تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818936220




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مبتلايان به پركاري و كم‌كاري تيروئيد مي‌توانند روزه بگيرند


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: مبتلايان به پركاري و كم‌كاري تيروئيد مي‌توانند روزه بگيرند
پر كاري تيروئيد در سنين كودكي سبب تاخير در رشد ذهني و جسمي كودك مي‌شود و همچنين در دوران بارداري، مادر و جنين را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
قائم مقام مركز تحقيقات غدد درون ريز و متابوليسم، روزه گرفتن در ماه مبارك رمضان را براي كساني كه پركاري يا كم‌كاري تيروئيد دارند بلامانع عنوان كرد و گفت: تنها افرادي كه در هفته‌هاي اول بيماري خود هستند و به دليل مصرف دارو و افزايش سوخت و ساز بدن دچار ضعف و گرسنگي مي‌شوند ممكن است قادر به روزه گرفتن نباشند.
دكتر حسين دلشاد، فوق تخصص بيماري‌هاي غدد و متابوليسم با اشاره به اين‌كه اختلالات غده تيروئيد يكي از شايع‌ترين بيماري‌هاي غدد درون ريز است، گفت: دسترسي به غده تيروئيد به دليل قرار گرفتن در جلوي گردن بسيار آسان است و بسياري از بيماري‌هاي تيروئيد كه به صورت بزرگي غده تيروئيد (گواتر) باشد قابل ديدن است.
وي از بزرگي غده تيروئيد (گواتر) به عنوان شايع‌ترين اختلال تيروئيد در دنيا ياد كرد كه ممكن است با كم‌كاري يا پركاري تيروئيد همراه باشد ولي در بيشتر موارد گواتر با عملكرد درست غده تيروئيد همراه است و ناشي از كمبود يد به خصوص در مناطق كوهستاني است كه به آن گواتر ساده مي‌گوييم. قائم مقام مركز تحقيقات غدد درون ريز و متابوليسم خود ايمني غده تيروئيد را شايع‌ترين نوع پركاري تيروئيد دانست كه علت آن افزايش توليد هورمون توسط غده تيروئيد است.
دكتر دلشاد در رابطه با علل پركاري تيروئيد گفت: گره‌هاي گرم تيروئيد، تومورهاي غده هيپوفيز و مصرف بيش از حد يد از علل ديگر پركاري تيروئيد است.
اين فوق تخصص بيماري‌هاي غدد درون ريز و متابوليسم، تپش قلب، اضطراب، اشتهاي زياد، ‌كاهش وزن، تعريق بيش از حد و عصبانيت زودرس را تنها در صورتي علايم پركاري تيروئيد دانست كه همراه با افزايش ميزان هورمون‌هاي تيروئيد مي‌باشد.
وي در ادامه اظهار كرد: چشمان برجسته، حالت خيرگي، بيرون‌زدگي چشم، قرمزي، احساس سوزش و خارش، پوست گرم و مرطوب ناشي از تعريق زياد و لرزش خفيف دست از علائم شايع خود ايمني تيروئيد است.
قائم مقام مركز تحقيقات غدد درون‌ ريز و متابوليسم در رابطه با درمان پركاري تيروئيد گفت: ابتدا از تجويز دارو استفاده مي‌شود ولي در بعضي موارد بعد از اتمام استفاده از دارو، بيماري عود مي‌كند كه در اين صورت با توجه به سن بيمار و بزرگي غده تيروئيد و تصميم پزشك از تجويز يد راديواكتيو يا عمل جراحي استفاده مي‌شود.
دكتر دلشاد، بهترين درمان براي زنان باردار و اطفال را تجويز دارو دانست و اضافه كرد: افرادي كه تحت عمل يا تجويز يد راديواكتيو قرار مي‌گيرند ممكن است دچار كم‌كاري تيروئيد شوند؛ ولي به دليل آسان‌تر بودن كنترل كم‌كاري تيروئيد ترجيح داده مي‌شود بيمار پركاري تيروئيد نداشته باشد.
اين فوق تخصص بيماري‌هاي غدد درون ريز و متابوليسم، مبتلا شدن به پركاري تيروئيد را مختص سن خاصي ندانست و ابراز كرد: پر كاري تيروئيد در سنين كودكي سبب تاخير در رشد ذهني و جسمي كودك مي‌شود و همچنين در دوران بارداري، مادر و جنين را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
 چهارشنبه 13 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن