تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825923554




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چكيده گفت‌وگوي تفصيلي فارس با كوثري:ورود ايران به سوريه جنگ را دو روزه تمام مي‌كند/ ادعاهاي مطهري درباره تقلب صحت ندارد/ مشايي حزب‌اللهي‌ها را فراري داد/جريان انحرافي در راستاي فتنه 88 بود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: چكيده گفت‌وگوي تفصيلي فارس با كوثري:ورود ايران به سوريه جنگ را دو روزه تمام مي‌كند/ ادعاهاي مطهري درباره تقلب صحت ندارد/ مشايي حزب‌اللهي‌ها را فراري داد/جريان انحرافي در راستاي فتنه 88 بود
كوثري گفت: در ملاقات كميسيون امنيت ملي با مشايي به او گفتيم شما حزب‌اللهي‌ها را از كنار احمدي‌نژاد فراري مي‌دهي كه او در جواب گفت من در صورتي اظهارنظر نمي‌كنم كه احمدي‌نژاد به من بگويد، چطور آقاي مصباح و آقاي خزعلي اظهارنظر كنند، من اظهارنظر نكنم؟
محمد اسماعيل كوثري نماينده مردم تهران در گفت وگوي تفصيلي با خبرنگاران حوزه احزاب خبرگزاري فارس كه مشروح آن متعاقبا منتشر خواهد شد، درباره مسائل مختلفي اظهار نظر كرد.

كوثري در ابتداي اين مصاحبه درباره انتخابات 24 خرداد اظهار داشت: شعارهاي روحاني بر اساس همان لباس و روحاني بودن اوست و اعتدال و تدبيري كه مي‌گويد برخاسته از اسلام ناب است، نكته ديگر بحث نارضايتي مردم از دولت قبل و عدم توافق اصولگرايان بود كه نتوانستند يك نفر را نهايي كنند و بعضي از مردم نيز احساس ‌كردند اينها خودشان دنبال قدرت هستند، بنابراين نه يك عامل بلكه چندين عامل كنار يكديگر در نهايت اين نتيجه را رقم زد.

نماينده مردم تهران درباره حمايت خاتمي و اصلاح‌طلبان از روحاني كه برخي معتقدند حمايت آنها باعث شد روحاني راي بياورد، گفت: خير؛ اصلا اينطور نيست،‌اتفاقا اگر آقاي خاتمي اينقدر حرفش برش و نفوذ داشت، خودش مي‌آمد و كانديدا مي‌شد، چرا در سال 88 خود را كنار كشيد؟ چون سه استان رفت ديد مردم اصلا به هيچ‌وجه از او استقبال نكردند اين شد كه كنار كشيد و موسوي را جاي خودش آورد.

* مردم به روحاني بودن روحاني راي دادند

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به شرايط و نتيجه انتخابات و آرا تفكيك شده استان‌ها مي‌توان گفت سبد راي آقاي روحاني بيشتر از چه قشري متشكل بود، يادآور شد:‌ آراي وي از اقشار مختلف بود، نمي‌شود گفت يك قشر خاصي راي دادند، از روستايي‌ گرفته به خاطر لباس روحاني تا دانشگاهيان و نخبگان از اقشار مختلف جامعه به وي راي دادند.

كوثري ادامه داد: بنده تحقيق كردم و بيشتر به خاطر همان لباس روحانيت مردم به او راي دادند و مردم هنوز به لطف خدا به روحانيت توجه دارند.

* روحاني به دنبال اعتدال سياسي است

نماينده مردم تهران درباره شعار اعتدال متذكر شد: اين نكته در قانون اساسي ما نيز وجود دارد كه هر مسئولي وقتي مسئوليت مي‌گيرد از ابتدا بايد دارايي‌هاي خودش را ارائه دهد، بعضي‌ها اين اعتدال را در سياست، اقتصاد و جامعه مي‌دانند، حدسم اين است كه آقاي روحاني بيشتر به دنبال آن اعتدال سياسي است.

وي در خصوص موفقيت روحاني در عرصه اعتدال تصريح كرد: براي ارزيابي موفق بودن وي در 80 روز نمي‌شود، معدل‌گيري و بعد نتيجه‌گيري كنيم. الان زود است، چراكه تجربه شده كه چند سال اول و حتي 4 سال اول خوب عمل كردند ولي چهار سال دوم برخي مسئولان دچار توهم شدند، مثل دولت نهم و دهم، از اين رو در حال حاضر نمي‌توان يك نتيجه نهايي و قطعي گرفت.

*تشبيه سرنوشت احمدي‌نژاد با بيت منتظري

كوثري در ادامه درباره رفتارهاي متفاوت احمدي‌نژاد از سال 84 تا 92 و درباره اينكه آيا ممكن است در دوره احمدي‌نژاد پروسه امنيتي طي شده باشد كه آقاي احمدي‌نژاد به اينجا برسد؟ يعني مثل انور سادات يا منتظري كه سيد مهدي هاشمي اطراف وي را گرفتند، گفت: بحث امنيتي نبود، بحث انحراف بوده است؛‌مثل سيد مهدي هاشمي يا هادي هاشمي بيتِ منتظري كه در نهضت‌ها و نهضت‌هاي جهاني نيز حضور داشتند؛ اما در راستاي خواسته نظام نبوده است، اصلاً آقاي احمدي‌‌نژاد يا هر كس ديگري يك تفكري در گذشته داشته كه عيبي ندارد اما بالاخره وقتي مسئوليت مي‌گيرند عين مسئوليت‌شان را قانون اساسي مشخص كرده و بايد در چارچوب نظام حركت كنند. يعني همه چيز تعريف شده است نه اينكه بيايند يك مسير ديگري را خودشان تعريف كنند.

«تا زماني كه مسئوليت ندارند يا در محدوده كوچكي اثرگذاري دارند، فرقي نمي‌كند اما زماني كه نفر دوم كشور مي‌شوند نمي‌توانند يك مسير ديگري را براي خودشان مشخص كنند، اين مسير اصلا قابل قبول نيست. اينجا بايد در راستا و جهت خواسته رهبري و سياست‌هاي كلان نظام و مردم حركت كنند، اگر خارج از اين مسير حركت كنند معلوم است مورد قبول واقع نمي‌شود.»

نماينده مردم تهران در پاسخ به اين سوال كه بقايي، ملك‌زاده و مشايي از كجا آمدند و به دولت رفتند، خاطرنشان كرد:‌ همين ديگر؛ مخصوصا آقاي مشايي كه البته با احمدي نژاد رفيق بودند نه اينكه يكديگر را نمي‌شناختند، بلكه 20يا 25 سال همديگر را مي‌شناختند. اما بحث اين بود كه در آن جايگاه كه مسئوليت‌هاي بالايي بود، آمدند كنار هم قرار گرفتند و خواستند اين تفكر را پياده كنند كه مساله بود. اگر مواظبت نكنند اينطور مي‌شود. كسي كه خوب كار مي‌كند و مردم را منسجم و كشور را پيش مي‌برد، اين تفكر برخاسته از بيرون است كه كسي را كنار آن مسئول قرا مي‌دهند.

كوثري درباره ارتباط احمدي نژاد با برخي افراد مساله‌دار و جريانات خاص و قرار گرفتن آنها در نزديكي دولت اظهار داشت:‌ كسي آنها را قرار نداد، بلكه تفكرش را عوض كردند. مثلا بعضي از افراد ايراني وابسته به MI6 يا اطلاعات انگليس يا مثل خانم دكتر فاطمي‌ كه خودش ساواكي بوده است كه بعد از كشتن فاطمي، خانمش را عامل ساواك كردند و حقوق‌بگير آنها شد؛ زماني كه او به مشايي نزديك شد، تمام حقوق عقب‌افتاده‌اش را دادند و بعد هم به خاطر همين جاسوس بودنش، دستگير و زنداني شد اما مشايي به احمدي‌نژاد متوسل شد و او را آزاد كردند. لذا دستگاه‌هاي اطلاعاتي بيكار نمي‌نشينند و مي‌بينند بعضي از افراد سست هستند، لذا اينكه حضرت امام هميشه تاكيد مي‌كرد تا فردي خودش را نساخته نبايد به او مسئوليت بدهند، براي همين بود؛ نه لزوما دوران احمدي‌نژاد بلكه در همه دوران‌ها،‌ فرقي نمي‌‌كند تا زماني كه مسئولي آن جنبه و ظرفيت را پيدا نكرده، مي‌گويند مسئوليت ندهيد. چون افرادي با چند واسطه كنار آنها قرار مي‌گيرند، شايد همسر دكتر فاطمي از اين در وارد شده باشد كه مثلا من يك پيرزني هستم و حقوقم را ندادند؛ بالاخره عكس‌هايي كه انداختند و رفت و آمدهايي كه داشتند،‌ وجود دارد.

* روحاني مراقبت نكند عاقبتش مانند احمدي‌نژاد مي‌شود

نماينده مردم تهران درباره درباره اينكه آيا ‌مصداق اين رفتارها آقاي روحاني هم مي‌شود؟ گفت:‌ بله فرق نمي‌كند؛ اگر مواظبت و دقت نكنند قطعا و يقينا شامل حال همه مي‌شود.

وي درباره اينكه كدام يك از جريان‌هاي فتنه و انحرافي از لحاظ ريشه‌ فكري، خطرناك‌تر بود؟ تصريح كرد:‌ جريان انحرافي دقيقا در راستاي فتنه88 بود. نگاه كنيد زماني كه فتنه تمام شد، انحراف شروع شد و اين دو مساله توسط بيگانگان به داخل منتقل و خط‌دهي مي‌شد، اما عواملش فرق مي‌كرد؛‌ عوامل فتنه 88 مي‌خواستند كاري كنند ايران نتواند با سرعت جلو برود و عامل خودشان را روي كار بياورند تا در درجه اول بتوانند كاري بكنند كه پيشرفت كشور را كند ،در وهله دوم انحراف ايجاد كرده و رفتارهاي انقلابي ما را كند يا منحرف كنند و در وهله سوم نيز دنبال براندازي بودند، لذا فتنه را با هدف زير سوال بردن نظام ايجاد كردند،‌ بلافاصله بعد از خطبه مقام معظم رهبري در 29 خرداد 88 در نماز جمعه، كميسيون امنيت ملي تصميم گرفت با كانديداهاي انتخابات ملاقات كند.

* جزئيات ديدار با موسوي

كوثري ضمن اشاره به ديدار اين كميسيون با محسن رضايي و كروبي به ديدارشان با موسوي پرداخت و درباره محل تشكيل جلسه با وي گفت: ما در خيابان پاستور و يك جايي كه از قديم داشتند، ملاقات كرديم، مفصل و يك ساعت و 45 دقيقه صحبت كرديم، ايشان نظراتش را گفت و بيان كرد من شوراي نگهبان و وزارت كشور را قبول ندارم، گفتيم عيبي نداريم شايد يك تعدادي هم در اين كشور زندگي كنند كه نظام را قبول نداشته باشند اما نمي‌آيند مسئوليت بگيرند و مي‌توانند زندگي‌شان را بكنند و كسي كاري با آنها ندارد. اما شما آمدي خودت را كانديدا كردي و اين دو تا ارگان هم شما را تاييد كرده است،‌ يعني هم شوراي نگهبان و هم وزارت كشور اگر اينها شما را تاييد نمي‌كردند نمي‌توانستيد جزء كانديداي نهايي بشوي. شما قبل از آن مي‌گفتيد و نمي‌آمديد. ما اين بحث‌ها را با او كرديم.

«من گفتم شما قبول نداشتيد مي‌توانستيد كانديدا نشويد، اما شما قبول كرديد و تاييد هم شديد و ساعت 10 شب هم كه هنوز انتخابات ادامه داشت با خبرنگاران خارجي مصاحبه كرديد و گفتيد من برنده انتخابات هستم. پس چطوري تا آنجا قبول داشتيد حالا كه راي نياورديد مي‌گوييد قبول ندارم؟ موسوي گفت اگر اين 13 ميليون كه به من راي دادند بگويند انتخابات مورد قبول است دوباره من مي‌گويم تقلب شده است. يعني منطق در صحبت‌هايش نبود بعد ما هم گفتيم حالا كه اينطور است، خداحافظ؛ معلوم است شما در صحبت‌هايت منطق نداري.»

*موسوي گفت مي‌خواستم تجمع 25 خرداد را آرام كنم

نماينده مردم تهران درباره تاكيد كرد: ما به او گفتيم شما چرا بدون اجازه رفته‌اي تجمع 25 خرداد را راه‌ انداختي؟ ايشان گفت من رفتم آرام كنم. گفتم اگر شما رفتي آرام كني چرا نتوانستيد جلوگيري كنيد و آنها رفتند به پايگاه بسيج حمله كردند، پس معلوم است شما كاره‌اي نيستيد، براي شما برنامه مي‌ريزند؛ ديگر جوابي نداشت بدهد.

*رفسنجاني گفت من تحت فشار، كاري نمي كنم

وي افزود: در ملاقات بعدي نزد آقاي هاشمي رفسنجاني رفتيم، به ايشان گفتيم انتظار بود شما يك بيانيه مي‌داديد، وي گفت شما مي‌دانيد من تحت فشار باشم كاري نمي‌كنم. ما متوجه شديم كه منظورشان بازداشت فائزه است، بنده گفتم فائزه خانم آزاد شده است چون اگر بچه‌هاي سپاه نبودند واقعا مردم فائزه را در خيابان آزادي مي‌كشتند، از ايشان سوال كردم فائزه اصلا آنجا چه كار مي‌كرد؟ ايشان گفت به من گفته اند فائزه رفته بود ساندويچ بخورد.

* بيانيه رفسنجاني بعد انتخابات 88

كوثري با بيان اينكه هاشمي اين موضوع را باور كرده بود كه جواب ما را اينطور داد، افزود: بالاخره مسئول است و همين‌طور جواب نمي‌دهد، در نهايت گفت من بيانيه مي‌دهم، ما چهارشنبه و پنجشنبه پيگيري كرديم كه به نتيجه نرسيديم تا جمعه كه بيانيه‌اي دادند اما اصلا قابل انتشار نبود و اين بيانيه را به دفتر مقام معظم رهبري دادند.

*خاتمي گفت قبول دارم تقلب نشده است

نماينده مردم تهران درباره ادامه داد: بعد از اين جلسات به ملاقات آقاي خاتمي رفتند كه البته من ديگر در آن جلسه نرفتم، ايشان گفته بود من قبول دارم تقلب نشده است، حضرت آقا هم گفتند بعضي‌ها در پنهان مي‌گويند اما در آشكار نظر خودشان را نمي‌گويند.

وي با بيان اينكه بنابراين جريان انحرافي ديد فتنه به نتيجه نرسيده است، آقاي مشايي اظهارنظرهايي كرد كه دقيقا در همان راستا بود، گفت: بعضي از اظهارنظرها در فروردين 89 بود كه آن زمان كميسيون وي را خواست و آْنجا نماينده‌ها حسابي با او برخورد كردند ولي باز او همان حرفها را تكرار كرد.

* به مشايي گفتيم حزب‌اللهي‌ها را از احمدي‌نژاد فراري دادي

كوثري با يادآوري ديدار برخي اعضاي كميسيون امنيت ملي متذكر شد: ما 5 نفر بلافاصله با خود مشايي جلسه گذاشتيم، به ما وكيل‌الدوله مي‌گفتند در صورتي كه ما اصلا به خاطر آن عملكرد 4 ساله اول آقاي احمدي‌نژاد او را پذيرفته بوديم و اگرنه اين نبود كه ما عملكرد او را قبول داشته باشيم لذا به خاطر اينكه بتوانيم آرامشي را به وجود بياوريم و آقاي احمدي‌نژاد محكم بتواند كارش را در جهت نظام ادامه دهد، بنده، آقاي حسينيان، آقاي رسايي، آقاي كوچك‌زاده، آقاي دكتر زارعي نزد او رفتيم، سه ساعت با مشايي بحث كرديم، به او گفتيم شما بچه‌هاي حزب‌اللهي را از كنار احمدي‌نژاد فراري مي‌دهي؛ گفت من در صورتي اظهارنظر نمي‌كنم كه احمدي‌نژاد به من بگويد، چطور آقاي مصباح، آقاي خزعلي اينها اظهارنظر كنند من اظهارنظر نكنم؟ عين جمله‌اش است، آنجا به او گفتيم مي‌خواهيد اظهارنظر كنيد حداقل يك سايت راه اندازي كنيد كه مشخص باشد كه نگوييد اينها نمي‌فهمند و حرف من را بد برداشت مي‌كنند. چند ماه بعد رفتيم پيش آقاي احمدي‌نژاد اين را گفتيم ديديم آقاي احمد‌ي‌نژاد هم از او طرفداري مي‌كند، لذا ما هم گفتيم «خداحافظ ما كاري با دولت نداريم.»

* صحبت مطهري مبني بر اسناد برخي فرماندهان سپاه از تقلب، دروغ محض است

نماينده مردم تهران در ادامه درباره اينكه چرا با وجود اعتراف خاتمي مبني بر عدم تقلب كسي مثل مطهري مي‌گويد فرمانده‌هان سپاه اسنادي دارند مبني بر اينكه در انتخابات تقلب شده است؟ تصريح كرد:‌ چنانچه سپاه مي‌شنيد عكس‌العمل نشان مي‌داد از اين رو اصلا چنين حرف‌هايي صحت ندارد.

وي بر همين اساس يادآور شد: از يك سال قبل آقاي ابراهيم يزدي رفته بود با آمريكايي‌ها بسته بود كه چنين موضوعي را مطرح كنيم از اين رو حضرت آقا سه ماه قبل از انتخابات اين موضوع (تقلب) را مطرح كردند.

* ايران از سال 61 در سوريه حضور دارد

كوثري در خصوص بحث سوريه و مستندي درباره كمك تسليحاتي ايران و حضور فيزيكي سپاه در سوريه كه اخيرا در فضاي مجازي منتشر شده است، گفت: ما از امروز كه در سوريه نبوديم، ما از سال 1982 يعني 1361 ارتباط‌مان با سوريه تنگاتنگ است چه در زمان حافظ اسد چه زمان بشاراسد، اما اينكه بگويند ارتباط نداشته باشيد، همه كشورها با هم ارتباط دارند،‌ خوشان با همه جا ارتباط دارند،‌كسي نمي‌گويد چرا؟ چه كسي هستند كه اين حرف را مي‌زنند. ما هم نه الان بلكه از سال 1361 آنجا هستيم و ارتباط دو كشور بسيار نزديك است، ما الان فناوري موشك به آنها مي‌دهيم و آنها خودشان مي‌سازنند نه تنها به آنها بلكه به حزب‌الله و غزه هم داديم. ما گفتيم اين فناوري انرژي هسته‌اي‌مان را به خيلي كشورهاي ديگر مي‌دهيم چراكه اينطور نيست فقط براي خودمان نگه داريم.

«اين حرف‌ها بهانه و جنگ رواني است و اگر نه آمريكا براي چه به اسرائيل اينقدر سلاح و كلاهك اتمي داده در صورتي كه رژيم صهيونيستي هم جزو ان‌پي‌تي نيست چرا داده است؟ ما كه فناوري‌اش را مي‌دهيم، ما كه موشك نمي‌سازيم به آنها بدهيم ما خودمان نياز داريم، ما براي خودمان توليد مي‌كنيم اما فناوري‌اش را به آنها مي‌دهيم. ما چطور به غزه كه 360 درجه محاصره است توانسته‌ايم موشك برسانيم؟»

* اگر ايران به سوريه ورود عملياتي داشت، دو روزه كار جمع مي‌شد

نماينده مردم تهران درباره فيلمي كه از دوربين شهيد باغباني دست آنها افتاد نشان مي‌دهد مسئولان سپاه در سوريه حضور فيزيكي دارند و اسحله و تسليحات آماده مي‌كنند، متذكر شد: بالاخره يك چند نفري، در حد چند نفر براي انتقال تكنولوژي داريم؛ زماني كه آمريكايي‌ها و انگليسي‌ها در كشورهاي مختلف هستند كسي نمي‌گويد چرا اما وقتي 10 يا 20 متخصص را منتقل مي‌كنيم مي‌گويند چرا در حالي كه اين كار در راستاي آموزش است؛‌چراكه ما اگر مي‌خواستيم عملياتي ورود كنيم آنها را دو روزه بيرون مي‌كرديم، اما ملت‌ها بايد روي پاي خودشان بايستند.

وي در باره ديدار خود با سيد حسن نصرالله در خصوص موضوع سوريه گفت: اين ديدار 8 ماه پيش برگزار شد و سيد حسن با حضرت آقا نيز ديدار داشتند، البته آن ديدار دو سال قبل و چند ماه بعد از قضيه سوريه انجام شد.

كوثري درباره اينكه اگر در حال حاضر جنگ شود به جبهه‌ها مي‌رويد، تاكيد كرد: بله حتما، البته جنگ في‌النفس چيز خوبي نيست ما دفاع كرديم از اسلام و كشور و كيان اسلام و از نظام خودمان، ما نرفتيم سرزميني را اشغال بكنيم، اگر رفتيم در سرزمين عراق براي اينكه عراقي‌ها را تنبيه كنيم كه ديگر اين كار را نكنند ما به دنبال اين نبوديم كه برويم سرزميني را بگيريم، ما دفاع كرديم، دفاع هم برخاسته از قرآن است.

* جنگ با اسرائيل خوراك است

اين سردار دوران دفاع مقدس درباره خاطرات خود از حاج احمد متوسليان گفت: يكي از كساني كه از فرمانده‌هان برجسته و عالي سپاه بود، حاج‌احمد متوسليان است. او دانشجوي دانشگاه علم و صنعت و مبارزه قبل از انقلاب بود كه توسط ساواك دستگير شد و 6 ماه زير شكنجه قرار داشت، در اصل جنگ ما جنگ عاشورايي بود يعني ما يكه و تنها و آنها همه دنيا را پشت سر خودشان داشتند ولي پيروزي نصيب ما شد و علتش اين بود كه مردم آگاهانه به ميدان آمدند و ايستادند و ولايت را تنها نگذاشتند.

وي در پايان درباره اينكه اگر جنگ شود، آيا بازهم به جبهه خواهيد رفت، تصريح كرد: بله حتما؛ البته جنگ في نفسه چيز خوبي نيست اما ما در دوران جنگ از اسلام و نظام خودمان دفاع كرديم؛‌ جنگ با اسرائيل براي ما خوراك است.

براي مطالعه كامل اين گفت‌وگو كليك كنيد

انتهاي پيام/

سه شنبه 5 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن