واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
کدام یک از فیلمهای ما تحمل نقد دارند تهیهکننده فیلم «امین و اکوان» گفت: ما دنبال پخش کننده هستیم اما متاسفانه پخشکنندهها از اکران فیلم کودک میترسند.
به گزارش فرهنگ نیوز، نشست خبری فیلم «امین و اکوان» با حضور مهدی صفارپور تهیه کننده و تدوینگر و زحل رضوی نویسنده و کارگردان برگزار شد. درابتدای این نشست رضا درستکار دبیر جلسه و منتقد فیلم با اشاره به برخی اعتراضاتات از باری به هرجهت بودن این نشست ها گفت: شاید هم جشنواره کودک اینطور باشد ما میتوانیم همین هتل و همین شهر و سینما و همه چیز را به نقد بکشیم ما کجا پیشرفت کردیم که اینجا نکردیم؟وی در ادامه گفت: پس وقتی نمیتوان به این صراحت و نقد وارد جریانی شد چه باید کرد کدام یک از فیلم های جشنواره تحمل نقد دارند؟ کدام مدیر فرهنگی را ما میتوانیم نقد کنیم. آقای رضاداد را جدا کنیم، سایرین آیا مدیر فرهنگی هستند؟ هیچ چیز ما در هیچ جا درست نیست وضعیت سینمایمان هم مشخص است. فیلم های کودکمان هم مشخص است یک بحش کاریکاتوری از شادی و یک بخش هنوز در روستاها هستند.
این منتقد افزود: من به سهم خودم سعی میکنم باری به هر جهت نباشم و چیزی را انتقال دهم اما به آن کسانی که نقد میکنند میگویم شاید درست بگویند اما راهکار و پاسخگویی از مدیران بخواهند نه اینکه گوشهای بشینند و غر بزنند.درستکار عنوان کرد هرکس هرجایی که هست شمعی روشن کند و کاری برای خود و کشورش انجام بدهد. متاسفانه وضعیت سینمای ما به لحاظ نقد مناسب نیست.
* سیستم دولتی مانع پیشرفت سینماست
سپس رضوی در ابتدای سخنان خود بااشاره به اینکه نخستین فیلم بلندش را کار کرده گفت: من در حوزه کار خودم تجربیات کوچکی با مدیران ارشد سینمای انیمیشن داشتم و معتقدم دلیل اینکه ما درخیلی حوزهها پیشرفت نمیکنیم سیستم مدیریتی است. اگر مدیر کفایت نداشته باشد کار از پیش نمیرود.
وی بااشاره به اینکه حدود پانزده سال در حوزه تولید انیمیشن تلویزیونی سابقه دارد گفت: سه سریال انیمیشنی برای تلویزیونی کار کردم و برای هر کدام پروسه کلنجار رفتن با مدیران را تجربه کردم.سپس صفارپور نیز با تایید صحبتهای رضوی گفت: خیلی انیماتورها به دلیل مشکلات ترجیح دادند از این حوزه خارج شوند تا با سیستم ممیزی و مدیریتی درگیر نشوند. برخی مدیرانی که اصلا برای این حوزه نبودند و آمدهاند وقتی به متخصصان این حوزه برمیخورند برخورد مناسبی نمیکنند. اینها هم قهر کرده و کار نمیکنند.رضوی بااشاره به اینکه برای فیلمش قرانی از دولت نگرفته و جزو معدود کسانی است که خصوصی فیلم تهیه شده گفت: بنابراین کاری که میشد یک سال و نیم به نتیجه برسد سه سال طول کشید. دست دولت در حوزه فرهنگ باید بعد از تولید فیلم باشد.رضوی یادآور شد: متاسفانه در همین شهر اصفهان چهار بنر در شهر برای جشنواره نصب نشده که مردم مطلع و تشویق به امدن شوند یااینکه حتی این جشنواره در ایام مدرسه برگزار میشد.وی توضیح داد: ما مجبور شدیم به خاطر محدودیت بودجه کار را جمع کنیم و به لحاظ تکنیکال محدودتر کار کردیم. من معتقدم یک داستان خوب اگر کشش داشته باشد با یک تکنیک متوسط هم خودش را حفظ میکند.رضوی در پاسخ به اینکه رقم هزینه فیلم چقدر بوده گفت: ترجیح میدهم درباره آن صحبت نکنم. ما پایه قصه را از قصههای مرحوم آذریزدی گرفتیم اما اگر داستان او را ببینیم کاملاً متفاوت است.وی در پایان گفت: توجه به یک بخش خاص در فرهنگ نباید منوط به نادیده گرفتن سایر بخش ها شود، به هرحال هرحوزه بیننده و مخاطب خود را دارد.صفارپور نیز گفت: ما دنبال پخش کننده هستیم اما متاسفانه پخشکنندهها از اکران فیلم کودک میترسند.
منبع: فارس
96/4/11 - 13:41 - 2017-7-2 13:41:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]