واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فعاليت 350 مركز دولتي آموزشي و توانبخشي مشكلات ويژه يادگيري در كشور
رييس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور از تاسيس و فعاليت مراكز آموزشي مشكلات ويژه يادگيري دولتي و غيردولتي در سراسر كشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري مهر، نامدار عبدالهيان تعداد مراكز آموزشي و توانبخشي مشكلات ويژه يادگيري دولتي كشور تا پايان خرداد سال 92-91 را 324 مركز عنوان كرد و افزود: با تاسيس 25 مركز جديد، تا پايان آبان سال 93-92 تعداد مراكز دولتي به 350 مركز دولتي و همچنين تعداد مراكز غيردولتي تاسيس شده در استانها نيز به 50 مركز توسعه يافت.
وي با اشاره به آمار دانش آموزان با مشكلات ويژه يادگيري شناسايي شده وتحت پوشش آموزش و توانبخشي اين مراكز تا پايان سال 92-91، تعداد دانشآموزان را 34500 دانشآموز اعلام و با توجه به رويكرد مديريت مشاركتي و بروزرساني عملكرد تشخيصي و آموزش ويژه مراكز سراسر كشور، به تشريح اقدامات انجام شده و در حال انجام ستاد كشوري پرداخت.
عبدالهيان بروزرساني ابزارهاي غربالگري، تشخيص و شناسايي و صحت تشخيص افتراقي مراكز و انواع آن، از طريق انطباق و هنجاريابي مقياس هوشي استنفورد بينه و نسخه 4 وكسلر تكميل يافته، كي مت رياضي و حافظه فعال را از جمله اين اقدامات برشمرد و ادامه داد: با ارسال بخشنامه كشوري، تمامي مراكز ملزم به اجراي مقياس استنفورد بينه شدند.
معاون وزير، علاوه بر لزوم برگزاري دورههاي ضمن خدمت و يا كارگاهي هر يك از رويكردها و دورههاي متمركز و تامين مدرس كشوري انجام شده در استانها، بروزرساني روشهاي آموزش ويژه، از طريق رويكردهاي حافظه فعال، تشخيص زودهنگام، پاسخ به مداخله و استفاده از رويكرد موسيقيايي در بهبود اختلالات وتدوين پروتكل درماني درحيطههاي مختلف اختلال را از ديگر كارهاي انجام شده عنوان كرد.
رييس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور، راهاندازي سامانه هوشمند و ثبتنام، گزارشگيري و گزارشنويسي اختلالات يادگيري، به منظور ثبت اطلاعات آماري و عملكردي مراكز، ارائه دستورالعملها، شيوه نامهها و جزوات و مقالات آموزشي و تخصصي، تبادل اطلاعات علمي و تخصصي همكاران سراسر كشور از طريق اين سامانه را از اهداف و اقدامات اجرا شده آموزش و پرورش استثنايي ذكر كرد.
وي همچنين اجراي آزمون برخط (On line) از طريق سامانه اختلالات يادگيري، جهت تعيين سطح دانش و آگاهي نيروهاي دستاندركار آموزش و توانبخشي دانشآموزان با مشكلات ويژه يادگيري و همكاري با استانهاي داوطلب به منظور ارتقاء سطح آگاهي اجتماعي از مشكلات ويژه يادگيري از طريق استفاده از رسانههاي مختلف را از ديگر برنامههاي اجرا شده سازمان مطرح كرد.
عبدالهيان، در پايان ارزشيابي كمي و كيفي مراكز به كمك سامانه اختلالات يادگيري به همراه گزارشهاي استاني واعلام رتبهبندي جهت برنامهريزيهاي آيندهنگر در اين حوزه را مهم و اجرا شده دانست.
كد خبر: 2195079
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۱۲:۳۷
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]