تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813251238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك سناتور آمريكايي : آمريكا در توافقنامه امنيتي به دنبال حضور دائمي در عراق است


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: يك سناتور آمريكايي : آمريكا در توافقنامه امنيتي به دنبال حضور دائمي در عراق است
سناتور « دايان فاين استاين » با انتقاد از سياستهاي دولت آمريكا در عراق بر اين امر تاكيد كرد كه مشكلات عراق با حضور بلند مدت نظاميان آمريكايي در اين كشور حل نمي شود.
اين سناتور كهنه كار آمريكايي و از اعضاي برجسته حزب دمكرات در كنگره آمريكا در پاسخ به اين پرسش كه « استراتژي دولت بوش در عراق را چگونه ارزيابي مي كنيد » به خبرگزاري مهر گفت : من نيز مانند شما نگران استراتژي آمريكا در عراق هستم . در حالي كه دولت بوش در حال تلاش براي رسميت بخشيدن به حضور بدون انتهاي نظاميان آمريكايي در عراق است سربازان ما در ناآراميهاي اين كشور گرفتار شده اند و به اعتقاد من اين ناآرامي با مداخله نظامي حل نمي شود.
سناتور فاين استاين كه عضو كميته تخصيص بودجه سنا محسوب مي شود در ادامه در خصوص وظايف دولت عراق براي برقراري ثبات در اين كشور گفت : دولت عراق بايد اقدامات خود براي از بين بردن اختلافات طولاني مدت ميان گروه هاي مختلف مذهبي قومي و سياسي را افزايش دهد. زيرا ناآرامي هاي عراق همچنان ادامه دارد و تا كنون بيش از چهار هزار نفر از نظاميان آمريكايي و هزارن نفر از مردم عراق در خونريزيهاي اين كشور جان خود را از دست داده اند و شرايط فعلي در عراق به هيچ وجه قابل تحمل نيست .
وي در مورد ديدگاه خود در خصوص توافقنامه امنيتي بغدادـواشنگتن و فشار آمريكا براي تضمين حضور بلند مدت نظاميان آمريكايي در عراق گفت : در مورد تصميم بوش براي حضور نا محدود نظاميان آمريكايي در عراق بايد بگويم كه اين مسئله فشار زيادي را بر ارتش وارد كرده و آمادگي و قابليت آنها را براي حضور در افغانستان كاهش مي دهد و از همين رو بايد حضور نظاميان آمريكايي در عراق به پايان برسد.
اين سناتور اهل كاليفرنيا در پاسخ به اين پرسش كه آيا طرح افزايش شمار نيروهاي آمريكايي در عراق توانسته به اهداف مورد نظر بوش جامعه عمل بپوشاند و اينكه آيا دولت عراق در اين مدت توانسته به تعهدات خود عمل كند گفت : هرچند در ماههاي اخير شاهد بدست آمدن برخي موفقيتها در زمينه امنيتي بوده ايم اما با اين وجود ميزان پيشرفت حاصل شده در برقراري آشتي ملي در عراق از زمان اعزام نيروهاي بيشتر آمريكايي به عراق در سال گذشته ميلادي تا كنون اندك بوده است . هدف از افزايش شمار نيروها در عراق تامين امنيت مورد نياز در اين كشور بود تا از اين راه دولت عراق بتواند در مسير حفظ امنيت زير ساختها و مردم حركت كرده و به موفقيتهاي سياسي كه محك كارآيي يك دولت محسوب مي شوند دست پيدا كند.
با اين وجود خشونت عليه شهروندان عراقي هنوز زياد است و نيروهاي امنيتي عراق پيشرفت چنداني را در قابليتهاي خود نشان نداده اند و دولت عراق در دست يابي به 18 پيشرفت امنيتي و سياسي (تعداد واگذاري استانها) كه وعده آنها را داده بود چندان موفق عمل نكرده است . از همين رو توانايي « نوري المالكي » نخست وزير عراق و دولت وي براي تسهيل برقراري آشتي ملي در اين كشور تا حدودي مورد سوال است . زيرا در حاليكه نيروهاي ما در مبارزه با شبه نظاميان به موفقيتي رسيده اند دولت عراق در اتخاذ تصميم هاي مهم مطابق با اين موفقيتها عملكرد موفقي نداشته تصميم هاي مهمي كه اتخاذ آنها مي تواند باعث برقراري ثبات در كشور شود.
فاين استاين در توضيح بيشتر مثبت بودن يا نبودن نتايج طرح افزايش شمار نيروهاي آمريكايي در عراق گفت : ژنرال « ديويد پتريوس » فرمانده نظاميان آمريكايي و « رايان كروكر » سفير آمريكا در عراق در فروردين ماه در كنگره حاضر شده و گزارش خود درباره وضعيت عراق را به اطلاع سناتورها و نمايندگان رساندند و در آن تاريخ مشخص شد كه پيشرفتي در عراق حاصل نشده است .
وي در خصوص اين مطلب كه آيا توافقنامه امنيتي حاكميت و استقلال عراق را تحت الشعاع خود قرار نمي دهد گفت : برخي افراد در دولت و وزارت دفاع آمريكا از انجام اقدام بعدي و برداشتن گامي كه منجر به استقلال عراق مي شود خودداري كرده و نقطه نظرات رهبران نظامي و سياسي مورد احترام حاضر در كنگره و همين طور ديدگاه اكثريت مردم عراق و آمريكا را نيز در اين باره ناديده مي گيرند.
سناتور فاين استاين كه از سياستهاي اقتصادي بوش ناراضي بوده و معتقد است بودجه جنگ عراق بايد صرف مسائل داخلي آمريكا شود در پاسخ به آخرين پرسش مهر درباره بودجه جديد جنگ عراق گفت : بوش چندي قبل از كنگره خواست تا يك بودجه الحاقي چند ميليارد دلاري براي حمايت از ادامه جنگ در عراق به تصويب برساند و اين اقدام نشان مي دهد كه بوش هيج تصميمي براي خارج كردن نيروها از اين كشور ندارد. من فكر مي كنم اين امر براي سنا حياتي است كه با استفاده از قابليت خود به دنبال يك راه حل ديپلماتيك و سياسي باشد و نظاميان آمريكايي را به كشورشان بازگرداند. در حاليكه ما فاقد توانايي لازم براي يافتن اولويت هاي داخلي هستيم اين نكته حياتي است كه افراد حاضر در كنگره استفاده مناسب از بودجه آمريكا را تعيين كنند.
 دوشنبه 7 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن