محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829765207
در نشست كارگردانان با دارابي مطرح شد: خط قرمزها بيش از آنچه كه در رسانه وجود دارد در ذهنها عجين شده است
واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: در نشست كارگردانان با دارابي مطرح شد: خط قرمزها بيش از آنچه كه در رسانه وجود دارد در ذهنها عجين شده است
خط قرمزها بيش از آنچه كه در رسانه وجود دارد در ذهنها عجين شده است كه موارد و مسائل بسته و محدودي را شامل ميشود و مورد نظر مديران صدا و سيما نيست. در نشست كارگردانان با دارابي مطرح شد: خط قرمزها بيش از آنچه كه در رسانه وجود دارد در ذهنها عجين شده است
ايلنا: نشست هم انديشي رشد و تعالي در سيما با حضور رئيس رسانه ملي، معاون سيما و مديران شبكههاي تلويزيوني در جمع بيش از هشتاد نفر از چهرههاي شناخته شده كارگرداني مجموعههاي نمايشي كشور برگزار شد.
به گزارش ايلنا، علي دارابي در اين نشست تخصصي از پيگيري مجدانه براي نهايي كردن شهرك جديد تلويزيوني در نزديكي تهران خبر داد و گفت: در كنار توسعه و تجهيز امكانات شهرك غزالي، اين شهرك در زميني نزديك ۱۰۰۰ هكتار احداث و به قطب سينمايي كشور تبديل خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه تجيز و راه اندازي اين شهرك بسياري از نيازهاي فيلم سازي در كشور را به لحاظ لوكيشنهاي متفاوت، استوديوها و امكانات فني و جلوههاي ويژه مرتفع خواهد كرد گفت: همكاري برخي سازمانها و نهادها در ساخت و تجهيز اين شهرك، در روند كار تسريع ايجاد خواهد كرد.
معاون سيما در ادامه با تاكيد بر اينكه نگاه سيما به توليد آثار تلويزيوني «منظومهاي و درازمدت» است گفت: براي توليد آثار نمايشي برنامهاي ده ساله، مطالعه و اولويت بندي شده است.
وي با تاكيد بر لزوم ساخت سريالهاي طولاني و بيش از شصت يا نود قسمتي گفت: برنامه ريزي خوبي در اين خصوص در سيما انجام شده و تعدادي از اين مجموعهها از جمله كيميا در حال توليد است.
دكتر علي دارابي افزود: با وجود شرايط اقتصادي جامعه در دوسال اخير، كه بر رسانه نيز تاثير گذار بوده است، هيچ وقفهاي در توليدات سيما ايجاد نشده است.
معاون رئيس رسانه ملي در امور سيما با تاكيد بر ضرورت استمرار نشستهاي كارشناسي با حضور دست اندركاران توليدات نمايشي گفت: اين نشستها تفاهم و نگاهها را نزديكتر ميكند تا جهش بيشتري داشته باشيم و طرحهاي جديدتري را براي كار بررسي كنيم.
معاون سيما با تاكيد بر ضرورت كاهش بروكراسي اداري گفت: در اين راستا معاونت سيما بسياري از تصميم گيريها را به شبكههاي تلويزيوني تفويض كرده است.
معاون سيما با اشاره به برنامه ريزي اين معاونت براي تشكيل شوراي نرخ و دستمزد و ساماندهي عوامل توليد گفت: توليد آثار نمايشي محدود به تعدادي از كارگردانان نيست و از ايدهها و كارهاي جديد استقبال ميشود، در عين حال بايد از ظرفيت كارگردانان متخصص و حرفهاي هم به خوبي استفاده شود.
وي افزود: كارگرداني كه آثارش محتوا و جذابيت بيشتري دارد بايد كار بيشتري انجام دهد، معاونت سيما به اثر گذاري مثلث تهيه كننده، كارگردان و فيلمنامه نويس اعتقاد دارد و از طرف ديگر حوزه مديريت نيز وظيفه خود را انجام ميدهد.
پيش از سخنان معاون سيما جمعي از كارگردانان حاضر ديدگاهها و انتظارات خود را براي توليد آثار نمايشي به ويژه مجموعههاي تلويزيوني بيان كردند.
ضرورت تشكيل خانه تلويزيون
داريوش فرهنگ كارگردان و بازيگر مجموعههاي تلويزيوني تشكيل خانه تلويزيون را متشكل از كارگردانان، تهيه كنندگان و نويسندگان، پيشنهاد كرد.
فرهنگ، آزادي عمل بيشتر هنرمندان را خواستار شد و افزود: رقابت در شبكهها و بين آثار توليدي بسيار موثر است و توليدات را كيفيتر و به استانداردها نزديكتر ميكند.
آينده نگري لازمه جذب مخاطب
مسعود آب پرور، كارگردان مجموعه تلويزيوني هوش سياه گفت: برنامه سازان براي جذب مخاطبان بيشتر بايد به آينده نگري، نگرش روشن به آينده و ايجاد تغيير در نيازهاي مخاطب توجه كند.
وي افزود: جلب و جذب مخاطبان جديد و تبديل آنها به مشتريان وفادار ضروري است.
چارهاي جز جذاب بودن نداريم
سيروس مقدم كارگردان تلويزيون نيز در سخناني با اشاره به لزوم جذب مخاطب گفت: اگر پذيرفتيم كه براي مردم كار ميكنيم؛ چارهاي جز جذاب بودن و جذاب كردن كار نداريم.
وي تحميل بودجههاي كلان، طولاني كردن كار و يا سرعت در توليد را معياري مناسب براي موفقيت ندانسته و تاكيد كرد: تنها اثري موفق است كه نيازهاي فكري فرهنگي جامعه و جذابيت را توامان داشته باشد. هرقدر كارگردان در خلق اثر آزادتر باشد و بتواند سرعت و دقت را در توليد اثر يكپارچه كند ميتوان به نتيجه اميدوارتر بود.
به تله فيلمها توجه شود
تاجبخش فنائيان كارگردان و استاد دانشگاه گفت: فيلمهايي كه براي تلويزيون در اين سالها توليد شده، از محتوا و جذابيت بسيار خوبي برخودار بوده كه بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرند.
وي افزود: تله فيلمهايي كه به جشنواره جام جم رسيدهاند، به لحاظ كيفيت كارگرداني، فيلمنامه، تدوين و ديگر موارد واجد ارزشهاي فراوان و با كيفيت است.
فنائيان با تاكيد بر ضرورت ديدن نيمه پر ليوان تلويزيون گفت: در سالهاي اخير مجموعههاي تلويزيوني جذابي توليد شده است كه تماشاگران را از ماهواره به تلويزيون فراخوانده است.
وي برخي خط قرمزها را ذهني دانست و گفت: خط قرمزها بيش از آنچه كه در رسانه وجود دارد در ذهنها عجين شده است كه موارد و مسائل بسته و محدودي را شامل ميشود و مورد نظر مديران صدا و سيما نيست.
اين استاد دانشگاه تصريح كرد: مديران رسانه خواستهاي انقلابي و سازنده دارند و ميخواهند آثار نمايشي رشد و تعالي جامعه و پيشرفت هرچه بيشتر كشور را موجب شود، اميد را افزايش دهد و جامعه را پوياتر كند.
ضرورت استقلال بودجه ريزي صداوسيما
پرويز شيخ طادي بهترين كارگردان سي امين جشنواره فيلم فجر در اين نشست گفت: صداوسيما تدبيري بينديشد كه بودجه خود را مستقل از دولت به مجلس ارائه كند.
وي اين استقلال را راه حل موثري براي كاهش بدهي تلويزيون به برنامه سازان دانست.
شيخ طادي در ادامه بهره گيري از جامعهشناسان، مشاوران خانواده را در توليد آثار تلويزيوني لازم دانست و گفت: هنرمندان نبايد اطلاعات مورد نياز خود را از كف جامعه جمع كنند بلكه بايد آمار دقيق را از مراجع مربوط در حوزههاي مختلف دريافت نمايند.
تقويت اميد و نشاط در جامعه، ترويج فضاي آرامش و تلاش، اشاعه عقل گرايي به جاي خرافه، وجود قهرمانان با گرايش به سفيدي، پرهيز از صحبت درباره سياهي و تلخي و بهره گيري از حقوق و فلسفه اسلامي از ديگر مواردي بود كه اين كارگردان تلويزيون توجه به آن را براي توليد كنندگان آثار تلويزيوني لازم دانست.
سينماي خانگي؛ آثار نظارت نشده
بهمن زرينپور كارگردان مجموعههاي تلويزيوني، با اشاره به اينكه سينماي خانگي فقط جاذبه براي مخاطب را اصل قرار ميدهد ولي نظارت جدي بر محتوا ندارد گفت: برخي كارگردانان و نويسندگان تمايل دارند براي رسانهاي كار كنند كه جذابيت بيشتر دارد و پول بيشتري ميدهد كه بايد براي اين موضوع راهكاري انديشه شود.
ضرورت نظام كيفي براي ارزيابي
بيژن ميرباقري گفت: بايد نظام جامعي براي ارزيابي كار كارگردان، نويسنده، شبكههاي تلويزيوني تدوين شود.
ميرباقري در ادامه با اشاره به لزوم استفاده از اسپانسر در برخي از آثار تلويزيوني گفت: در اين شرايط اقتصادي ناچار از استفاده هستيم اما در عين حال در چنين شرايطي نميتوان انتظار كار فرهنگي خوب داشت.
در كارهاي تاريخي زندگي مردم ديده شود
صادق كاميار نويسنده و كارگردان تلويزيون گفت: مردم بايد درمجموعههاي تلويزيوني تاريخي زندگي خود را ببينند.
كاميار در ادامه گفت: ميتوان مجموعههاي تلويزيوني با موضوعات رشد اقتصادي و پيشرفتهاي تكنولوژي كشور ساخت و با جذابيت هنري مخاطب را هم جذب كرد.
مخاطب از تلويزيون حذف نشود
عباس رافعي كارگردان تلويزيون و سينما گفت: تلويزيون بايد به مخاطب توجه كند و آثار نمايشي آن به گونهاي نباشد كه مخاطب در آن ديده نشود.
وي افزود: در همه فيلمها و سريالها مضامين اخلاقي ديده ميشود اما بعضا در ساختاري نامناسب ارائه ميشوند البته كارگردان هم بايد بيشتر به محتوا توجه كند.
وي افزود: تمام سمت و سوي كار بايد بگونهاي باشد كه مفهوم يا مضموني به صورتي جذابتر منتقل شود.
از نظر كيفي كار فيلمسازان بايد بررسي شود
مهرداد خوشبخت كارگردان تلويزيوني با تقدير از تلاش مديران براي جذب نيروهاي جديد گفت: افراد كم تجربه نبايد وارد كار توليد شوند بلكه بايد ابتدا در كارگاههاي آموزشي شركت كنند تا تجربه لازم را به دست آورند.
وي با تاكيد بر ضرورت نظارت بر توليد گفت: با توجه به حضور مديران مياني با تجربه؛ تعدد شوراها و ناظران كيفي ضروري نيست.
پرهيز از خودسانسوري براي جلوگيري از توليد كارهاي تكراري، توجه به تيتراژ برنامهها، گنجاندن برآورد مشاوره و تفاوت قايل شدن ميان توليد كيفي و بيكيفيت از ديگر موضوعاتي بود كه اين كارگردان تلويزيوني برآن تاكيد كرد.
لزوم استفاده از تكنولوژي روز
كاظم معصومي كارگردان تلويزيون گفت: براي كاهش هزينهها و مديريت بيشتر زمان بايد از تكنولوژي روز استفاده كنيم.
وي صرفا استفاده ابزاري از تكنولوژي را كافي ندانست و اضافه كرد: متاسفانه فقط دوربينهاي ما ديجيتال شده ولي همچنان شيوه كار سنتي است.
معصومي گفت: برون رفت از شيوه سنتي كار را حرفهاي و تاثيرگذار ميكند.
وي از معاونت سيما خواست راه اندازي و تجهيز استوديوهاي مجهز را در دستور كار قرار دهند.
كارگردانان تلويزيون صنف ندارند
لزوم توجه به زيرساختها براي توليدات استوديويي از محور سخنان مرضيه برومند بود. وي تاكيد كرد: در حال حاضر استوديوي درست و كاربردي كه عمق نيز داشته باشد در كشور نداريم.
كارگردان مدرسه موشها در ادامه از مديران سيما خواست براي توليد آثار تلويزيوني از تهيه كنندگان و كارگردانان باتجربه و كارآمد استفاده كنند.
برومند بر ضرورت تشكيل صنف كارگردانان، بازيگران، تهيه كنندگان و نويسندگان تاكيد كرد و تلويزيون را در برابر مخاطبان از جمله كودكان مسئول دانست و گفت: كودكان و نوجوانان بايد كارهاي شاد، زيبا، پرمحتوا و موثر ببينند.
جمال شورجه، سيروس مقدم، فرج الله سلحشور، پرويز شيخ طادي، داريوش فرهنگ، مرضيه برومند، محمد حسين لطيفي، حميد لبخنده، حسين سهيليزاده، فلورا سام، محمدرضا آهنج، مسعود آب پرور، فريدون جيراني، رامبد جوان، سروش صحت، مجيد صالحي، جواد رضويان، مسعود شاه محمدي، محمدرضا ورزي، سيد ضياء الدين دري، مسعود اطيابي، بهروز شعيبي، آرش معيريان، علي ژكان، بهرنگ توفيق، سيروس حسنپور، سعيد عالمزاده، وحيد نيكخواه آزاد حجت قاسمزاده اصل، عليرضا اميني، اسماعيل فلاحپور، مهدي گلستاني، بيژن ميرباقري، بهمن زرينپور؛ صادق كاميار، مهرداد خوشبخت، سعيد سلطاني، جواد رمضاني، كاظم معصومي، رافعي، شاهين مهديپور، احمد اميني، حسن فتحي، حسين قاسمي جامي، حسين قناعت، حميد نعمت الله، داريوش ياري، راما قويدل، رضا كريمي، سامان مقدم، سعيد ابراهيمي فر، روح الله حجازي، سيد وحيد حسيني، شاهين باباپور، احمد كاوري، احمد معظمي، اصغر هاشمي، اكبر منصورفلاح، بهمن گودرزي، تاجبخش فناييان، جابر قاسمعلي، جواد اردكاني، جواد ارشاد، محمد مهدي عسگرپور، محمود معظمي، مسعود تكاور، منوچهر هادي، مهدي كرمپور، مهدي صباغزاده، مهدي مظلومي، نادر مقدس، يوسف سيدمهدوي، از جمله كارگردانان حاضر در اين نشست بودند.
دوشنبه 18 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
در نشست رسانهاي نمايش «كمدي استشمامات» مطرح شد؛ روند خصوصيسازي تئاتر كشور غلط است
در نشست رسانهاي نمايش كمدي استشمامات مطرح شد روند خصوصيسازي تئاتر كشور غلط است اگر شرايط مساوي باشد و به من هم سالن اصلي تئاترشهر را بدهند تماشاگران اين سالن را تضمين ميكنم اما متاسفانه اين فرصت هيچگاه در اختيار گروه ما داده نميشود در نشست رسانهاي نمايش كمدي استشماماتحسين كياني در نشست رسانهاي نمايش «در شورهزار» مطرح كرد: آماتوريزم سالنها را فرا گرفته است
حسين كياني در نشست رسانهاي نمايش در شورهزار مطرح كرد آماتوريزم سالنها را فرا گرفته است نشست رسانهاي نمايش در شورهزار به نويسندگي و كارگرداني حسين كياني روز يكشنبه بيستوچهار آذرماه با حضور عوامل در سالن استاد اميرخاني خانه هنرمندان ايران برگزار شد كياني درخصوص شرايطنشست رئيس رسانه ملي با رئيس و مسئولان بنياد شهيد و امور ايثارگران + تصاوير
نشست رئيس رسانه ملي با رئيس و مسئولان بنياد شهيد و امور ايثارگران تصاوير رئيس و مسئولان بنياد شهيد و امور ايثارگران در نشستي با رئيس و معاونان صدا و سيما راههاي ترويج بيشتر فرهنگ و ارزشهاي شهيدان و ايثارگران را بررسي كردند گزارشهاي باشگاه خبرنگاران را اينجا ببينيد سه شنبهدارابي: فقط 4 درصد از بودجه عمومي به حوزه فرهنگ، ارتباطات و رسانه اختصاص يافته
دارابي فقط 4 درصد از بودجه عمومي به حوزه فرهنگ ارتباطات و رسانه اختصاص يافته دارابي با ابراز تاسف از كم توجهي دولتها به حوزه فرهنگ گفت وقتي در ساختار برنامهريزي كشور كمتر از ۴ درصد بودجه به حوزه فرهنگ ارتباطات و رسانه اختصاص پيدا ميكند تاسف ما مضاعف ميشود دارابي فقط 4در سيوچهارمين نشست افق رسانه عنوان شدضرغامي: نقد منصفانه نبايد بهانهاي براي تخريب شود
در سيوچهارمين نشست افق رسانه عنوان شدضرغامي نقد منصفانه نبايد بهانهاي براي تخريب شود رئيس سازمان صداوسيما گفت نقد منصفانه و سازنده نبايستي بهانهاي براي تخريب و زيرپا گذاشتن خدمات ارزنده دستگاههاي نظام شود به گزارش خبرگزاري فارس سي و چهارمين نشست افق رسانه با موضوع اميپخش گزارش نشست رئيس رسانه ملي با اهالي تئاتر
پخش گزارش نشست رئيس رسانه ملي با اهالي تئاتر گزارش كاملي از نشست صميمانه هنرمندان تئاتر با رئيس رسانه ملي امشب از شبكه چهار سيما پخش ميشود به گزارش حوزه راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي رسانه ملي نشست جمعي از پيشكسوتان استادان و هنرمندان رشته تئاتر با رتعامل هر چه بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلم ها و مجموعههاي تلويزيوني
تعامل هر چه بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلم ها و مجموعههاي تلويزيوني علي دارابي معاون رييس رسانه ملي در امور سيما در دومين نشست كارگردانان فيلمها و مجموعههاي تلويزيوني بر ضرورت تعامل هر چه بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلمها و سريالهاي تلويزيوني تاكيد كرد به گزارش حوزه راميرمهرداد خسروي در گفتوگوي مشروح با فارس مطرح كردجنگ رسانهاي وهابيت براي تخريب اسلام و شيعه/خاطرهاي از «شب
اميرمهرداد خسروي در گفتوگوي مشروح با فارس مطرح كردجنگ رسانهاي وهابيت براي تخريب اسلام و شيعه خاطرهاي از شب آسماني و حضور ماموستا بهمني مجري و كارشناس برنامه شب آسماني ميگويد دهها شبكه مخالف انديشه اصيل اسلامي در نحلههاي مختلف فكري از جمله وهابيت سالهاست تلاش بيوقفهاعليرغم مشكلات عديده مالي صورت گرفتبيش از 100ميليون تومان، هديه معاونت سيما به ميهمانان يك نشست
عليرغم مشكلات عديده مالي صورت گرفتبيش از 100ميليون تومان هديه معاونت سيما به ميهمانان يك نشست در نشست معاون سيما با 115 نفر از كارگردانان اين معاونت در مجموع بيش از 100 ميليون تومان كارت هديه به ميهمانان اهدا كرده است به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس روز 26 آذرماه امسالتاكيد معاون سيما بر تعامل بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلم ها و مجموعه هاي تلويزيوني
تاكيد معاون سيما بر تعامل بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلم ها و مجموعه هاي تلويزيوني معاون رييس رسانه ملي در امور سيما در دومين نشست كارگردانان فيلم ها و مجموعه هاي تلويزيوني بر ضرورت تعامل هر چه بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلم ها و سريال هاي تلويزيوني به گزارش خبرگزاري برنا بدر نشست جشنواره هنر براي صلح مطرح شد: روز 30 شهريور؛ جايزه بزرگ صلح و نشان حاميان صلح اهدا ميشود
در نشست جشنواره هنر براي صلح مطرح شد روز 30 شهريور جايزه بزرگ صلح و نشان حاميان صلح اهدا ميشود ملت ايران هميشه در طول تاريخ با موضوع صلح آشنا بوده و عليرغم آنكه به خاطر جنگهاي زياد دچار بيشترين صدمات شده اما همواره ملتي صلح دوست بوده است در نشست جشنواره هنر براي صلح مطرح شددر نشست خبري دومين اكسپوي عكس تهران مطرح شد: متاسفانه آثار هنري ما دچار بازار زدگي شده است
در نشست خبري دومين اكسپوي عكس تهران مطرح شد متاسفانه آثار هنري ما دچار بازار زدگي شده است برخي از هنرمندان فكر ميكنند كه بايد آثار خود را به قيمت بالايي عرضه كنند رفتارهاي غلط در حوزه هنر بايد اصلاح شوند تا جريانهاي صحيح در اين حوزه شكل بگيرند در نشست خبري دومين اكسپوي عكس تنشست هنرمندان خارجي سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت با اهالي رسانه
نشست هنرمندان خارجي سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت با اهالي رسانه هنرمندان خارجي طي نشستي در روز چهارشنبه 27 آذر ماه ساعت 15 با اصحاب رسانه در موزه صبا ديدار خواهند كرد به گزارش حوزه تجسمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت در اين نشست صميما-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها