تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815386979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرمقاله اعتماد ملي؛ سند چشم‌انداز


واضح آرشیو وب فارسی:الف: سرمقاله اعتماد ملي؛ سند چشم‌انداز
مقام معظم رهبري در نامه‌اي استراتژيك اصول سياست‌هاي كلي برنامه پنجم توسعه را براي تحقق و اجرا به رئيس‌جمهور ابلا‌غ فرمودند.
اين سند كه سياست‌هاي كلي برنامه پنجم توسعه را در 45 بند و سرفصل‌هايي ازجمله امور فرهنگي؛ امور علمي و فناوري؛ امور اجتماعي؛ امور اقتصادي و امور سياسي، دفاعي و امنيتي در برمي‌گيرد، محورها و اساس كلي سياست‌هاي كلي نظام اسلا‌مي را مشخص مي‌سازد.

اين سند مي‌تواند به عنوان دومين پنج سال از سند چشم‌انداز دوره بيست‌ساله را سامان دهد. نامه فوق مي‌تواند به عنوان يك نقشه راه با تكيه بر اصل برنامه‌ريزي و پرهيز از رفتارهاي هياتي و غيرعلمي سامانه مديريت هوشمند و استراتژيك كشور را جهت‌دهي كند.
دنياي امروز بدون سند توسعه و اهداف و چارچوب‌هاي هدف‌گذاري‌شده امكان نيل به برنامه‌هاي ميان و كوتاه‌مدت را ندارد. يكي از ويژگي‌هاي دنياي جديد برنامه‌ريزي و لزوم توجه به آمارها و اعداد به عنوان ابزار كميت‌ساز فرآيندهاي توسعه ملي در كشورها است، رهبر معظم انقلا‌ب كه خود شخصا از تفكري سيستماتيك برخوردار هستند، برخلا‌ف برخي از مديران سياسي كه عملكردشان نافي و ناقض برنامه‌ريزي و حركت در چارچوب برنامه و قانون است، به دنبال سيستماتيك كردن حركت عمومي در تمامي سطوح نيز هستند.
از سوي ديگر سند مذكور مي‌تواند به عنوان سند و نقشه‌اي راهگشا، اركان مختلف نظام را در جهت نيل به خواست مذكور كه برآيند كار كارشناسي نهادها و مجامع مشورتي نظام است، هماهنگ سازد.
تاكيد رهبري معظم در استفاده از انديشه‌وران حوزه و دانشگاه در جهت تبيين مقوله‌هاي فوق با تكيه بر هدف نهادينه ايشان در تحقق عدالت و پيشرفت كشور داراي اهميتي مضاعف است، پيشرفت هدف توسعه در سند چشم‌انداز است اما رهبري تعامل با عدالت و حركت در بستر آن را ضرورتي انكارناپذير مي‌دانند.
در كنار آن زنده نگه داشتن ماهيت فكري نظام اسلا‌مي بر اساس انديشه معمار و بنيانگذار آن امام خميني(ره) ضرورتي قطعي است.
عواملي ديگر چون تقويت قانونگرايي، انضباط اجتماعي، وجدان كاري، خودباوري، روحيه كار جمعي، ابتكار، درستكاري، قناعت، پرهيز از اسراف و اهتمام به ارتقاي كيفيت در توليد در كنار مقابله با جريانات انحرافي در حوزه دين و زدودن خرافات و موهومات از محورها و خواست‌هاي كليدي رهبري در اين نامه بسيار مهم است.
اين نامه و تحقق سند چشم‌انداز بيست‌ساله توسعه كه متاسفانه توسط دولت نهم در سال‌هاي اخير مورد بي‌مهري قرار گرفت، مي‌تواند راه‌هاي علمي و عملي نيل ايران به رتبه اول قدرت منطقه‌اي را سبب شود؛ هدفي كه تنها با تمركز، برنامه‌ريزي علمي، خواست ملي و رهبري مدبرانه امكان‌پذير خواهد بود.
 يکشنبه 22 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن