تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت ها فاسد باشد، بركت از ميان مى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815408662




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير نيرو درگفت‌وگوباايسنا: قادريم 60هزار گيگاوات ساعت انرژي برق‌آبي استحصال كنيم سد گتوند تا 2سال ديگر آبگيري مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون وزير نيرو درگفت‌وگوباايسنا: قادريم 60هزار گيگاوات ساعت انرژي برق‌آبي استحصال كنيم سد گتوند تا 2سال ديگر آبگيري مي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: انرژي

معاون وزير نيرو گفت: قادريم 60 هزار گيگاوات ساعت انرژي برق‌آبي استحصال كنيم كه تقريبا حدود يك سوم انرژي توليدي كشور در شرايط كنوني است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، عباس علي‌آبادي - معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي - با بيان مطلب فوق گفت: اگر به نرخ برقي كه در سال گذشته در لايحه‌ي بودجه تعيين شده - يعني حدود 64 تومان براي هر كيلو وات ساعت - توجه كنيم، ‌مي‌بينيم كه ارزش اقتصادي ظرفيت برق‌آبي كه مي‌تواند در كشور وجود داشته باشد، چيزي حدود 3800 ميليارد تومان در سال است.

وي درباره‌ وضعيت انرژي برق‌آبي در كشورهاي منطقه گفت: آمارها نشان مي‌دهد كه 22.5 درصد انرژي برق‌آبي دنيا در اروپا، 21.5 درصد در آمريكاي شمالي و مركزي و 35 درصد در آسيا - كه عمدتا شامل كشورهايي مثل چين و روسيه است كه از همه‌ ظرفيت‌هاي برق‌آبي خود به خوبي استفاده كرده‌اند - توليد مي‌شود.

او با تاكيد بر اين‌كه بايد بسيار جدي به بحث توليد و استفاده از انرژي برق‌آبي پرداخته شود، گفت: تا پيش از انقلاب ظرفيت نيروگاه‌هاي آبي كشور 1800 مگاوات بود كه اين رقم چيزي در حدود 30 درصد ظرفيت برق‌آبي كشور را در آن زمان تشكيل مي‌داد. پس از انقلاب و به ويژه سال‌هاي بعد از جنگ تحميلي، در كشور توسعه‌ صنعتي واجتماعي اتفاق افتاد و شهرها و روستاهاي زيادي از اين نعمت بهره‌مند شدند، ولي سرعت تقاضاي برق آن‌قدر سريع بود كه با سرعت ساخت نيروگاه‌هاي برق‌آبي در كشور تناسب نداشته است.

علي‌آبادي درباره‌ سدهاي گتوند، كارون 4 و سيمره اظهار داشت: سد گتوند به عنوان بزرگترين ساماندهي برق‌آبي كشور با بيشترين مزيت در استان خوزستان و در نزديكي شهر گتوند در شهرستان شوشتر در حال ساخت است. اين سد عظيم نزديك به 5 ميليارد متر مكعب مخزن بزرگ آب براي كشور و استان خوزستان ايجاد مي‌كند و اميدواريم با ساخت اين سد و سد كارون 4 تقريبا استان خوزستان از سيلاب‌هاي رودخانه‌ كارون رهايي يابد. اگر منابع مالي به موقع تامين شود، حتما گتوند تا دو سال آينده آبگيري مي‌شود.

وي در مورد طرح ساخت سد و نيروگاه رودبار لرستان نيز گفت: در طرح سد و نيروگاه رودبار لرستان تا كنون حدود 500 ميليار ريال سرمايه گذاري شده و به مرحله‌اي رسيده است كه به شدت به پول نياز دارد. برنامه‌ي ما اين است كه با استفاده از منابع خارجي اين طرح را به نتيجه برسانيم.

او درباره‌ عمليات اجرايي سد بختياري توضيح داد: سد بختياري با 315 متر ارتفاع بلندترين سد بتني دوقوسي دنيا خواهد بود. اين سد با 1500 مگاوات نيروگاه از بزرگرين نيروگاه‌هاي برق‌آبي كشور است و موقعيت ممتازي كه كوه زاگرس در آنجا ايجاد كرده است، باعث شده تا بتوانيم ازظرفيت‌هاي موجود سد ساري در آن نقاط استفاده كنيم.

معاون وزير نيرو در ادامه با بيان اين كه امسال در طرح توسعه‌ نيروگاه آبي سد مسجد سليمان 250 مگاوات انرژي برق‌آبي ديگر به مردم داده‌ايم، افزود: قبلا 1500 مگاوات در بخش اصلي اين نيروگاه وارد مدار شده است و 250 مگاوات نيز آخر تابستان امسال وارد مدار شد. نيروگاه لوارك نيز با ظرفيت حدود 50 مگاوات در نزديكي سد لتيان و استان تهران به بهره‌برداري خواهد رسيد.
 شنبه 2 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن