واضح آرشیو وب فارسی:فارس: كارشناس هماهنگي امور GIS سازمان نقشهبرداري كشور عنوان كردبهرهگيري از روشهاي نوين در ارائه خدمت توسط آبفاي قم
كارشناس هماهنگي امور GIS سازمان نقشهبرداري كشور با تحسين اقدامات صورت گرفته در GIS آب و فاضلاب استان قم گفت: اين اقدامات گام بزرگي در راستاي ارائه خدمات از طريق روشهاي نوين است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي شركت آب و فاضلاب قم، كارگروه GIS استان به مناسبت روز جهاني GIS با حضور نمايندگان استانداري قم در سالن جلسات زمزم ستاد مركزي آب و فاضلاب قم تشكيل جلسه داد.
كارشناس سيستم GIS شركت آب و فاضلاب قم در اين جلسه با اشاره به خدمات سيستمهاي اطلاعات جغرافيايي در اين شركت تغييرات اعمال شده در شيوه خدماترساني در ماههاي اخير را مورد توجه قرار داد و گفت: خدماتي كه امروز ارائه ميشود روندي سريعتر از سالهاي گذشته دارد.
حجتالله محبوبي اظهار داشت: با راهاندازي WebGIS در چند ماه گذشته مشكل دسترسي بسياري از كاربران به نقشه رفع شده و مزاياي اين وب سرويس موجب توسعه استفاده توسط كاربران آن شده است.
وي خاطرنشان كرد: از امتيازات مهم اين وب سرويس ميتوان به مواردي همچون سرعت بالاي نقشه، دسترسي به آخرين دادههاي موجود، امكان جستجو در همه لايهها، عدم نياز نصب نرمافزار روي سيستم كاربران، دسترسي در هر زمان و مكان و راهنماي فارسي اشاره كرد.
كارشناس سيستم GIS شركت آب و فاضلاب قم در ادامه به رفع نواقص اطلاعات در GIS آب و فاضلاب اشاره كرد و ضمن تبيين سابقه يك سازمان در كامل بودن اطلاعات مكاني و توصيفي اظهار داشت: جمعآوري و تكميل اطلاعات كاري پر هزينه و زمانبر بوده و سازمانهايي كه تازه شروع به جمعآوري اطلاعات مكاني و توصيفي مربوطه پرداختهاند به زمان زيادي براي رفع نواقص اطلاعاتشان نياز دارند.
كارشناس هماهنگي امور GIS سازمان نقشهبرداري كشور و نماينده شوراي كاربران GIS استان قم نيز در ادامه اين جلسه با تحسين اقدامات صورت گرفته در GIS آب و فاضلاب استان قم تصريح كرد: كارهاي انجام شده در اين شركت گام بزرگي در راستاي ارائه خدمات از طريق روشهاي نوين است.
وي تاكيد كرد: با توجه به پيشرفت سريع علم و تكنولوژي در علوم رايانهاي، GIS آب و فاضلاب هنوز جاي پيشرفت دارد.
محبوبي در ادامه به تشريح سيستمهاي اطلاعات جغرافيايي پيشرفتهتر و امروزي در كشورهاي توسعهيافته پرداخت و با اشاره به روابط ضعيف بين سازمانها در زمينه تبادل اطلاعات گفت: عدم همكاري بين سازمانها از جمله عوامل ضعف GIS در كشور است.
وي خاطرنشان كرد: در روابط بين سازماني كشور ما هنوز GIS متمركز كه جزو ابتداييترين مراحل توسعه GIS بين سازماني است شكل نگرفته و راه زيادي براي رسيدن به اين نوع سيستم پيش رو داريم.
انتهاي پيام/2258/م
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]