تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815311855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پاي درس اخلاق آيت‌الله خوشوقت؛ راه هدايت به صراط مستقيم چيست؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: پاي درس اخلاق آيت‌الله خوشوقت؛ راه هدايت به صراط مستقيم چيست؟
آيت‌الله خوشوقت در درس اخلاق خود راه هدايت به صراط مستقيم و عوامل سعادت دنيا و آخرت را تشريح كرد.


به گزارش خبرنگار دين و انديشه «خبرگزاري دانشجو»، آيت‌الله خوشوقت در ابتداي جلسه درس اخلاق كه پنجشنبه، 8 دي ماه در حسينيه حضرت زينب برگزار شد به تشريح اهميت سوره حمد پرداخت.

آيت‌الله خوشوقت سوره حمد را به دو قسمت تقسيم كرد و با ارائه توضيحاتي در مورد بخش اول گفت: بخش اول درباره خدا و صفات جمال و جلال است كه همان رحمانيت و رحيميت اوست، مالك انسان و همه موجودات خداوند است و ما فقط بايد بندگي كنيم.

وي افزود: در ادامه سوره مي‌گويد «خدايا مرا در صراط مستقيم قرار بده» كه صراط همان راه راست و مستقيم است؛ يعني راه معتدل نه افراط و نه تفريط و علت اينكه تورات و انجيل تحريف شدند، همين افراط و تفريط است؛ زيرا صراط مستقيم هم نياز روح را در خود دارد و هم نياز جسم را، لذا با نزول قرآن همه بايد پيرو قرآن باشند، چراكه همه كتاب‌ها و مكاتب ديگر ناقص هستند.

استاد درس اخلاق با اشاره به ادامه سوره گفت: در ادامه سوره آمده است «خدايا ما را از كساني كه به آنها غضب كردي قرار مده»؛ منظور اين آيه به كساني است كه منحرف و دچار تثليث شدند. موضوع و هدف قرآن، انسان است و راه مستقيم فقط بندگي است.

آيت‌الله خوشوقت با تاكيد بر اينكه خداوند همه را مورد خطاب قرار مي دهد، بيان كرد: خداوند به همه مي گويد كه به دنبال وسوسه شيطان نرويد، به فرمان من گوش دهيد، نماز بخوانيد، روزه بگيريد، دزدي نكنيد و من، پيامبر و اولي‌الامر را اطاعت كنيد.

وي در ادامه تصريح كرد: اين نشان مي‌دهد كه اطاعت خداوند (نماز و روزه) كافي نيست و بايد پيامبر و جانشينان او مورد اطاعت باشند تا هدف حاصل شود؛ روز غدير پيامبر فرمان دادند كه «من كنت مولاه فهذا علي مولاه» و چون اطاعت از پيامبر واجب بود، پس بايد امر ايشان نيز مورد اجرا قرار گيرد.

اين استاد درس اخلاق با تاكيد بر اين مسئله كه موضوع امامت و ولايت در قرآن است، گفت: ديگر نمي‌شود گفت «حسبنا كتاب الله» حال كه فهميدند بايد عمل شود و عمل كردن و ورود به صراط مستقيم الهي، بدون عمل نمي‌شود و اكثر مردم وقتي مي‌گويند «اهدنا الصراط المستقيم» نمي‌فهمند چه مي‌گويند و صراط مستقيم چيست.

آيت‌الله خوشوقت با بيان اينكه بايد گفت و عمل كرد تا به صراط مستقيم وارد شد، اظهار داشت: اگر نگويي يا عمل نكني گمراه مي‌شوي؛ سعادت دنيا و آخرت در گرو عمل انسان است و امر و نهي خدا، پيامبر و اولي‌الامر سه كاري هستند كه بايد انجام شوند تا مردم به صراط مستقيم هدايت شوند.

پنجشنبه|ا|15|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن