تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى‏آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818029457




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زور آزمایی برجامی اروپا با آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: زور آزمایی برجامی اروپا با آمریکا
اعلام حمایت اروپا از جمهوری اسلامی ایران در برابر تحریم های آمریکایی رخدادی است که می توان از منظر رقابت های راهبردی دو سوی آتلانتیک به آن نگریست.
آفتاب‌‌نیوز : چاره جویی برای مقابله با خروج آمریکا از برجام و وضع تحریم های «دونالد ترامپ» رییس جمهوری این کشور علیه ایران در حال حاضر به اصلی ترین محور مساعی و گفت وگوهای دیپلماتیک مقامات اروپایی تبدیل شده است.


به گزارش آفتاب‎نیوز؛ پس از گردهمایی اواخر هفته گذشته سران اروپا در پایتخت بلغارستان، کمیسیون اروپا اعلام کرد از بامداد جمعه (بیست و هشتم اردیبهشت ماه) روند حقوقی اجرای مقررات بازدارنده در برابر تحریم های آمریکا را آغاز کرده تا مانع از تاثیرپذیری شرکت های اروپایی از تحریم های ضدایرانی شود.


به دنبال این تصمیم، «میگل آریاس کانیته» کمیسیونر انرژی اروپا روز شنبه وارد تهران شد تا در جهت اطمینان بخشی به مقامات ایرانی در زمینه تداوم روابط تجاری و اقتصادی دو طرف گفت وگوهایی را به انجام برساند.


در روزهایی که برخی شرکت های اروپایی همچون فولاد ایتالیایی «دانیلی» و «توتال» فرانسه از چالش های ادامه حضور در ایران می گویند، برخی رسانه ها از رسیدن مقامات اتحادیه و کشورهای عضو به راهکارهایی برای حل مشکلات دادوستد با ایران خبر می دهند از جمله ایجاد خط مستقیم انتقال ارز به بانک مرکزی ایران که می تواند تحریم های بانکی واشنگتن را بی اثر سازد.


تعهد سه دولت بزرگ اروپایی به مفاد توافق هسته ای که آن را به امضا رسانده اند و ضربه شدید سست پیمانی به پرستیژ اتحادیه از دید بسیاری از ناظران اصلی ترین دلیلی است که اروپایی ها را به سمت حمایت از ایران و زورآزمایی با واشنگتن پیش می برد.


جدای از این دیدگاه، برخی با انگشت نهادن بر متغیرهایی دیگر به تحلیل تکاپوی کنونی اروپایی ها می پردازند. گروهی بر این باورند اروپا با این واقعیت مواجه است که باید طی سه تا هفت سال آینده ترامپ را در کاخ سفید تحمل کند؛ رییس جمهوری که در قضایایی چون خروج از پیمان آب و هوایی پاریس، تامین هزینه های ناتو، تقابل بر سر تعرفه های تجاری و ... نشان داد سر سازش با شرکای اروپایی ندارد. به همین خاطر سران کشورهای اروپایی می کوشند در پرونده ای که تا حد زیادی نگاه جامعه جهانی، هنجارهای اخلاقی و حقوقی بین الملل و همگامی قدرت های شرقی موضع آنان را تقویت می کند، روند عقب نشینی گام به گام در برابر آمریکا را متوقف سازند.


در کنار این تحلیل راهبردی، اروپایی ها شاهدند که دولت آمریکا با سوار شدن بر موج ایران هراسیِ اسرائیل و برخی دولت های عربی، خود را یگانه پشتوانه و حامی آنان قلمداد می کند و ما به ازای آن را در قراردادهای چند صد میلیارد دلاری می طلبد. این در حالی است که شاید برخی در اروپا تصور کنند می توانند با رویکردی تعاملی و نه تقابلی فرایند کنترل قدرت فزاینده تهران در خاورمیانه را دنبال کرده و به رقیب جدی آمریکا برای بهره برداری از میلیاردها دلار هزینه عربیِ رقابت با ایران مبدل شوند.


هراس از افزایش چشمگیر بهای انرژی نیز برای برخی تحلیلگران یکی از انگیزه های مهم حمایت اروپایی ها از تهران به شمار می رود. افزایش قیمت نفت بر اثر خروج آمریکا از برجام، کاهش صادرات انرژی ایران و تنش های احتمالی در خاورمیانه مشخصا زیان های فراوانی را متوجه اروپایی ها و کشورهایی نظیر چین می سازد. این در حالی است که افزایش بهای نفت می تواند سبب به صرفه تر شدن تولید نفت شیل آمریکا شده و رقبای غربی و شرقی این کشور - البته منهای روسیه به عنوان صادرکننده مهم نفت و گاز- را تحت فشار قرار دهد.


با توجه به چنین دیدگاه هایی، مقاومت اروپا در برابر ترامپ نه یک نمایش سیاسی که ضرورتی جدی به شمار می آید و به اهداف و منافعی مشترک میان ایران و کشورهای اروپایی در مقابله با تحریم های آمریکایی شکل می دهد.


منبع: ایرنا



کد خبر: ۵۲۴۴۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۸





۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن