تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814688544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علت كاهش بينايي روشن نيست


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: چه اتفاقي ميافتد كه يكمرتبه احساس ميكنيد چشمهايتان ضعيف شدهاند؟ افرادي كه عينكي هستند، ميدانند كه تاري ديد يكي از دلايل مهم ضعيفي چشم به شمار ميرود، البته اين حرف وقتي براي شما بيشتر محسوس خواهد بود كه شماره چشمهايتان دهدهم يا صفر نباشد.

ولي چرا عدهاي در سنين پايين و عدهاي در ميانسالي دچار ضعيفي چشم ميشوند و برخي ديگر تا ساليان سال حتي روي عينك را هم نميبينند.

دكتر افسر فراهاني دستجاني، جراح و چشمپزشك دراينباره به «جامجم» ميگويد: مطالعات زيادي در خصوص عوامل موثر در ايجاد عيوب انكساري انجام شده است كه البته در برخي از موارد آن اختلافاتي وجود دارد، بهعنوان مثال در مورد اثر مطالعه در فاصله نزديك (خواندن و نوشتن) مطالعاتي صورت گرفته است، ولي به طور يقين ارتباطي بين آن و نزديكبيني ثابت نشده است ولي اين گونه استنباط ميشود كه مطالعه تاثير قابل توجهي در ايجاد نزديكبيني ندارد، اما اصولا افراد اجتماعي و آنهايي كه بيشتر مطالعه ميكنند، بيشتر دچار عيوب انكساري ميشوند.

وي اظهار ميكند: كار با كامپيوتر يا تلويزيون نتوانسته است ارتباط قطعي به ايجاد نزديكبيني را اثبات كند به همين جهت استنباط بسياري از متخصصان اين است كه استفاده از اين وسايل نميتواند عامل عينكي شدن باشد.

تغذيه و چشمهاي ضعيف

طبق تحقيقات به عمل آمده رژيمهاي غذايي مختلف نتوانستهاند ارتباط مستقيم و ثابتشدهاي را بين رژيم غذايي و ايجاد عيب انكساري پيدا كنند و استنباط بر اين است كه هيچ رژيم غذايي براي جلوگيري از عينكي شدن يا كم كردن نمره عينك وجود ندارد. اين جراح و چشمپزشك اذعان ميكند: برخلاف تصور عامه، نوشيدن آب هويج تاثيري بر عينكي نشدن ندارد؛ ولي چاقي ممكن است در ايجاد دوربيني نقش داشته باشد. با اين حال نقش ثابت شدهاي را از آن نميتوان پيدا كرد.

به گفته دكتر فراهاني دستجاتي، ضربهها از طريق تغيير در ساختمان چشم ميتوانند عيوب انكساري ايجاد كنند، همانند تغييرات بعد از پارگي قرنيه و ترميم آن كه ممكن است به صورت آستيگماتيسم خود را نشان دهد.

وي خاطرنشان ميكند: در مسموميت ناشي از بيماريهاي تيروئيدي كه چشمها درگير ميشوند، ممكن است آستيگماتيسم ايجاد شود و افرادي كه مبتلا به آب مرواريد و آب سياه ميشوند يا نوزادان نارسي كه دچار اختلالات چشمي ميشوند و خوب درمان نميشوند، بيشتر از ديگران مستعد ايجاد نزديكبيني هستند.

دكتر فراهاني دستجاني با بيان اين كه تاكنون آب و هواي گرم، داروهاي ضدافسردگي و ضدحساسيت دليلي بر ارتباط ضعيفي چشم را اثبات نكرده است، عنوان ميكند: ارث نيز رابطه اثبات شده دقيقي با اين مساله ندارد، يعني ممكن است پدر و مادر كاملا سالم داراي فرزنداني عينكي باشند يا بالعكس، حتي در مورد سن نيز ديده شده است كه در برخي موارد نزديكبيني تا 30 سالگي افزايش مييابد و مجددا ممكن است بعد از 70 سالگي افزايش پيدا كند.

اين چشمپزشك با اشاره به اين كه ارتباط مشخص و ثابت شدهاي بين عيوب انكساري و تماشاي تلويزيون، كار با كامپيوتر، مطالعه زياد، نوع تغذيه، ارث و آب و هوا وجود ندارد، تصريح ميكند: شناسايي عيوب انكساري در كودكان زير 6 سال براي جلوگيري از تنبلي بسيار مهم است و بهتر است درمان آن قبل از 7 سالگي باشد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 236]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن