تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813287603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اكبر نبوي: ضعف در مديريت آثار هنري مانع از پرداختن به فرهنگ مسجدي شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: اكبر نبوي: ضعف در مديريت آثار هنري مانع از پرداختن به فرهنگ مسجدي شده است


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: يك منتقد سينماي ايران گفت: در سينماي ايران به فرهنگ ناب و الهي مسجد پرداخته نشده و اين ضعف ناشي از مديريت و هدف‌گذاري‌هاي غلط در عرصه ساخت آثار سينمايي و تلويزيوني است.

به گزارش روز يكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، اكبر نبوي افزود: متأسفانه نظام فرهنگي و تأثيرگزار كشور و نهادهاي اجرايي فهم و درك درستي از كاركردهاي مسجد در روزگار فعلي ندارند.
اين نويسنده و منتقد سينما تأكيد كرد: در پرداخت هنر و فرهنگ مسجدي نبايد تصور كرد كه با نشان دادن صحنه‌اي از نماز و دعا وظيفه خود را انجام داده‌ايم بلكه ضرورت پرداختن به اين موضوع در زمان حاضر مي‌طلبد كه به سراغ لايه‌هاي زيرين فرهنگي و تأثيرگذاري آن برويم. وي ادامه داد: هديه مدرنيزم به انسان امروز چيزي جز بريدن از اجتماع و تنهايي نيست و مسجد با تكيه بر تاريخ سراسر افتخار خود مي‌تواند انسان را از تنهايي يأس‌آلود خارج كند.
نبوي خاطرنشان كرد: اگر امروز جامعه غرب به مجموعه‌هاي اجتماعي خود نظير NGOها مي‌بالد كه تاريخي كمتر از 200 سال دارند، هر مسلمان بايد با افتخار از مسجد به عنوان پايگاهي ديني، سياسي، اجتماعي، هنري، نظامي و خانوادگي كه سابقه اي بيش از 1400 سال دارد سخن بگويد.
اين منتقد سينما اظهار داشت: زماني مساجد، مركز و پايگاهي براي حل مشكلات مردم و جوانان بود اما امروز متأسفانه برخي از تفكرات تنگ‌نظرانه باعث شده تا بعضي از اعضاي كانون‌هاي فرهنگي مساجد خود را در چارديواري دفاتر حبس كنند و منتظر باشند تا بقيه به سراغ آنها بيايند.
وي افزود: مسجد به گواهي تاريخ اسلام و انقلاب اسلامي خاستگاه فرهنگي ما است و همه اعضاي كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد بايد تلاش كنند تا اولاً نيازهاي ضروري و اقتضائات زمان را درك كرده و ثانيا با وارد شدن در محيط‌هاي محله‌هاي سراسر كشور فرهنگ پيشرو و مسجدي را ترويج دهند.
اين منتقد سينما با اشاره به معناي انديشه‌هاي آسماني گفت: از نظر من تعريف انديشه‌هاي آسماني همان تعريف دين است كه پل ارتباطي ميان انسان و هستي، انسان و محيط پيرامون، انسان و همنوع و انسان با خداوند است. /02/120
 يکشنبه 27 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن