيس سازمان امور مالياتي در گفتوگو با فارسحذف تدريجي توافق براي اخذ ماليات/ تامين ۴۴ درصد هزينه جاري از ماليا
رئيس سازمان امور مالياتي در گفتوگو با فارسحذف تدريجي توافق براي اخذ ماليات تامين ۴۴ درصد هزينه جاري از ماليات رئيس سازمان امور مالياتي از حذف تدريجي توافق با اصناف براي دريافت ماليات عملكرد خبر داد و گفت اكنون ۴۴ درصد هزينههاي جاري دولت از ماليات تامين ميشود علي عسكري در گفرئيس انجمن حسابرسان ايران در گفتوگو با فارس:رئيس كل بانك مركزي پيشنهاد تدوين لايحه راهبري شركتي را ارائه كرد
رئيس انجمن حسابرسان ايران در گفتوگو با فارس رئيس كل بانك مركزي پيشنهاد تدوين لايحه راهبري شركتي را ارائه كرد رئيس هيئت مديره انجمن حسابرسان داخلي ايران از پيشنهاد رئيس كل بانك مركزي براي تدوين لايحه راهبري شركتي خبر داد علي رحماني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس بامديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت در گفتوگو با فارس خبر دادمذاكره دو وزارتخانه با گوگل/ ۲۵ گيگ ترافيك سايتهاي
مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت در گفتوگو با فارس خبر دادمذاكره دو وزارتخانه با گوگل ۲۵ گيگ ترافيك سايتهاي ايراني به داخل منتقل شد مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت گفت مذاكراتي را از طريق وزارت فرهنگ و سازمان فناوري اطلاعات ايران با سايتهاي بزرگ از جمله گوگل مطرح كردهايم ايرئيس اتحاديه صادركنندگان و واردكنندگان محصولات كشاورزي در گفتوگو با فارس:آموزش توليد محصولات ارگانيك به كشاور
رئيس اتحاديه صادركنندگان و واردكنندگان محصولات كشاورزي در گفتوگو با فارس آموزش توليد محصولات ارگانيك به كشاورزان برگزاري كارگاه در استانها رئيس اتحاديه صادركنندگان و واردكنندگان محصولات كشاورزي گفت كارگاه آموزشي سه روزه توليد محصولات ارگانيك از 26 تا 28 آذرماه در اردبيل برگزاردر گفتوگو با فارس مطرح شدانتقاد پژويان از معرفي اعضاي جديد شورا پيش از تعيين تكليف استعفايش
در گفتوگو با فارس مطرح شدانتقاد پژويان از معرفي اعضاي جديد شورا پيش از تعيين تكليف استعفايش رئيس شوراي رقابت با اشاره به معرفي دو عضو جديد اين شورا از سوي رئيس جمهور گفت يكي از اين دو نفر بايد جايگزين من شود و اين در حالي است كه دولت هنوز پاسخي به درخواست استعفايم نداده است جيك تحليلگر بازار سهام در گفتوگو با فارس تشريح كردنوسانگيري سفتهبازان در بازار سهام/ واكنش پتروشيميهاي بور
يك تحليلگر بازار سهام در گفتوگو با فارس تشريح كردنوسانگيري سفتهبازان در بازار سهام واكنش پتروشيميهاي بورسي به افزايش نرخ خوراك يك تحليلگر بورس زيان گريزي افراد حرفهاي و سرمايهگذاران را از مسائل مبتلابه بازار سهام دانست و گفت تمام نمادهاي حاضر در صنعت پتروشيمي در واكنشخودكفايي ايران در توليد بذر لاين مادري سورگوم اسپيد فيد
خودكفايي ايران در توليد بذر لاين مادري سورگوم اسپيد فيد بيرجند واحد مركزي خبر اقتصادي توليد سه و نيم تن بذر لاين مادري سورگوم اسپيد فيد در خراسان جنوبي ايران را از واردات اين بذر خودكفا كرد اين بذر فقط در خراسان جنوبي توليد مي شود سورگوم علوفه اي گياهي است كه به آب كمتري-
اقتصادی
پربازدیدترینها