تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799025876




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسول نجفیان: زبان عشق را می‌فهمم


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 رسول نجفیان: زبان عشق را می‌فهمم
رسول نجفیان: زبان عشق را می‌فهمم رسول نجفیان یکی از هنرمندان ایرانی است که در عرصه‌های مختلفی همچون بازیگری، کارگردانی، خوانندگی، موسیقی، شاهنامه خوانی، نویسندگی و... فعالیت دارد.


به گزارش فرهنگ نیوز، نجفیان البته طنرنویس هم است و آن‌طور که خودش می‌گوید اکنون هم مشغول نگارش سریالی طنز در صد قسمت است. از نجفیان این روزها فیلم «زیر سقف دودی» به کارگردانی پوران درخشنده بر پرده سینماهاست. با او به بهانه حضورش در این فیلم به گفت‌وگو پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

درباره تجربه بازیگری در فیلم سینمایی زیر سقف دودی بگویید، این که چطور شد بازی در آن را پذیرفتید؟

اولین نکته که در این فیلم توجهم را جلب کرد، سبک کار خانم درخشنده بود. ایشان کارهای رئال و مردمی می‌سازند که همیشه به آنها علاقه داشته و دارم. وقتی پیشنهاد بازی در این فیلم را به من دادند حتی قبل از این که فیلمنامه را بخوانم هم می‌دانستم با کار خوب و متنی باارزش مواجه هستم که البته همین‌طور هم بود. نقشی که در فیلم زیر سقف دودی دارم کوتاه است که البته هرگز این مسائل برای من مهم نبوده و نیست. چون من در مکتبی پرورش یافتم که کوتاهی و بلندی نقش برایم اهمیتی ندارد؛ زیرا نگاه کلی ام به جامعه پیرامونم است، مثلا رفتگری که محله را تمیز می‌کند را شاید چند دقیقه در روز بیشتر نبینیم، اما او هم یک انسان شریف و زحمتکش است که در جایگاه خودش عمق زیادی در جامعه دارد. شخصیت من در فیلم خانم درخشنده هم درست است که کوتاه بود، ولی بشدت عمیق و ارزشمند است.

درباره نقش‌تان در این فیلم بیشتر توضیح می‌دهید؟

کاراکتر من در زیر سقف دودی از آنجا که عشق را در مراتب خودش درک کرده، عاشق‌ها را هم درک می‌کند. در نتیجه همیشه درصدد است عاشق‌ها را به هم وصل کند و به آنها در جهت رسیدن به هم کمک کند. چنین کاراکترهایی را ما در این جامعه کم نداریم، اما چون همیشه یکسری با خودنمایی درصدد مطرح کردن خودشان هستند و کمتر به این‌گونه آدم‌ها اجازه دیده شدن می‌دهند.

برای انتخاب نقش‌ها و آثاری که به شما پیشنهاد می‌شود‌ با کسی هم مشورت می‌کنید؟

بله، با همسرم که مترجم هستند همیشه مشورت می‌کنم. مثلا اخیرا یک کار را به پیشنهاد همسرم رد کردم و خاطرم هست زمانی که صحبت از زیر سقف دودی شد همسرم با توجه به شناخت و علاقه‌ای که به خود خانم درخشنده دارند به من گفتند حتما این کار را انجام بده.

در کارنامه کاری شما، علاوه بر بازیگری در آثار خوب و شاخص، خوانندگی، نویسندگی یا نوازندگی هم دیده می‌شود. این همه فعالیت در حوزه‌های مختلف هنری شما را در انتخاب نقش‌ها و کارهایتان دست‌به‌عصا نکرده؟

کاملا همین طور است که می‌گویید. مثلا من در سریال «روشن‌تر از خاموشی» به کارگردانی حسن فتحی نقش وزیر خل و لوده شاه عباس را بازی می‌کردم. آنجا بود که خیلی از مردمی که به شعرها و آهنگ‌های من گوش می‌دادند و آنها را دوست داشتند، جلوی من را می‌گرفتند و می‌گفتند چنین کارها و نقش‌هایی در شأن شمایی که مثنوی‌خوانی و شاهنامه‌خوانی می‌کنی و کارهای عرفانی انجام می‌دهی، نیست .یا در کار «در حاشیه» به کارگردانی مهران مدیری هم به همین صورت بود و مردم از حضور من در آن نقش گله می‌کردند. واقعیتش را بخواهید خیلی از نقش‌های لوده مآب را به خاطر همین حرف‌های مردم دیگر قبول نمی‌کنم.

پس حضور کمرنگ شما در چند سال اخیر در اجرا و نویسندگی کارهای طنز هم به همین دلیل است؟ حتی من در دوره‌ای شنیدم شما نوشته‌هایتان را با نام مستعار چاپ می‌کنید.

بله. ده سال در مجله فیلم، طنز می‌نوشتم و اصلا تلویزیون را با نام طنزهای چخوف شروع کردم. اما از آنجا که یک سری کارهای پژوهشی مثل تله تئاترسازی از پنج قصه شاهنامه و... انجام دادم دیگر نمی‌توانم هر کار طنزی را بنویسم و بازی کنم و ترجیح می‌دهم بعضی از نوشته هایم با نام مستعار باشد. چون همان‌طور که گفتم مردم از من هر کاری را نمی‌پذیرند. من بشدت به رای و نظر مردم احترام می‌گذارم در صورتی که شاید خودم قلبا اعتقاد چندانی هم به این قضایا نداشته باشم.

اینها همه از تبعات پرکاری و زیاد دانستن است. به نظرتان اگر از اول فقط در یک رشته هنری فعالیت می‌کردید، بهتر نبود؟

شما که لطف دارید، اما باور کنید نمی‌شود. من از همان ابتدا در سینما، تلویزیون و تئاتر کارگردانی می‌کردم و اصلا کار اولم کارگردانی بود و بعد از آن به بازیگری روآوردم. در زمینه موسیقی هم که از کودکی کار می‌کردم، اما بازتاب عمومی نداشت تا رسید به ترانه «رسم زمونه» که شعرش را خودم گفتم و آهنگش را ساختم. این شعر باعث ورود رسمی من به این حوزه شد و چنان رسوخ و نفوذی در بین مردم کرد که حتی در برخی روستاها که من را به عنوان بازیگر نمی‌شناسند هم حتما به عنوان خواننده «رسم زمونه» می‌شناسند. از آن به بعد بود که موسیقی‌ام را بازتاب دادم و پژوهش ها، آلبوم‌های موسیقی، شاهنامه‌خوانی و... خودم را به بازار عرضه کردم. منتها راستش را بخواهید خودم دلم می‌خواست تمرکزم روی کارگردانی سینما باشد، چون به نظرم در سینما تمام هنرها جمع است. اتفاقا به‌دلیل همین فعالیت‌های مختلف هنری است که همیشه می‌گویم من جوجه اردک زشت هستم! یعنی مثلا کارگردان‌ها من را قبول ندارند و می‌گویند او بازیگر و نوازنده است و نوازنده‌ها و خواننده‌ها هم قبولم ندارند، چون می‌گویند تئاتری‌ام. در نتیجه من هم می‌روم و کار خودم را می‌کنم.

به ترانه «رسم زمونه» اشاره کردید، یکی از ماندگارترین ترانه‌های ایرانی با شعر تاثیرگذاری که اغلب مردم توانستند با آن ارتباط برقرار کنند. منشأ این شعر چه بود؟

شعر این ترانه را خودم گفتم که برگی بود از خاطراتم. همه ما در دوران کودکی و نوجوانی فکر می‌کنیم مرگ از ما دور است، اما بعدها می‌فهمیم این طور نیست. وقتی پدر، مادر و برادرم رفتند و بعد از آن منزل پدری‌ام در میدان حسن‌آباد خراب شد، این شعر در ذهنم ریشه گرفت.

در حال حاضر به چه کاری مشغول هستید؟

الان در سریال «از یاد رفته» به کارگردانی بهرام بهرامیان بازی می‌کنم و قرار است بزودی در کاخ موزه نیاوران شاهنامه‌خوانی هم داشته باشم. از آن‌طرف یک سریال طنز هم در دست نگارش دارم به نام «ظرفاخند» یعنی خنده عمیق (خنده از روی معنا و فهم) که صد قسمت است.

منبع: جام جم


96/3/25 - 10:14 - 2017-6-15 10:14:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن