تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813534051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختصاصيمهدي صباغ‌زاده:مديران سينمايي با سينماگران صادقانه برخورد كنند


واضح آرشیو وب فارسی:موج: اختصاصيمهدي صباغ‌زاده:مديران سينمايي با سينماگران صادقانه برخورد كنند
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ مهدي صباغ‌زاده گفت: مديران سينمايي با سينماگران صادقانه برخورد كنند.
مهدي صباغ‌زاده كارگردان سينما در گفت و گو با خبرنگار موج، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: ما سينماگران از مسائلي كه در سينماي ايران رخ مي‌دهد بي‌اطلاع هستيم، چرا كه از جهت‌ها و مسائل فرهنگي و فكري سينمايي آگاهي نداريم.
وي تصريح كرد: من به عنوان يك سينماگر بيشتر درگير اين هستم كه چه چيز را به وزارت ارشاد و معاونت سينمايي ارائه دهم تا مورد قبول وزارت ارشاد قرار گرفته و پروانه ساخت دريافت كنم، تا بتواند به يك فيلم خوب تبديل شود و جوابگوي سرمايه فيلم باشد.
وي ابراز داشت: از طرف ديگر شنيده‌ايم كه بنياد سينمايي فارابي تنها به فيلم‌هايي كه خود تشخيص مي دهد وام خواهد داد، من سينماگر بايد از كجا تشخيص دهم كه بنياد فارابي چه فكر و انديشه‌اي را مناسب مي‌داند و آن محق دريافت وام مي داند.
وي افزود: فرض كنيم بتوانيم از حمايت معنوي نهادهاي سينمايي نيز برخوردار شويم، اما وجود اختلافات در اتحاديه سبب شده است، تا مسئولان توجهي به خواسته‌هاي صنفي نداشته باشند، وقتي اختلاف بين صنف وجود دارد و نمي‌تواند به خواسته‌هاي كلي جامعه سينمايي جواب دهد، قاعدتاً دولت از اين اختلافات و مشكلات بهره خود را مي گيرد.
صباغ‌زاده گفت: به نظر من با اينكه دولت فعلي، تمام تلاش و كوشش اين است كه بتواند سينما را به سوي شرايط فرهنگي مطلوبي برساند، با شرايط اقتصادي موجود نتوانسته است، به يك فكر و انديشه منسجم براي حل مشكلات سينمايي برسد.
وي تصريح كرد: مشكلات فيلمسازان و تهيه كننده‌گان زياد است و نمي‌دانيم كه وزارت ارشاد چه سياستي را در دستور كار خود قرار داده است، يكي از مشكلاتي كه بوجود آمده اين است كه وزارت ارشاد براي پروانه ساخت، وقت نمي ‌گذارد، فيلمنامه‌ها را مي خواند و از فيلتر فارابي و وزارت ارشاد مي گذرد، در واقع آزادي عمل براي سينماگران محدود شده است، و بايد بدانيم كه سياست‌هاي وزارت ارشاد چيست و چگونه عمل مي كند.
وي ابراز داشت: نماينده كانون سينماگران و تهيه كنندگان در شوراي پروانه ساخت نيست، البته آقاي شاهسواري هستند اما وي نمايندگي است كه مجموعه صنف انتخاب نكرده‌ است،به نظر من اين نمايندگان تحت كنترل مجموعه‌هاي صنفي خود نيستند، در نتيجه مشكلات صنفي سينما همچنان باقي است.
وي افزود: اميدواريم دولت نهم و آقاياني كه در راس فرهنگ هستند، بتوانند به بخش فرهنگ و به خصوص سينما توجه كنند و بتوانند آن را به يك سمت و سوي درست پيش‌برند.
اين كارگردان سينما معتقد است: زماني يك اتفاق سالم و پويا در سينما مي‌افتد كه مسئولان وزارت ارشاد با صداقت كامل، سياست‌هاي مدون شده و را با سينماگران درميان گذاشته و براي تحقق اهداف خود از سينماگران مشاركت خواهند، زماني كه ما اهداف و تفكرات و بيشن‌ها پنهان بماند و در اختيار سينماگران قرار نگيرد، سينما دچار سردرگمي و لجاجت خواهد شد.
وي در پايان اعلام كرد: مديران وزارت ارشاد و مديران فرهنگي صادقانه برخورد كنند، تا زماني كه مسائل فرهنگي و تصميم گيري ‌ها به گوش ما نرسد، نمي توانيم به راحتي به توليد فيلم دست زنيم، اين امر نشان دهنده بي‌قانوني در سينما است.
 شنبه 8 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن