واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به گزارش «تابناک»، با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و میاندوره ای مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در برخی حوزه ها ممکن است برخی خبرهای مهم انتخاباتی لا به لای اخبار روز گم شود و به اندازه کافی تاثیرگذار نباشد. در بسته خبرهای انتخاباتی گزیده تازه ترین و مهمترین اخبار این رویداد بزرگ منتشر می شود.
شرط ورود مینو خالقی به مجلس از نظر نایب رئیس
علی مطهری درباره مصوبه اخیر مجلس در خصوص قانون انتخابات، گفت: اصرار مجلس بر نظر خود در استفساریه تبصره ۴ ماده ۵۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که پس از دو بار رفت و برگشت به شورای نگهبان انجام گرفت و طبق آن شورای نگهبان پس از مهلت 20 روزه مذکور در این قانون نمیتواند مجددا درباره صلاحیت یک نامزد انتخابات مجلس اظهار نظر کند، به این معنی است که این مصوبه باید به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود تا این مجمع میان مجلس و شورای نگهبان داوری و حکم نهایی را صادر کند.
وی افزود: اگر مجمع این مصوبه را به سرعت در دستور کار خود قرار دهد و به نفع مجلس رای بدهد با توجه به اینکه از نظر حقوقی استفسار عطف به ماسبق میشود و شامل گذشته نیز میگردد، در این صورت خانم مینو خالقی منتخب مردم اصفهان که به ناحق کنار گذاشته شد میتواند وارد مجلس شود.
انتقاد عضو حزب اصلاحطلب از شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
ابوسعیدی عضو حزب همبستگی درباره همکاری همبستگی با شورای عالی سیاستگذاری، اظهار کرد: گفته میشود که شورای عالی سیاستگذاری اقدامات مثبتی در مسائل سیاسی موجود نداشته، اگر هم چنین است باید ضعفها را برطرف و نقاط قوت را تقویت کنیم، شورا در قرآن توصیه شده ما نیز باید با تکیه بر این اصل تصمیمگیری ها را انجام دهیم.
ابوسعیدی با اشاره به اینکه امروز دشمنان منتظر فرصتی هستند که اختلافی میان ارکان نظام به وجود بیاید، عنوان کرد: باید در فضای فعلی کشور به سوی همدلی و یکپارچگی قدم برداریم. نباید به اختلافها دامن بزنیم. مردم را تشویق کنیم که به پای صندوق های رأی بیایند .
نهایی شدن کاندیداهای جبهه پیروان
سیدکمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به نهایی شدن اسامی کاندیداهای مدنظر جبهه پیروان برای انتخابات شورای شهر سال 96، گفت: اسامی 21 کاندیدای جبهه پیروان خط امام و رهبری در جلسه فردا (پنجشنبه 14 بهمن) شورای مرکزی جبهه پیروان نهایی میشود.
وی درباره ساز و کار انتخاب اسامی تاکید کرد: تخصص، کارآمدی، سابقه و رایآوری از جمله مؤلفههای ما برای انتخاب این افراد است.
جبهه پیروان خط امام و رهبری از جمله تشکلهای سیاسی اصولگراست که زمینه تأسیس آن در سال 62 شکل گرفت، اما به صورت رسمی از سال 1370 فعالیت خود را آغاز کرد.
مجوز مجلس برای برگزاری الکترونیکی انتخابات شوراها
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی دیروز(سه شنبه، 12 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مواد یک تا هشت این لایحه را تصویب کردند.
بهارستان نشینان در ماده دیگری ماده 17 مکرر قانون را اصلاح و مصوب کردند وزارت کشور می تواند با تأیید هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور تمام یا برخی از مراحل مربوط به برگزاری انتخابات را در تمام یا تعدادی از حوزه های انتخابیه به صورت رایانه ای برگزار نماید.
آرزوی حاجی بابایی برای اصلاحطلبان
حمیدرضا حاجیبابایی عضو هیات موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ، با اشاره به فعالیت جبهه متبوعش گفت: یک همگرایی میان نیروهای انقلابی تشکیل شده و از سراسر کشور گروهها و جریانات مختلف به این جبهه پیوستهاند.
حاجیبابایی با اشاره به اینکه نیروها و جریانات دیگر نیز میتوانند به جبهه نیروهای مردمی انقلاب بپیوندند اظهار داشت: وحدت نیروهای انقلابی در حال شکلگیری است و احتمال دارد افرادی که در مسیر انقلاب هستند و در گذشته با یکدیگر در تقابل بودند به جبههمردمی بپیوندند.
وی با بیان اینکه اگر اصلاحطلبان به وحدت برسند ما خوشحال خواهیم شد، تصریح کرد: در روند انتخابات اگر گروهی مقابل جبهه مردمی وجود داشته باشد، ما برای آنها نیز آرزوی وحدت میکنیم تا یک رقابت سنگین و معنا دار در کشور شکل گیرد که با حضور پر شور مردم در انتخابات همراه شود. البته ما به دنبال یک حرکت دو قطبی نیستیم چرا که ایجاد رقابت سالم در کشور سازنده است.
سفر بدون دعوت احمدی نژاد به شیراز
محمود احمدینژاد امروز وارد شیراز شد و در ابتدای سفر به زیارت حرم شاهچراغ رفت.
پیش از این استاندار شیراز درباره مجوزهای این سفر گفته بود احمدینژاد بهعنوان یک شهروند دارای حقوقی است که میتواند از آن حقوق استفاده کند. هر شهروندی تا زمانی که منع قانونی نداشته باشد، قادر به انجام تمام فعالیتهای اجتماعی است. ما بهدنبال مجوز ندادن نیستیم، اگر یک شخصیت حقوقی درخواست مجوز برای برگزاری مراسم یا سخنرانی برای افرادی که منع فعالیتهای اجتماعی ندارند، داشته باشد، بر دادن مجوز اصرار داریم. زیرا در این صورت همان شخصیت حقوقی هم پاسخگو خواهد بود.
قانون فعالیت احزاب ضعف ندارد
حمیدرضا فولادگر ، با اشاره به انتقاد برخی به نوع فعالیت احزاب اظهار داشت: در دوره مجلس هشتم، به اتفاق آقای بادامچیان، عضو کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور بودم به کمک پژوهشگرا و صاحب نظران احزاب، قانون فعالیت تشکل های احزاب را به روز و اصلاح کردیم.
فولادگر تاکید کرد: با رفع ایرادهای شورای نگهبان، درنهایت مجلس اصلاح قانون فعالیت احزاب ابلاغ کرد و با قانون جدید کمک بسیاری به فعال شدن تشکل های سیاسی شد بنابراین برای بانشاط شدن فعالیت احزاب دیگر نیازی به اصلاح قانون موجود نیست.
وی افزود:در این قانون، احزاب منضبط شدند تا به طور مثل دیگه 250 حزب رو کاغذ نداشته باشیم و هیچ فعالیتی از آنها سر نزند. همچنین تاکید شد احزاب دفاتر مشخص داشته باشند از سوی دیگر نظارت پذیرتر شود، در قانون اجازه حرکت های بیشتری به احزاب داده شد.
فولادگر با اشاره به فعالیت کمرنگ احزاب با وجود اصلاح قانون گفت: در حال حاضر دیگر بهانه ای برای فعال نبودن احزاب وجود ندارد چرا که قانون اصلاح و اختیارات بیشتری به گروه های سیاسی داده شد و از سوی دیگر شاهد هستیم دولت هم معتقد به حرکت های حزبی است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علت اصلی عدم فعالیت احزاب به این بر می گردد که ساختار کشور ما حزبی نیست، درست است که در زمان انتخابات لیست ها رای می آورند اما براساس فعالیت گروه های سیاسی چنین اتفاقی رخ نمی دهد.
۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]