تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اندكى حقّ، بسيارى باطل را نابود مى كند، همچنان كه اندكى آتش، هيزم هاى فراوانى را م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835190777




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودتحريمي‌ها را از ميان برداريم


واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: خودتحريمي‌ها را از ميان برداريم
محمدحسين برخوردار، رئيس مجمع واردات
پس از تحولات اخير در عرصه سياست خارجي بواسطه توافق ژنو، هم اكنون در سطح جامعه افكاري در حال شكل گيري است مبني بر اينكه بخش عمده‌اي از مشكلات اقتصادي مرتفع شده و سطح معيشت بسرعت ارتقاء پيدا مي‌كند، اين درحالي است كه اين نگاه مخاطرات متعددي به دنبال دارد كه منجر مي‌شود اقتصاد از مسير آينده نگرانه منحرف و ناخواسته به دامان نگرش هاي"پوپوليستي" افتاده و حركت منظومه اقتصادي كشور به سمت فعاليت‌هاي موقت و تسكيني نشانه گيري شود.حال آنكه ما به اصلاحات ساختاري و نگرشي نياز داريم تا بتوانيم دوره شش ماه اخير را به دور خيزي براي غناي برنامه‌هاي اقتصادي كشور تبديل كنيم. در چنين شرايطي، ساختار اقتصادي كشور از حركت شتابان براي اصلاح نواقص و ضعفهاي خود باز مي‌ماند.گزارش‌هاي متعدد كميسيون‌هاي مجمع واردات حاكي از آن است كه متأسفانه عده زيادي كه عمدتا از زير و بم اقتصاد مدرن و درهم تنيده امروز و وضعيت بنگاه‌هاي اقتصادي كشورمان اطلاعي هم ندارند بر افزايش سطح معيشت مردم با توافق ژنو خبر مي‌دهند،حال آنكه بايد چنين توقعاتي را بر اساس واقعيت‌ها تعديل كرد.بنظر من اين يك ساده انديشي است.
ساده انديشي است كه بدون رفع مشكلات ساختاري اقتصادي، بدون رفع گلوگاه‌هاي اقتصادي خودمان، بدون اصلاح فرايندهايي كه دست و پاي فعالان اقتصادي را بسته است و تنها با اميد عدم افزايش تحريم‌ها منتظر تغيير آنچناني در وضعيت امروز اقتصاد كشور باشيم. بايد خودمان اعم از مردان اقتصادي دولت، فعالان اقتصادي بخش خصوصي و خود مردم هرچه سريع‌تر براي بهبود شرايط اقتصادي كشور كاري كنيم.
از اين رو هرگونه ساده ‏انديشي درباره لغو تحريم‏ها در يك بازه زماني كوتاه، مضر و گمراه‏‌كننده است. تجربه تحريم كشورهايي چون عراق و ليبي نشان مي‌دهد كه تحريم‌هاي وضع شده عليه اين كشورها حتي پس از تغيير نظام سياسي‌شان، تا مدت زيادي همراه اين كشورها بوده است و فرآيندي زمان‌بر و هزينه بر براي لغو تحريم‌ها برداشته شده است. به عنوان مثال عراق كه در سال 2003 به اشغال آمريكا درآمد و رژيم حكومتي آن تغيير كرد، تا سال 2010 هنوز حجم عمده‌اي از تحريم‌ها شامل اين كشور مي‌شد و در ماه‌هاي گذشته و بيش از 10 سال پس از "تغيير حكومت" برداشته شدند.
مشكلات اقتصادي كشور عمدتا ناشي از بي‌تدبيري و مشكلات ساختاري اقتصادي و معضلات فرهنگ هاليوودي است.مشكلاتي كه مربوط به اين دولت يا آن دولت نميشود بلكه داراي عقبه‌هاي تاريخي و ديرينه‌هاي قابل تامل حتي به اندازه عمر اقتصاد مدرن هستند. دشمن با فهم نقاط ضعف اقتصاد كشور در پي تشديد فشار تحريم‌ها بود كه به مدد ديپلماسي اقتصادي برخي از اين فشارها كاهش پيدا كرده است.اما بهرحال وضعيت ساختار اقتصاد و زمينه‌هاي فشار هنوز باقي است.
اقتصاد كشور از يكسو با حجم بالاي نقدينگي در حدود 650 هزار ميليارد تومان رو‌به‌رو است و از سوي ديگر فعالان اقتصادي از كمبود نقدينگي اختلال در سرمايه در گردش و كمبود آن رنج مي‌برند،آيا در اين شرايط و بدون اينكه براي مهار نقدينگي كاري كرد،ميتوان به بهود اوضاع و احوال اقتصاد اميد داشت. توسعه بنگاه‌هاي اقتصادي، ارتقاء رتبه ما در تجارت جهاني،افزايش ضريب بازده بنگاه‌هاي توليدي و تجاري، ارتقاء سطح مهارتهاي نيروي انساني،اجراي برنامه‌هاي مقررات زدايي،پياده سازي دولت الكترونيك،كنترل نقدينگي و تورم،ارتقاء شاخص‌هاي روانسازي تامين مالي بنگاه‌هاي اقتصادي،كاهش هزينه تامين پول براي بنگاه‌هاي شناسنامه‌دار را نبايد منوط به موضوع رفع تحريم‌ها كرد. بايد با منطق هوشمند و پرهيز از دوباره كاري‌ها،موازي كاري‌ها،بروكراسي كند اداري و در يك كلام خودتحريمي‌ها،مسير را براي توليد و تجارت خارجي كشور هموار كرد.يگانه راه بهبود معيشت مردم اين است.كاري كه سالها پيش بايد انجام ميداديم.

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن