تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياد خدا عقل را آرامش مى دهد، دل را روشن مى كند و رحمت او را فرود مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814779470




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تشخيص و درمان به موقع اختلال شنوايي، امكان تكلم را فراهم مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تشخيص و درمان به موقع اختلال شنوايي، امكان تكلم را فراهم مي‌كند
اجتماعي. ناشنوايان . توانبخشي
يك كارشناس ارشد گفتار درماني اعلام كرد: امكان ارزيابي اوليه و تشخيص اختلال شنوايي در سنين نوزادي امكان رشد و تكامل زبان كودك حتي به طور طبيعي را فراهم مي‌كند.

مامك جولايي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا با اعلام اين مطلب افزود: بديهي است چنانچه در دوره نوزادي وجود ضايعه شنوايي اثبات شود، مداخله از همان زمان آغاز خواهد شد.

جولايي با اشاره به پيشرفت علم و تكنولوژي و ساخت سمعك‌هاي قوي و با كيفيت صوتي مناسب و بكارگيري جراحي كاشت حلزون گفت: امروزه تنوع رويكردها و شيوه‌هاي درماني اين امكان را براي خانواده كودكان كم شنوا فراهم كرده است كه با استفاده از تجربيات كارشناسان توانبخشي، بهترين و موثرترين شيوه ارتباطي را براي كودكان خود برگزينند.

وي به لزوم تربيت متخصصان شنوايي شناسي به منظور كشف افت شنوايي و ارائه مشاورات به خانواده‌هاي داراي فرزند كم شنوا اشاره كرد و گفت: طراحي مسير درمان و پيگيري مراحل مختلف از جمله مهمترين مراحل پيشرفت در امر توانبخشي شنيداري است. پس از اينكه مشكل شنوايي، نوع و شدت آن تا حد امكان مشخص شد، تجويز سمعك توسط شنوائي شناس، دومين گام در اين جهت خواهد بود.

جولايي يادآور شد: تنوع سمعك‌ها و تجربه همكاران در استفاده از اين نوع وسايل كمك شنيداري، آرامش اوليه را به خانواده‌ها اهدا مي‌كند.

وي اقدام بعدي را معرفي خانواده به گفتاردرمانگري كه داراي تجربه كافي جهت ارائه خدمات توانبخشي شنيداري باشد ذكر كرد گفت: غفلت از اين امر مساوي با از دست دادن فرصتهاي طلايي بدون بازگشت است.

وي تصريح كرد: آموزش و توانبخشي، بدون وقفه و به سرعت بايد آغاز شود و در ابتدا، در صورت رضايت خانواده، شيوه‌هاي شفاهي كه متكي بر استفاده از باقيمانده شنوايي هستند، مورد استفاده قرار مي‌گيرد و مراحل رشد زبان توسط آسيب شناس گفتار و زبان (گفتاردرمانگر) پيگيري و دنبال مي‌شود.

وي با اشاره به وجود مراكز توانبخشي كودك كم شنوا و خانواده كه با نظارت سازمان بهزيستي فعاليت مي‌نمايند گفت: اعضاي اصلي تيم آموزشي و توانبخشي در اين مراكز شامل آسيب شناس گفتار و زبان، شنوايي شناس و مربيان آموزشي هستند.

به گفته جولايي، استفاده از شيوه‌هاي نوين توانبخشي، پيگيري مراحل رشد و تكامل كودك، ارائه مشاوره به خانواده ها، ارجاع جهت آزمايشات روتين شنوايي، كنترل وسايل كمك شنيداري و تجويز مناسب‌ترين آنها، استفاده از ساير وسايل كمكي نظير سيستم ‪ FM‬از جمله فعاليتهاي اين مراكز است كه كودك را در مناسب‌ترين شرايط براي دريافت خدمات آموزشي و توانبخشي قرار مي‌دهد
 پنجشنبه 4 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن