واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
حجت الاسلام والمسلمین نکونام:
جایگاه خدمت رسانی در امور بانکی کشور کم رنگ است خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان این که مجموعه مالی کشور، به صورت مستمر در مقام آن هستند که خودشان را بزرگ تر کنند، گفت: حاکم شدن این نگاه، باعث شده است که خدمت به مردم و مشکل گشایی از آن ها کم رنگ شود و تسهیلات به خوبی و به راحتی در اختیار آنها قرار نگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، امروز در دیدار با رؤسای برخی از بانک های دولتی و قرض الحسنه استان، به نقطه مشترک همه مجموعه های مالی کشور اشاره کرد و گفت: نقطه مشترک و نخستین اولویت همه مجموعه های مالی و بانکی کشور باید خدمت رسانی در نگاه و عمل به مردم باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام، غالب شدن نگاه خدمت رسانی به این مجموعه ها را باعث حل سریع تر مشکلات مردم بیان کرد و افزود: متأسفانه این نگاه جایگاه ضعیفی در سیستم بانک داری کشور دارد که باید با اصلاح کردن آن، اعتماد مردم را هر چه بیشتر جلب کنیم.
امام جمعه شهرکرد با بیان این که مجموعه مالی کشور، به صورت مستمر در مقام آن هستند که خودشان را بزرگ تر کنند، اظهار داشت: حاکم شدن این نگاه، باعث شده است که خدمت به مردم و مشکل گشایی از آن ها کم رنگ شود و تسهیلات به خوبی و به راحتی در اختیار آن ها قرار نگیرد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، نبود نگاه خدمت رسانی در مجموعه های مالی کشور را یک خلاء کاملا محسوس دانست و تصریح کرد: مجموعه مالی و بانکی کشور باید بداند که به یقین تمام دارایی های آن ها با سرمایه این مملکت به وجود آمده است که باید برای حل مشکلات اهالی همین مملکت به کار گرفته شود که متأسفانه این چنین نیست.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام، اجرایی شدن عملیات بانکی بدون ریا را کار بسیار بزرگی در نظام دانست و خاطرنشان کرد: هر چند این قانون هم به طور کامل انجام نمی شود اما در همین میزان هم توانسته است بسیاری از نگرانی ها و دلهره های مردم را برطرف سازد و نظر بیشتر مراجع را به خود جلب کند.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به صندوق های قرض الحسنه در کشور اظهار داشت: مردم به دنبال سلامت نظام بانکی هستند که تأسیس این قرض الحسنه ها با استقبال خوب مردم روبه رو شد و این نشان از عطش آن ها نسبت به سلامت امور مالی کشور داشت.
وی در پایان اضافه کرد: فرهنگ غالب بر صندوق های قرض الحسنه باید به این صورت باشد که سرمایه آن از سوی خود مردم تأمین شود که باید مردم را برای شرکت در این کار خیر، راهنمایی و تشویق کنیم./9457/پ202/س
۱۳۹۲/۱۰/۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]