تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813198816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس دانشگاه تهران: توليد علم بايد بر اساس نيازهاي كشور و فرهنگ بومي باشد دانشگاهها تنها در قبال خود مسوول نيستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس دانشگاه تهران: توليد علم بايد بر اساس نيازهاي كشور و فرهنگ بومي باشد دانشگاهها تنها در قبال خود مسوول نيستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

رييس دانشگاه تهران، گفت: تحقق جمعيت دانشجويي 5 ميليون نفري پيش‌بيني شده در برنامه نيازمند جذب 125 هزار عضو هيات علمي و تربيت سالانه 10 هزار دانشجوي دكتراست.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر فرهاد رهبر امروز در مراسم آيين گشايش آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه‌ها كه با حضور معاون اول رييس جمهور، وزراي علوم و بهداشت، معاون علمي رييس جمهور، رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها و جمعي از اساتيد و اعضاي هيات علمي دانشگاه‌ها در تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به تقارن هفته دفاع مقدس با بازگشايي دانشگاه‌ها، گفت:‌ اين امر تداعي كننده اين است كه امروز جبهه‌هاي علمي و فرهنگي كشور جايگزين دفاع از مرزهاي جغرافيايي شده‌اند و در واقع فصل مشترك هر دوي اينها دفاع از مرزهاي ايدئولوژي و حقانيت نظام جمهوري اسلامي ايران است.

وي با اشاره به گسترش آموزش عالي كشور به لحاظ كمي و كيفي، تصريح كرد: در اين ميان تحقق جمعيت دانشجويي 5 ميليوني در نظام آموزش عالي كشور هدف بلندي نيست، اما در كنار تحقق اهداف جمعي قطعا اهداف كيفي از درجه اهميت بالاتري برخوردار است.

فرهاد رهبر با بيان اينكه تحقق هدف كمي 5 ميليون دانشجو نياز به ابزار و شرايطي دارد، يكي از مهمترين اين ابزارها را استاد، مدرس و عضو هيات علمي بيان و اظهار كرد: اگر نسبت حداقلي دانشجو به استاد در كل مجموعه آموزش عالي كشور را40 به يك در نظر بگيريم، در اين ميان نيازمند 125 هزار استاد و عضو هيات علمي هستيم، به عبارت ديگر طي دو برنامه بايد حداقل نزديك به 100 هزار استاد تربيت كنيم، لذا يكي از اهداف آموزش عالي كشور توسعه تحصيلات تكميلي است و در اين گستره نيز نيازمند حفظ كيفيت هستيم.

وي افزود: در واقع بايد سالانه10 هزار فارغ‌التحصيل در مقطع دكترا داشته باشيم كه توجه به اين امر مسئوليت را به خصوص براي دانشگاه‌هاي مادر سنگين مي‌كند.

وي با تاكيد بر اينكه دانشگاه‌ها تنها در قبال خود مسئوليت ندارند، گفت: نظام آموزش عالي را براي تحقق آموزش براي آموزش ايجاد نكرديم و امروز دانشگاه‌هاي كشور بايد بخشي از توان خود را براي ارتقاي خود به خرج دهند.

وي تصريح كرد: اگر آموزش عالي كشور خود را براي تحقق اهداف چشم انداز موظف مي‌داند، بايد خود را مجهز كند و در سال نوآوري پيشتاز در همه عرصه‌ها در جهت تحقق اهداف چشم انداز از هيچ كوششي دريغ نكند.

وي خاطر نشان كرد: گسترش رابطه مؤثر دانشگاهها و صنعت، گسترش مرزهاي دانش با استفاده از راههاي ميانبر و كاربردي كردن علوم و فن‌آوري مي‌توانند تحول جدي در كشور پديد آورند.

رييس دانشگاه تهران در پايان خطاب به حاضرين در مراسم آيين گشايش آغاز سال تحصيلي دانشگاهها، گفت: در اين مكان مقدس با هم عهد مي ‌بنديم كه همه ما در خدمت اهداف متعالي جمهوري اسلامي ايران خواهيم بود، تا شرايط را براي ظهور هر چه سريعتر آقا امام زمان (عج) فراهم كنيم.

انتهاي پيام
 دوشنبه 8 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن