تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826374985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محاصره ناصر تقوايي در ميان مستندسازان تقوايي: سينماحقيقت مي تواند باعث پيشرفت سينماي مستند شود


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: محاصره ناصر تقوايي در ميان مستندسازان تقوايي: سينماحقيقت مي تواند باعث پيشرفت سينماي مستند شود
ناصر تقوايي در جشنواره سينماحقيقت از خاستگاه مستندسازان جنوبي و تاثيري كه جشنواره سينماحقيقت مي تواند در پيشرفت سينماي مستند داشته باشد، سخن گفت.


به گزارش خبرگزاري برنا به نقل از ستاد خبري جشنواره بين المللي سينماحقيقت، ناصر تقوايي در چهارمين روز جشنواره بين المللي سينماحقيقت به سينما فلسطين آمد تا در نشست ويژه جشنواره حضور پيدا كند. اين نشست با محوريت «سينماي مستند جــنوب» قرار بود ساعت 8 شب برگزار شود، اما جمعيتي كه براي شركت در اين نشست به سينما فلسطين آمده بودند، از يك ساعت قبل از شروع برنامه جلوي در سالن شماره 3 اين سينما صف كشيده بودند.

در واقع مي توان گفت روز جمعه يكي از شلوغ ترين روزهايي بود كه سينما فلسطين از زمان تاسيسش تا به امروز به خود ديده است! در طبقه همكف و جلوي در ورودي هم جمعيت بسياري در انتظار ورود تقوايي ايستاده بودند. تقوايي به همراه همسرش «مرضيه وفامهر» وارد سينما شد، اما استقبال مردم از او باعث شد نشست كمي ديرتر برگزار شود.

او بعد از كمي گپ و گفت با هوادارانش به دفتر مديريت دعوت شد و در آنجا سيدمحمدمهدي طباطبايي نژاد دبير هفتمين دوره جشنواره سينماحقيقت با او به گفت و گو نشست. تقوايي توصيه هايي درباره برگزاري جشنواره سينماحقيقت كرد و همينطور از اعتبار اين جشنواره و تاثيري كه مي تواند در پيشرفت سينماي مستند داشته باشد، گفت. در همين اثنا درهاي سالن سينما باز شد و شركت كنندگان وارد سالن شدند، اما جمعيت بيش از حد انتظار بود به همين دليل عده بسياري بر روي پله ها نشستند، عده اي هم ايستاده اين نشست را دنبال كردند و بعضي هم روي زمين و پايين سن در انتظار اين فيلمساز بزرگ نشستند. بلاخره با كمي تاخير اين نشست شروع شد.

راز تقوايي به روايت طالبي نژاد
ناصر تقوايي در ابتدا اختصاص بخشي از جشنواره بين المللي سينماحقيقت به «سينماي مستند جــنوب» را قابل تقدير دانست و از اينكه امروزه به مستندهاي نواحي، بيش از پيش اهميت داده مي شود ابراز خوشحالي كرد؛ سپس به احمد طالبي نژاد كه به عنوان منتقد در نشست حاضر بود اشاره كرد و گفت: «از ايشان مي خواهم به دليل تسلط بر سينما و همينطور زندگي هنري من، نقش حافظه من را در اين نشست داشته باشد.»

احمد طالبي نژاد هم با صحبت درباره شيوه كار و زندگي ناصر تقوايي، نشست را شروع كرد. او از ديد خود دليل كم كاري اين فيلمساز را كه تقريبا هر 10 سال يكبار اثري خلق مي كند را حفظ كردن خط كاري اش دانست و گفت: «تقوايي با تعداد كمي فيلم مستند و سينمايي توانسته جايگاه والايي در تاريخ سينما پيدا كند. حفظ كردن خط كاري است كه تقوايي را از بسياري از هم نسلان خود متفاوت كرده. درست است كه او هر چند سال يك بار فيلم مي سازد اما تمام فيلم هايش ارزشمند است، در حالي كه اكثر فيلمسازان از آنجا كه سعي در تداوم كار خود دارند، مدام خط كاري خود را تغيير مي دهند»

ناصر تقوايي در ادامه صحبت هاي طالبي نژاد از دو فيلم آخر خود كه ساخت آن هرگز به اتمام نرسيد گفت. او فيلم «چاي تلخ» را سال 1382 و فيلم «زنگي و رومي» را دو سال قبل از آن كليد زد، اما اتفاقاتي افتاد كه منجر به نيمه تمام ماندن آنها شد. او گفت: «من هيچ وقت با تهيه كنندگان دولتي كار نكردم و دوست هم ندارم اين اتفاق بيفتد، چون مخالف سرمايه گذاري دولت در سينما هستم.» تقوايي از مديران درخواست كرد كه به سينماي خصوصي كمك كنند. او گفت: «دولت بايد زير ساخت هاي سينما را محكم كند و با تاسيس و رسيدگي به وضعيت سينماها، اين مديوم هنري را در پيشبرد اهدافش ياري كند.»

قبل از اين نشست هم سه فيلم «بادجن»، «اربعين« و «مشهد قالي» از اين فيلمساز برجسته كه در بيش از 4 دهه پيش ساخته شده بودند، به نمايش درآمد. او بعد از صحبت هايي درباره نحوه ساخت اين فيلم ها و جايگاهي كه سينماي جنوب در هنر دارد، به سوالات شركت كنندگان و فيلمسازان كنجكاو سينما درباره چگونگي پرداخت و پرورش سوژه و نياز فيلم مستند به فيلمنامه پاسخ داد. در واقع مي توان گفت اين نشست از يك گفتگوي صرف به تدريج به يك كارگاه آموزش فيلمسازي تبديل شد. در اين نشست، فيلمسازان سرشناس بسياري حضور داشتند.

گفتني است: در مراسم اختتاميه هفتمين جشنواره بين المللي سينماحقيقت، از ناصر تقوايي به پاس يك عمر فعاليت هنري قرين افتخار، با اهداي نشان فيروزه سينماحقيقت و لوح سپاس تقدير بعمل خواهد آمد.

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن