واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس پژوهشگاه شاخص پژوه: صنعت گردشگري نيازمند نگرش پژوهش محور است
رييس پژوهشگاه شاخص پژوه گفت: بايد تلاش كنيم چهره جديدي از صنعت گردشگري ايران به دنيا نشان دهيم تا عليرغم مشكلات بتوانيم در اين صنعت با ساير كشورها رقابت كنيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه اصفهان، امير محمودزاده در اولين كارگاه آموزشي گردشگري خلاق كه در دانشگاه اصفهان برگزار شد، با بيان اينكه تفكر خلاق و مفيد نياز اصلي حوزه گردشگري است، اظهار كرد: در كنار به كار بردن خلاقيت در صنعت گردشگري نيازمند نگرش پژوهش محور به اين صنعت نيز هستيم.
وي با بيان اينكه بايد از فرصتها به عنوان بازوي توسعه زير ساختي در حوزه صنعت گردشگري استفاده كنيم، افزود: فرصت ركن اساسي كارآفريني است و فرصتها را بايد پاسخ داد زيرا اين امر پنجرههاي بيشتري براي رشد صنعت گردشگري باز ميكند.
رييس پژوهشگاه شاخص پژوه با اشاره به اينكه فرصت به معناي كسب و بدست آوردن يك موقعيت سودمند است، خاطرنشان كرد: جذاب بودن، بادوام بودن، به موقع مطرح شدن و خلق ارزش چهار ويژگي اساسي يك فرصت است.
محمودزاده با اشاره به اينكه سرمايهگذاري در حوزه صنعت گردشگري منجر به رونق بازار ميشود، ادامه داد: زيرساختهاي لازم براي توسعه صنعت گردشگري اصفهان بايد فراهم شود و شهرداريها نقش مهمي در توسعه صنعت گردشگري دارند و در تمام شهرهاي موفق دنيا در اين حوزه همكاري مستمر شهرداريها ديده ميشود.
تامين نيازهاي گردشگر نشان از فرهنگ غني كشور مقصد است
هم چنين يك عضو هيئت علمي پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان گفت: تامين نيازهاي اساسي گردشگر نشان از فرهنگ غني كشور مقصد است كه نه تنها ضرري به فرهنگ خود وارد نميكند بلكه از لحاظ فرهنگي ارتباط محكمي با فرهنگ ساير كشورها ايجاد ميكند.
اصغر ضرابي با بيان اينكه ما در عصر خلاقيت هستيم و اطلاعات مورد نظر خود را از طريق فضاي مجازي بدست ميآوريم، اظهار كرد: بدون شك يكي از مزاياي استفاده از عصر ارتباطات كمتر شدن و حتي نبود موسسات اعتباري مانند بانكها و اماكن خصوصي است زيرا اين اماكن زمينها با كاربري مفيد را از بين ميبرد.
وي با اشاره به اينكه خلاقيت و نوآوري موجب پيشرفت علم و افزايش دانش ميشود، اضافه كرد: پيشرفت علم و دانش منجر به ايجاد اقتصاد خلاق ميشود و چنين فضاهاي اقتصادي، شهرهاي خلاق به وجود ميآورد.
اين عضو پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان با بيان اينكه يكي از ابعاد شهر خلاق توسعه پايدار به ويژه در بخش گردشگري است، خاطرنشان كرد: توسعه پايدار گردشگري خلاق موجب ميشود انسان تمايل بيشتري به سفر پيدا كند و در نتيجه به بخش از نيازهاي روحي و رواني او پاسخ داده ميشود.
ضرابي با اشاره به اينكه گردشگري در لغت به معناي سفر كردن است، افزود: در واقع افراد براي تجارت، تفريح و گذراندن اوقات فراغت به سفر ميروند و گردشگر كسي است كه كمتر از يك سال از محيط خانه خارج شده و با همين اهداف ذكر شده سفر ميكند.
وي با بيان اينكه در گردشگري پايدار تمامي منابع مورد نياز گردشگر اعم از نيازهاي اقتصادي، اجتماعي و تفريحي در كشور مقصد تامين ميشود، خاطرنشان كرد: گردشگري به سه دسته تقسيم ميشود كه در گردشگري طبيعي مقصد گردشگر مكانهاي طبيعي است و در گردشگري فرهنگي اماكن تاريخي و فرهنگي بيشتر مورد توجه توريست است اما در گردشگري خلاق گردشگر علاوه بر تفريح آموزشهايي هم در خصوص جاذبههاي گردشگري كشور مقصد فراميگيرد.
كد خبرنگار:13025
انتهاي پيام
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]