تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

صندوق تضمین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803358947




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۲ ترفند برای بستن یک چمدان سبک و مفید | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بهتر است هر فرد چمدان کوچکی مخصوص به خود داشته باشد و چنانچه همراه بردن تعداد زیاد چمدان مقدور نیست، برای هر دو نفر یک چمدان در نظر بگیرید. وسایلی که استفاده‌شان ضروری‌تر است را در جایی قرار دهید که راحت دیده شوند. چمدان‌های بزرگ میل به همراه داشتن وسایل غیرضروری را بیشتر می‌کنند، پس از چمدان های کوچک‌تر و از جنس سبک‌تر استفاده کنید.

به گزارش تراز ، یکی از دغدغه‌های مسافرت و آماده شدن برای سفر خاطره انگیز، بستن چمدان است. همه نگرانیم مبادا وسیله‌ای جا بماند یا لباس‌های تمیز و اتوکشیده در چمدان چروک شوند و هزینه خرید دوباره وسایل یا خشکشویی به هزینه‌های سفر افزوده شوند و مشکلاتی به وجود بیاید. گاهی وقت‌ها هم سفرها طولانی هستند یا وسایل زیاد و یا هر دو!
 
با چند راهکار ساده می‌توانید بار سفرتان را سبک‌تر، مفیدتر و ساده‌تر ببندید بدون اینکه وسیله‌ای را فراموش کنید یا لباس‌هایتان چروک شوند.
 
۱. چمدان را بیست و چهارساعت قبل از زمان حرکت ببندید.
 
۲. لیستی از وسایلی که لازم است در سفر همراهتان باشد، را تهیه کنید. اگر به سفرکاری می‌روید اوراق و پرونده‌هایی که ضرورت دارد از آن ها استفاده کنید را به خاطر داشته باشید. اماکنی که قرار است به آنجا بروید را یادداشت کنید تا اگر به همراه داشتن تجهیزات خاصی لازم است را فراموش نکنید.
 
۳. اگر مسئولیت خانواده با شماست و به تعبیری باید حواستان به همه چیز باشد مواد خاص مربوط به هر فرد خانواده را از قلم نیندازید. داروها، عادت‌های مخصوص به هر فرد، اسباب بازی بچه‌ها، کتاب‌های درسی و...
 
۴. بهتراست تمام افراد برای خودشان یک لیست تهیه کنند. در آخر مواردی که مشترک است را می‌توان حذف کرد تا جای زیادی اشغال نکنند.
 
۵. اگر عادت به مطالعه دارید، کتاب‌های مورد علاقه‌تان را در نظر بگیرید. چنانچه مواد غذایی خاصی استفاده می‌کنید که مصرف پزشکی دارند آنها را از یاد نبرید. شارژ گوشی‌های همراه و لپ تاپ جزو وسایلی هستند که همیشه فراموش می‌شوند و پیدا کردن شارژر مناسب در سفر دردسرهای خودش را دارد.
 
۶. با توجه به وسایلی که قرار است به همراه داشته باشید، چمدان‌هایتان را بررسی کنید. چرخ‌ها و دسته‌های چمدان را بازبینی کنید، اگر مشکلی داشتند و قابل تعمیر فرصت دارید و اگر نمی‌توانید از چمدانی استفاده کنید و براساس لیستی که تهیه شده به چمدان نیاز دارید می‌توانید چمدان جدیدی بخرید.
 ۷. درست است که در همه‌ٔ هتل‌ها و مراکز اقامتی کیت‌های کوچک خیاطی و پزشکی وجود دارند اما فراموش نکنید که در مسیر ممکن است موارد اضطراری پیش بیاید به همین دلیل وسایل ابتدایی خیاطی مانند دو رنگ نخ سفید و مشکی، سوزن و سنجاق را در بسته بندی کوچکی به همراه داشته باشید. بعضی از داروها را حتما در کیف دستی یا جایی از چمدان که در دسترس است قرار دهید. مسکن، داروی ضد اسهال، پماد ضدعفونی زخم.
 
۸. بهتر است هر فرد چمدان کوچکی مخصوص به خود داشته باشد و چنانچه همراه بردن تعداد زیاد چمدان مقدور نیست، برای هر دو نفر یک چمدان در نظر بگیرید. وسایلی که استفاده‌شان ضروری‌تر است را در جایی قرار دهید که راحت دیده شوند. چمدان‌های بزرگ میل به همراه داشتن وسایل غیرضروری را بیشتر می‌کنند، پس از چمدان های کوچک‌تر و از جنس سبک‌تر استفاده کنید.
 
۹. اسم شماره تلفن و آدرس محل اقامتتان را روی کارتی نوشته و در چمدان بگذارید تا اگر در فرودگاه یا ایستگاه قطار چمدانتان گم شد به راحتی بتوانند شما را پیدا کنند.
 
۱۰. در سفرهای هوایی مواردی که دائما از آن‌ها استفاده می‌کنید را در کیف دستی یا ساک کوچکی بگذارید تا بتوانید با خود به داخل هواپیما ببرید. پاسپورت‌ها، کارت اعتباری و بلیط...
 
۱۱. اگر جعبه‌ٔ عطر خود را دور انداخته‌اید، می‌توانید از یک جوراب ضخیم استفاده کنید. در نتیجه خیالتان راحت می‌شود که شیشه‌ٔ آن نشکسته و اگر هم عطر بریزد، حداقل چمدانتان بوی تندی نمی‌گیرد.
 
۱۲. اگر سفر یک روزه در پیش دارید، به جای برداشتن کل قوطی کرم و لوسیون، مقداری از آن را در محفظه های مخصوص نگهداری لنزهای چشمی بریزید، همان مقداری که برای مصرف یک روز لازم دارید.
 
چطور همه‌ لباس‌ها و وسایل را در یک چمدان جا دهیم؟

۱. لباس‌های تا شده جای بسیار زیادی می‌گیرند. به جای این کار باید آنها را به‌ صورت فشرده لوله کنید. لوله کردن لباس‌ها جای کمتری اشغال کرده و کمتر هم چروک‌ می‌شوند.
 
۲. اول کفش‌‌ها را در کنار چمدان جا می‌دهیم. بعد لباس‌های لوله شده را به ترتیب، شلوارها و لباس‌‌های ظریف‌تر روی کفش‌ها‌ چیده می‌شوند.
 
۳. لوازم بهداشتی و آرایشی هم باید در دسترس باشند مانند: شانه و کیف‌دستی…  حالا چمدان به راحتی بسته خواهد شد.
 
نگران نباشید اگر چمدان را بستید و لباسی جا ماند، می‌توانید آن‌ها را در اطراف چمدان قرار دهید. اینطوری لازم نیست که تمام لباس‌ها را دوباره، به دنبال فضای اضافه خارج کنید.


منبع: فردا

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 20 اسفند 1395 - 17:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن