تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862422798




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

امنیت‌ملی و سینمای جنگ در ایران و آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: فرهنگ > سینما  - ضیاءالدین دری متاسفانه به خاطر مشکلات زیاد در حوزه تولید سینمایی در حوزه جنگ، اغلب سینماگرانی که به طور تخصصی در حوزه دفاع مقدس فیلم می‌ساختند، چندی است که دیگر کمتر فعالیت می‌کنند و یا اصلا تولیدی ندارند، این بیشتر به این خاطر است که امکانات فرهنگی و تکنولوژیکی برای ساخت این دست فیلم‌ها فراهم نشده و آنها نیز از تولید انصراف دادند. ضمن اینکه گران شدن امکانات جنگی و... باعث شد که آثار دفاع مقدس دارای تنوع نباشد. البته فیلم‌هایی هم بودند که از یک بسیج کلی و حمایت‌ها و بودجه‌های کلانی برخوردار بودند و فیلم‌هایشان هم فیلم‌های خیلی خوبی بوده؛ مثل فیلم «دوئل» آقای درویش که از امکانات بی‌نظیری برخوردار بود. اگر این امکانات برای باقی فیلمسازان فراهم نشود طبیعتا آنها نمی‌توانند فیلم‌هایی در حد و اندازهای دوئل بسازند. اگر برگزاری این جشنواره بعد از 5 سال منجر به این شود که یک دهم تولیداتمان در سال به فیلم‌های دفاع مقدس اختصاص بیابد، می‌توان گفت این فستیوال اتفاق خوبی برای سینمای ایران است تا ما برای نسل‌های آینده روایت‌های تصویری مناسبی را به جا بگذاریم تا آنها با واقعیت‌های جنگ آشنا شوند. در غیر این صورت اگر این تولیدات به میزان کافی نباشد، بهتر است که هر دوسال یک بار این جشنواره برگزار شود. البته برای پربار کردن این جشنواره نباید فقط فیلم‌ها را محدود به هشت سال دفاع مقدس کرد چون نام مقاومت یک نام فاخری است که می‌توان دایره معنایی زیادی را برایش متصور بود، مثلا مقاومت مردم در برابر رژیم گذشته، مقاومت مردم در برابر کسب دانش انرژی هسته‌ای، مقاومت مردم در برابر تحریم‌های خارجی و... همه مضامینی برگرفته از «مقامت» هستند که می‌توان درباره آن آثاری ساخت و در این جشنواره نمایش داد؛ در این صورت است که می‌توان به حد نصابی رسید تا این جشنواره را سالانه برپا کرد. البته مسائل دیگری هم در این زمینه وجود دارد مثل بحث درباره ممیزی ها که همیشه وجود داشته و به نظرم باید کمی از ایرادگیری‌های جزء به جزء کاست تا دست فیلمنامه‌نویسان هم برای نوشتن باز باشد. گرچه این را هم باید بدانیم که این موضوعات با امنیت ملی سر و کار دارد و اگر نظارت درستی بر آن صورت نگیرد، ممکن است برای اهداف ملی ما مخرب باشد. اینکه در آمریکا می‌بینیم سالانه فیلم‌های زیادی درباره جنگ و مقاومت‌ها ساخته می‌شود به خاطر این است که نویسندگان آمریکایی منافع ملی را خیلی خوب تشخیص می‌دهند، نویسنده‌ زبردست آمریکایی خودش تشخیص می‌دهد که تا کجا می‌تواند واقعه‌ای را تجزیه - تحلیل کند. اما در ایران ممکن است بعضی از فیلمنامه‌نویسان به دلیل کم‌تجربگی به حوزه‌هایی وارد شوند که در نهایت به ضرر ما خواهد بود. در مجموع جشنواره‌ای که امسال برگزار شد به نظرم جشنواره ‌خیلی پرباری بود که هم تنوع داوری و هم تنوع نگاه مسئولان به آن باعث شد که جشنواره نه حاشیه‌های آنچنانی داشته باشد و نه بی‌کیفیت برگزار شود. به نظرم جشنواره حرفه‌ای را گذراندیم که می‌تواند در سال‌های بعد بهتر از این هم باشد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 415]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن