واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس سازمان امور مالياتي كشور اعلام كرد: وجود 90هزار ميليارد تومان معوقات مالياتي/ترديد در تحقق درآمد مالياتي 66 هزار ميليارد توماني بودجه 93
ميزان فرار مالياتي در كشور ما 25 درصد است و با توجه به تلاشهايي كه براي كارآمدي حوزه مالياتي صورت گرفته پيشبيني ميشود كه اين ميزان طي چند سال آينده با كاهش مواجه شود. رئيس سازمان امور مالياتي كشور اعلام كرد: وجود 90هزار ميليارد تومان معوقات مالياتي/ترديد در تحقق درآمد مالياتي 66 هزار ميليارد توماني بودجه 93
رئيس سازمان امور مالياتي كشور با اعلام اين كه 90 هزار ميليارد تومان معوقات مالياتي وجود دارد از تحقق درآمد مالياتي 66 هزار ميليارد توماني بودجه درسال آينده به نوعي ابراز ترديد كرد و گفت:در صورتي كه اين موضوع قابل تحقق است كه تبادل اطلاعات شفاف صورت بگيرد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، علي عسگري در هفتمين همايش سياستهاي مالي و مالياتي ايران كه در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران در حال برگزاري است، گفت: درآمد 66 هزار ميليارد توماني مصوب دولت در بودجه سال 93 در صورتي قابل تحقق است كه تبادل اطلاعات به صورت شفاف صورت گيرد و ابزارها نيز در فرايند اجراي بودجه مهيا باشد.
عسگري در خصوص ميزان فرار مالياتي در كشور گفت: ميزان فرار مالياتي در كشور ما 25 درصد است و با توجه به تلاشهايي كه براي كارآمدي حوزه مالياتي صورت گرفته پيشبيني ميشود كه اين ميزان طي چند سال آينده با كاهش مواجه شود.
رئيس سازمان امور مالياتي كشور اضافه كرد: فرار مالياتي يك پديده مرسوم در حوزه مالياتي است كه در همه كشورهاي جهان وجود دارد به گونهاي كه در كشورهاي پيشرفته ميزان فرار مالياتي 10 درصد و در كشورهاي در حال گزار 25 درصد و در كشورهاي توسعه نيافته نيز 30 درصد است و براي رهايي از آن تبادل اطلاعات و امكانات لازم زيرساختي لازم است.
وي تاكيد كرد: براي اين منظور تكنولوژي كردن ساختار نظام مالياتي كشور ايجاد و افزايش ضمانتهاي اجرايي و ايجاد زيرساختهاي لازم در مسير تكميل نظام جامع مالياتي و همچنين مديريت مبادلات اقتصادي در حوزه داخلي و خارجي ضروري است.
رئيس سازمان امور مالياتي كشور در ادامه از 90 هزار ميليارد تومان معوقات مالياتي كشور خبر داد و گفت: در حال حاضر در حدود 90 هزار ميليارد تومان معوقه مالياتي وجود دارد كه از اين ميزان 60 درصد آن متعلق به جريمههاي معوقهاي و تنها 40 درصد آن واقعي است.
عسگري در ادامه از ارايه لايحه جامع نظام مالياتي كشور بعد از بررسي بودجه 93 به صحن علني مجلس خبرداد و اظهارداشت: پيشبيني شده كه لايحه نظام جامع مالياتي در حال حاضر در كميسيونهاي تخصصي مجلس با همكاري سازمان امور مالياتي در حال بررسي است و بعد از بودجه 93 براي قانوني شدن آن به صحن علني ارسال شود.
اين مقام عالي امور مالياتي كشور در ادامه به حذف يك دهك از يارانه هدفمندي اشاره كرد و گفت: اين موضوع ارتباطي به سازمان امور مالياتي ندارد و چون در دستور كار دولت قرار دارد ما در آن دخالتي نداريم.
به گفته عسگري حذف يك دهك از هدفمندي يارانهها نيازمند تبادل اطلاعات بين همه دستگاه ا است و طبيعي است كه نظام مالياتي نيز يكي از همين نهادها باشد.
رئيس سازمان امور مالياتي كشور از عدم تحقق ميزان درآمد مالياتي كشور نسبت به توليد ناخالص داخلي براساس برنامه پنجم توسعه خبرداد و گفت: براساس برنامه پنجم توسعه ميزان درآمد مالياتي كشور نسبت به توليد ناخالص داخلي بايد به 10 درصد برسد اما با توجه به اينكه 2 سال ديگر از پايان برنامه مانده است و ميزان درآمد مالياتي در حال حاضر 8/6 درصد است عملا اين امر محقق نميشود.
رئيس سازمان امور مالياتي كشور همچنين از تمديد معاملات ماليات برارزش افزوده تا پايان امسال خبرداد و گفت: با بحثهاي كارشناسي شده پيشنويس قانوني كردن ماليات برارزش افزوده تا آخر امسال تقديم دولت و سپس به مجلس ارائه ميشود.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]