واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تهاتر بين پروژه بابك زنجاني و پل صدر وجود نداشته/ افزايش 15 درصدي بودجه سال 93 شهرداري
معاون مالي اداري شهرداري تهران با اشاره به برخي اظهار نظرها در خصوص تامين هزينه هاي پروژه صدر از پيمانكار پروژه ايران زمين، گفت: هيچ تهاتري بين اين دو پروژه وجود نداشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، دكتر حسين پورزرندي در نشست خبري كه ظهر دوشنبه برگزار شد، با اشاره به جزئيات ارتباط پروژه ايران زمين متعلق به بابك زنجاني و تامين هزينه تجهيزات صدر گفت: بايد از روي مستندات حرف بنزيم و اظهار نظر بدون سند گناه است. واقعيت اين است كه هيچگونه تهاتري بين ايران زمين و صدر نبوده، اگر كسي گوشه كاغذ در خصوص اين تفاهمنامه بياورد من از شهرداري خداحافظي مي كنم و از معاونت مالي اداري مي روم.
وي با بيان اينكه بابك زنجاني براي پروژه ايران زمين تقاضاي پروانه كرده بود مانند رويه دريافت عوارض 30 درصد به صورت نقد و الباقي طي 36 مه به صورت اقساط دريافت شده بود، گفت: باباك زنجاني در همين زمان براي پيمانكار پل صدر به خاطر بانكي كه در مالزي داشت ال سي باز كرده و ماشين آلان مورد نياز اين پروژه را وارد كرده است كه رقم آن 40 ميليون دلار بوده. پس از آن كه موعد چك هاي وي در منطقه 2 مي رسد اعلام مي كند چون وي از شهرداري طلبكار است فعلاً چك هايش را وصول نكنيم. هر چند مبلغ بدهي وي در ايران زمين بيشتر از طلبش بوده.
معاون شهردار تهران اضافه كرد: در حال حاضر موردي كه ما اختلاف داريم آن است كه وي مي گويد نرخ ارز را از زمان قرارداد محاسبه و ما اعلام مي كنيم نرخ ارز از زمان گشايش ال سي مشخص مي شود.
وي خواستار شد اگر قصد داريد سخناني بگوييد كه خلاف واقع است و در خصوص آن سندي نداريد قبلش تحقيقات كنيد من اعلام آمادگي مي كنم اكيپي از خبرنگاران و اعضاي شوراي شهر اين موضوع را بررسي كنند و با بگم نگم اين بحث ها را پيش نبريد.
معاون شهردار تهران در ادامه به افزايش 15 تا 20 درصدي بودجه سال 93 شهرداري نسبت به سال گذشته اشاره كرد و گفت: تلاش كرده ايم درآمدهاي پايدار در بودجه سال 93 افزايش يابد.
پورزرندي در ادامه با بيان اينكه مهلت دريافت عوارض نوسازي و پسماند از 15 آذر تا 5 دي تمديد شده است گفت: 2 ميليون و 700 پاكت در سطح شهر توزيع شده است كه تنها افزايش آن در دفترچه معاملاتي ملك است.
وي ادامه داد: شهرداري 700 ميليارد تومان از شهروندان بابت عوارض طلبكار است كه هيچ ضمانت اجرايي براي دريافت آن وجود ندارد اما تشويق هايي مانند ارايه جوايز خوش حساب ها توانسته در پرداخت بيشتر عوارض موثر باشد.
معاون مالي اداري شهرداري تهران با اشاره تصويب متمم بودجه 92 توسط شورا گفت: 80 درصد متمم براي پروژه هاي عمراني و تنها 20 درصد براي نگهداشت و هزينه هاي جاري اختصاص خواهد يافت.
وي با اشاره به افزايش بودجه مترو به 350 ميليارد تومان در متمم اشاره كرد و گفت: مترو با 200-300 ميليارد تومان به جايي نمي رسد و بايد در اين بخش از فاينانس استفاده شود در حال حاضر قرار است از اعتباري كه در متمم پيش بيني شده براي گشايش ال سي در خط 7 و 3 استفاده شود.
به گفته پورزرندي، خط 7 و 6 هر گدام 770 ميليون يورو فاينانس دارد كه دولت نيز با آن موافقت كرده. همچنين يك ميليارد يورو فاينانس خط 6 است كه در مراحل تصويب دولت قرار دارد.
وي در خصوص سخنان يكي از اعضاي شوراي شهر تهران مبني بر هزينه 40 ميلياردي پروژه خيابان 17 شهريور گفت: من نمي دانم كه هزينه تمام شده اين خيابان به طور دقيق چه ميزان است ولي مي توانم از روي هوا نيز حرف بزنم. برخي از اعضاي شورا در گذشته مي گفتند بحث پياده راه مطرح نبوده و با ساماندهي ميدان موافق بودند برخي نيز با پروژه مشكلي نداشتند اما ما مستندات و محل تامين منابع آن را به طور كامل منتشر خواهيم كرد.
كد خبر: 2191942
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۱۸ - ۱۴:۰۲
دوشنبه 18 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]