تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829228828




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حقوق 35ميليوني در دولت همين حالا!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حقوق 35ميليوني در دولت همين حالا!
رئيس ديوان محاسبات: فردي با 6پست غيردولتي و 3پست در دولت هم‌اكنون 35 ميليون حقوق از دولت مي‌گيرد و ما پرونده 119 دستگاه متهم به پرداخت حقوق نجومي را باز نگه داشته‌ايم...
نویسنده : هادی غلامحسینی 


رئيس كل ديوان محاسبات كشور گفت: پرونده 119 دستگاه پرداخت‌كننده حقوق نامتعارف (بالاي 20 ميليون تومان) را به دادسرا ارسال كرديم که در برخي از اين پرونده‌ها افراد به تصرف در اموال دولت و تصرف در بيت‌المال، متهم هستند. به عنوان مثال هم اكنون فردی سه مسئوليت در دولت و شش مسئوليت در بيرون از دولت دارد و اكنون ماهي 35ميليون تومان از دولت حقوق دريافت مي‌كند.

به گزارش «جوان»، در حالي كه شواهد و اخباري كه در خروجي رسانه‌ها قرار مي‌گيرد از تداوم زيست مديران نجومي‌بگير در بخش عمومي حكايت دارد و اين امر با گذشت ماه‌ها از افشاي اينگونه حقوق‌ها به اعتماد عمومي ضربه زده و نهادهاي نظارتي در بين افكار عمومي زير سؤال هستند، عادل آذر با حضور در رسانه ملي از در جريان بودن پرونده حقوق‌هاي نجومي خبر داد. وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا موضوع حقوق‌هاي نجومي در ديوان محاسبات به سرانجام رسيده است يا خير گفت: در بحث گرفتن مازاد پول، بله و 397 نفر حقوق نجومي دريافت كردند و مازاد دريافتي آنها 23 ميليارد و 300 ميليون تومان بود كه آن را كامل دريافت كرديم و از وام‌ها هم حدود 10 ميليارد تومان برگشت. در حالي كه سقف حقوق مديران در مجلس بين 10 تا 5/16 ميليون تومان تعيين شده‌است، آذر گفت: در قوانين واژه حقوق نامتعارف در قانون نداريم، حقوق بالاي 20 ميليون تومان را نامتعارف و غيرقانوني در نظر گرفتيم و ترديدي در نجومي بودن آن حقوق‌ها نبود. آذر با بيان اينكه پرونده 119 دستگاه پرداخت‌كننده حقوق نامتعارف را به دادسرا ارسال كرديم و در حال رسيدگي است، ادامه داد: در برخي از اين پرونده‌ها، تصرف اموال دولت و تصرف در بيت‌المال حكم داده شد كه جرم است و پرونده آنها بايد به قوه قضائيه ارسال شود.

رئيس كل ديوان محاسبات كشور با اشاره به اينكه بايد ميان دريافت‌كننده و پرداخت‌كننده حقوق تفكيك قائل شويم، گفت: برخي‌ خودشان هم پرداخت‌كننده و هم دريافت‌كننده حقوق بودند. هيئت مديره، مديرعامل و هيئت امناي 119 دستگاه در اين پرونده متهم هستند و دادسرا در حال رسيدگي به آنهاست و اين موضوع را به مجلس هم اعلام كرديم. آذر با بيان اينكه برخي از دستگاه‌ها حدود 300 تا 700 ميليارد تومان تخلف در پرداخت حقوق داشته‌اند، افزود: پس از رسيدگي به اين پرونده، رأي آن اعلام و در سامانه ديوان محاسبات براي بازديد عموم قرار داده مي‌شود، البته اگر تخلفات آنان جرم محسوب شود پرونده به قوه قضائيه ارسال مي‌شود.
  
شائبه جانبداري ديوان محاسبات
رئيس كل ديوان محاسبات كشور افزود: شائبه طرفداري ديوان محاسبات از دولت در موضوع حقوق‌هاي نجومي، قرار دادن سقف 20 ميليون تومان بر  مبناي محاسبه حقوق نجومي بود كه شوراي حقوق و دستمزد هم همان عدد را سقف حقوق مديران قرار داد اما ديوان محاسبات به علت ضرب الاجلي كه براي ارائه گزارش داشت اين سقف را در نظر گرفت.

وي گفت: اما اكنون مبناي ما متن قانون مديريت خدمات كشوري يا قوانين خاص است كه مجلس شوراي اسلامي با تعيين سقف حقوق مديران به شفاف‌سازي قانون كمك و تكليف ديوان محاسبات را مشخص و ابهام قانوني را بر طرف كرد. ديوان محاسبات كشور يكي از نهادهاي نظارتي و حاكميتي تصريح شده در اصول 54 و 55 قانون اساسي كشورمان است، افزود: اين ديوان يكي از بازوهاي نظارتي مجلس است و وظيفه آن، پاسداري و صيانت از بيت المال و نظارت بر دستگاه‌هاي استفاده‌كننده از بودجه كل كشور است. در حالي كه مديران مؤمن، متخصص، متعهد، پاكدست و دلسوز دردستگاه‌ها به دليل جولان و باند بازي عده‌اي جريان‌هاي اشرافيت طلب وسهم خواه به حاشيه رانده شده‌اند، رئيس ديوان محاسبات گفت: بيت المال فقط شامل دارايي‌هاي فيزيكي و مشهود نيست، بلكه بخش عمده‌اي از آن دارايي‌ها و سرمايه انساني است كه بايد به آن توجه و از آن صيانت كرد.

در اين بين در شرايطي كه نمي‌توان تحرك برخي جريان‌ها را در بخش دولت، شركت‌هاي وابسته به دولت و زير مجموعه‌هاي مربوط به وزارت كار در ريخت و پاش‌هاي هدفمند كتمان كرد، اما رئيس كل ديوان محاسبات كشور با بيان اينكه بخش عمده‌اي از تخلفات، ناشي از غفلت از قوانين و نبود اشراف بر آن و ابهام در قوانين است، افزود: سعي مي‌كنيم در مورد قوانين به مديران آموزش لازم را بدهيم. در حالي كه مديران براي خود كلي مشاور و اعوان و انصار دارند، آذر گفت: در ديوان محاسبات كارگروه‌هاي مشاوره‌اي و تعاملي تشكيل و دوره‌هاي آموزشي براي سطوح مختلف مديران تعريف شده است.

آذر با اشاره به اينكه عملكرد سازمان خصوصي‌سازي ضعيف بوده است، گفت: سازمان خصوصي‌سازي سهام بسياري از شركت‌ها را عرضه كرد، اما به علت زيان‌ده بودن، خريدار نداشتند. ارزيابي ما اين است كه اين شركت‌ها واقعاً در دست مردم نيست، بلكه نهادها، شبه دولتي‌ها و... بسياري از اين شركت‌ها را خريدند. آذر گفت: بر اساس قانون، دولت بايد شركت‌ها را سودده و توانمند و سپس سهام آن را به بخش خصوصي عرضه كند، اما اين كار را نكردو بخش عمده شركت‌هاي دولتي در قالب سهام عدالت به دهك‌هاي مختلف جامعه واگذار شد. وي افزود: بخشي از مواردي كه در بودجه عملكرد نداشته‌اند، دليلش اين بود كه اجراي آن امكانپذير نبود مانند حذف دهك‌هاي پردرآمد از يارانه‌بگيران زيرا با وضعيت كنوني نظام ثبت اطلاعات اقتصادي خانوارها و افراد، در هيچ دولتي امكان شناسايي دهك‌هاي پردرآمد وجود ندارد. وي گفت: كشورهاي پيشرفته تقريباً زير و بم افراد جامعه خود را از نظر اقتصادي و حتي مكان‌يابي مي‌دانند و بايد زيرساخت‌هاي نظام استقرار گردش اطلاعات را حسابرسي كنيم، اما مديران اجرايي ما از قديم تا كنون عزم انجام اين كار را ندارند.
  
توسعه نيافتن دولت الكترونيك مشكوك است
وي با تأكيد بر اينكه زيرساخت لازم را براي اجرايي شدن دولت الكترونيك نداريم، افزود: يكي از تكاليفي كه به حسابرسان ديوان داده‌ام اين است كه بررسي كنند با اين همه هزينه چرا هنوز دولت الكترونيك به طور كامل نداريم و هنوز فرار مالياتي داريم و گردش مالي، گردش حساب‌ها، تسهيلات و خدماتي را كه از حكومت دريافت مي‌شود، نمي‌توانيم لحظه‌اي ثبت مي‌كنيم. وي افزود: هنوز كشور، مديران و كارگزاران ما به دليل تكيه بر نفت اين احساس نياز را نكردند كه نظام مالياتي و نظارتي را بايد درست كنند به همين علت مقام معظم رهبري تأكيد دارند وابستگي به نفت از بين برود.
  
راه نجات اقتصاد كشور
رئيس كل ديوان محاسبات كشور افزود: راه نجات اقتصادي كشور وجود سامانه ثبت و گردش اطلاعات اقتصادي افراد بر اساس شناسه يكتاي اقتصادي و شماره ملي آنهاست تاماليات و عوارض عادلانه اخذ شود، با اين كار از فرار مالياتي، رانت و دروغ جلوگيري مي‌شود.
  
عجيب و عجب
رئيس كل ديوان محاسبات كشور به يك آسيب بزرگ در بخش دولت، شهرداري‌ها و صد‌‌ها شركت متعلق به سازمان تأمين اجتماعي يا همان شستا اشاره كرد و گفت: بر اساس قانون، اگر بانك‌هاي دولتي شركتي تأسيس كنند و سرمايه آنها دولتي بود ديوان محاسبات حق رسيدگي به آن را ندارد و اين عجيب است يا از نظر قانوني در نظارت ديوان محاسبات بر شهرداري‌ها و شركت‌هاي سازمان تأمين اجتماعي هم ابهام وجود دارد.

وي با اشاره به اينكه اين موضوع در قانون برنامه ششم توسعه اصلاح شد، افزود: بر اساس ماده 142 اين قانون، ديوان محاسبات علاوه بر تفريغ بودجه ناظر بر ارزيابي عملكرد برنامه‌هاي پنج ساله هم است و نهادها و دستگاه‌هايي مانند شهرداري‌ها، سازمان تأمين اجتماعي، مناطق آزاد، بيمه‌ها و صندوق بازنشستگي كشوري را كه به نحوي از انحا از بودجه استفاده مي‌كنند، شامل مي‌شود. در حالي كه در بخش‌هاي ذكر شده طبق شواهد موجود سوء‌استفاده‌هاي قابل ملاحظه‌اي در جريان است، رئيس ديوان محاسبات مجلس گفت: دستگاه‌ها و نهادهاي مذكور هم توسط نهادهايي مانند سازمان بازرسي كل كشور نظارت مي‌شوند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن