تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815296447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اداره امور کشور باید بر اساس مالیات باشد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای گفت: اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده موجب شفافیت می شود.




به گزارش شبکه اخبار اقتصاد و دارایی (شادا) به نقل از رسانه مالیاتی ایران؛ مصباحی مقدم در نخستین همایش شهر طلا و جواهر ایران افزود: با اجرای این قانون کالای قاچاق و غیر قاچاق نیز تشخیص داده می شود.

وی گفت: قاچاق به اقتصاد کشور آسیب زده وبرای آن فساد ایجاد کرده است که باید آن را برطرف کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اقتصاد زیر زمینی برای هر کشور زیانبار است وهم اکنون مساله قاچاق برای کشور مایک معضل بزرگ است.

وی گفت: اگر واردات کالا در کشور ما حدود 70 میلیارد دلار باشد، 19 میلیارد دلار آن قاچاق است که باید جلوی آن را گرفت.

مصباحی مقدم درباره مالیات بر ارزش افزوده افزود: حدود 20 سال است که دولت ها لایحه مالیات بر ارزش افزوده را به مجلس داده بودند تا اینکه این لایحه در سال 86 تصویب واز مهر 87 اجرای آن آغاز شد.

وی گفت: بیش از 140 کشور قانون مالیات بر ارزش افزوده را اجرا کرده اند.

مصباحی مقدم افزود: ما برای اجرای این قانون، تجربه کشورهای مختلف را بررسی کردیم وکار علمی بسیار قوی وجدی در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی انجام شد و از نظرات دانشگاهیان، اعضای اتاق بازرگانی وصنایع ومعادن، اتاق تعاون وخانه صنعت نیز استفاده شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت، پیشنهادی را که دولت آقای خاتمی برای مالیات بر ارزش افزوده ارایه کرده بود، 7 درصد بودکه با یک ونیم درصد عوارض شهرداری ها به هشت ونیم درصد افزایش پیدا می کرد.

مصباحی مقدم افزود: این تعامل ها وهمچنین خواست دولت عوارض شهرداریها مجموعا 3 درصد شد.

وی گفت: حداقل این مالیات در بسیاری از کشور ها 15 درصد است وهمچنین رقم های 25،20، 18و28 درصدی نیز وجود دارد وفقط یکی دو کشور این مالیات را در حد 7 درصد قرار داده اند.

مصباحی مقدم افزود: آنچه که در تصویب مالیات بر ارزش افزوده برای مجلس مهمتر بود، داشتن یک نقطه حداقل بود واین مالیات با رقم یک ونیم درصد در ایران پایه گذاری شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: این مالیات روند واردات تا صادرات وهمچنین تولید تا مصرف را شفاف می کند.

مصباحی مقدم افزود: کالای قاچاق باعث صدمه زدن به ساختار تولید واقتصاد کشور است ومالیات بر ارزش افزوده سیستم شفاف وهمچنین درآمد هر فرد وصنف را نیز شفاف می کند.

وی گفت این نگرانی را در صنف طلا وجواهر مشاهده کردیم که اگر بنا باشد درآمدشان شفاف شود، در مالیات بر درآمد مشکل پیدا می کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: سازمان امور مالیاتی درباره وضع مالیات بردرآمد تعامل خوبی با این صنف ونرخ های ترجیهی اعلام کرد.

وی گفت: افراد این صنف واسطه هستند و پرداخت کننده مالیات بر ارزش افزوده مصرف کننده نهایی است.

مصباحی مقدم با بیان اینکه مالیات بر ارزش افزوده ، مالیات بر مصرف است افزود: هر کسی که مصرف بیشتری دارد، مالیات بیشتری پرداخت می کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بخش عظیمی از مصارف مردم مانند خوراکی ها، درمان، دارو، آموزش وبهداشت نسبت به این مالیات معاف است.

مصباحی مقدم افزود: مالیات بر ارزش افزوده در برخی کشورها 2 و یا 3 نرخی است اگر می خواستیم این را در کشور اجرا کنیم، در صنف طلا وجواهر باید مالیات بالاتری را می گذاشتیم. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: به علت آنکه تجربه اجرای این قانون در کشور ما وجود نداشت یک نرخی قرار داده شد. مصباحی مقدم افزود: در این مرحله از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده طلا ساز و همچنین طلاهای موجو در مغازه مالیات ندارد و در آنجایی که طلا فروخته می شود، به آن مالیات تعلق می گیرد.

وی گفت: با توجه به افزایش 50 درصدی قیمت طلا، خرید آن از طرف مردم افت نکرده است، مردم چطور این افزایش قیمت را می پذیرند اما 3 درصد افزایش به علت اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده را نخواهند پذیرفت. مصباحی مقدم افزود: درتمام کشورهایی که قانون مالیات بر ارزش افزوده وضع شده است، این مالیات بر طلا وجواهر نیز وضع شده است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن