تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815655635




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هنر حقیقی با اقتصاد بیگانه است


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: یک نقاش و خطاط که ۶۰ سال از عمر خود را با هنر سپری کرده معتقد است : هنر واقعی ذاتا نه با اقتصاد میانه خوبی دارد و نه با سیاست .
گشتاسب شهید آملی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر افزود : به نظر من هنر حقیقی با اقتصاد یا سیاست قابل تلفیق نیست و درصورتی که با این دو مقوله آمیخته شود ، نتیجه حاصله با روح هنر سنخیتی نخواهد داشت .
وی اظهار داشت : از آنانی که از هنر انتظار مالی دارند و هر از گاهی لب به اعتراض می گشایند در عجبم ، آنها نباید از یاد برند هنرمندان آثار غریب به اتفاق آثاری که امروز به عنوان اثر هنری به یادگار مانده اند ، در شرایط مالی خوبی زندگی نکرده اند و تنها پس از مرگ آنان بوده که این آثار با قیمت گزافی به فروش رفته اند .
این هنرمند نقاش در تشریح زندگی هنری خود چنین می گوید : من در سال ۱۳۱۷ در روستای اسپه کلای آمل به دنیا آمدم. دوران نوجوانی و اوایل جوانی ام را هم در همین روستا گذراندم. هیچ وقت به طور رسمی نزد هیچ استادی آموزش ندیدم، اما از محضر استادان زیادی استفاده کردم که از آنان بسیار آموختم، استادانی چون دریا، کوه، جنگل و آبشار...؛ همه آنان، استادان خاموش من بودند.
وی با لفظی شاعرانه گفت : هرگز قلم نزده ام برای نان ، استادان خط من نیز سرتیتر آگهی مجلات زمانهای دور بوده اند . سال ۴۵ راهی تهران شدم و در سازمانی که ۲۵ سال از پنجره اش باد خشک می وزید اسیر گشتم .
وی از علاقه اش به سهراب سپهری گفت و در تشریح احترامش به حافظ و ونگوگ افزود : حافظ قلندری است که مرا درس قلندری نمی دهد و حرکت قلم وان گوگ ، دیوانه ام کرده است .
این استاد نقاش در خصوص سبک کارهای خود گفت : من هرگز خود را در بند مدل و سبک محصور نکرده ام و آنچه را می کشم و می آفرینم که الهام هنریم بر من معین کرده است .
زیرزمینی که بر روی زمین نیست
استاد گشتاسب شهیدی آملی کارگاهی دارد که آثار خود را در آن خلق می کند . او این کارگاه را زیرزمینی می نامد ، که روی زمین نیست . این هنرمند به کارگاه یا ( به اصطلاح خودش ) زیر زمین ، تعلق خاطر ویژه ای دارد و این علاقه و انس را اینگونه اظهار می کند :این زیر زمینی است که بر روی زمین نیست / در روی زمین بهتر از این زیرزمین نیست / فریاد و هیاهو همه در روی زمین است / اینجا که رسیدی خبر از روی زمین نیست .





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 971]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن