تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815355269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور: براي پيشرفت نياز به شركتهاي دانش بنيان داريم


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: معاون علمي و فناوري رئيس جمهور: براي پيشرفت نياز به شركتهاي دانش بنيان داريم
در حوالي امروز - سيد حبيب قاآني: معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: اگر تأسيس شركتهاي دانش بنيان مستقر در پاركهاي

علم و فناوري به صورت زياد وجود داشته باشد، كشور ما به كشوري پيشرفته تبديل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ما، دكتر صادق واعظ زاده در حاشيه بازديد از پارك علم و فناوري خراسان رضوي با بيان اين مطلب اظهار داشت: سعي ما بر اين است تا با تدوين يك لايحه و جذب منابع انرژي، موانع رشد و توسعه شركتهاي دانش بنيان را در كشور مرتفع سازيم.
وي تصريح كرد: ما اميدواريم همكارانمان در دولت و نمايندگان در مجلس با در نظر گرفتن اهميت شركتهاي دانش بنيان مستقر در پاركهاي فناوري، امكان دستيابي به شرايط مطلوب را فراهم سازند.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با اشاره به رشد موفقيت آميز فعاليتهاي پاركهاي علم و فناوري تصريح كرد: مراحل سخت ابتدايي در پاركها طي شده و امروز پارك علم و فناوري موتور محرك دانش بنيان استانها شده است.
وي افزود: در شرايط حاضر دولت بايد به مجموعه پاركهاي علم و فناوري كمك بيشتري نمايد و مهمتر اينكه منابع سرگردان بخش خصوصي بايد به سمت حمايت از مجموعه مستقر در پاركهاي علم و فناوري هدايت شوند.
دكتر واعظ زاده در خصوص جايگاه فناوري اطلاعات و ارتباطات در نقشه جامع علمي كشور نيز اظهار داشت: فناوري اطلاعات و ارتباطات در كنار فناوري الكترونيك و ميكروالكترونيك به عنوان يكي از اولويتهاي در نظر گرفته شده در نقشه جامع علمي كشور، بخش مهم نقشه تعيين همين اولويت هاست.

وي تصريح كرد: در معاونت علمي و فناوري فعاليتهاي عملياتي خوبي براي تقويت فناوريهاي راهبردي آغاز شده است.
دكتر واعظ زاده در ادامه افزود: در چندين حوزه، ستادهاي اجرايي و پشتيباني در معاونت علمي ايجاد شده كه در زمينه فناوري «آي تي» نيز بزودي تشكيل خواهد شد.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اينكه بايد شأن دانش و فناوري در كشور ارتقا يابد و آثار تلاشهاي علمي و فناورانه در همه حوزه ها نمايان شود، افزود: دانشجو بايد بلند پرواز و آرماني باشد، ولي امروز گاهي خمودگي را ميان دانشجويان شاهديم كه تأثيرگذاري آنها در فضاي عمومي جامعه را كاهش مي دهد.
رئيس بنياد ملي نخبگان، تشكيل كميسيون اختصاصي علم و فناوري در دولت را به عنوان حركتي مهم و ساختاري در كشور معرفي كرد و افزود: اين كميسيون با عضويت چهره هاي علمي و صنعتي، فضاي رشد علم و فناوري و همچنين ايجاد ارتباط ميان علم و صنعت را فراهم مي كند.
وي انتقال بودجه علم و فناوري از بخش امور اجتماعي به امور عمومي را حركتي ارزشمند در توسعه اين حوزه دانست و گفت: هدف اصلي از اين كار، ايجاد تحرك در بخش علم، فناوري و نوآوري در كشور است، زيرا تمام حلقه هاي مرتبط با علم و فناوري در كشور موجود است، اما اين حلقه ها به هم متصل نيستند.
واعظ زاده بر لزوم توجه به بخش غير دولتي در توسعه كشور تأكيد كرد و افزود: انجمن هاي علمي دانشجويي از تشكلهاي مهم هستند كه بايد با انجمن هاي علمي كشور مرتبط باشند تا نشاط دانشجويي به انجمن هاي علمي كشور منتقل شود.
 شنبه 2 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن