تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817476618




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها 10 درصد از بودجه کشور به بخش عمرانی می‌رسد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تنها 10 درصد از بودجه کشور به بخش عمرانی می‌رسد
رئیس مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی
تنها 10 درصد از بودجه کشور به بخش عمرانی می‌رسد رئیس مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی با بیان اینکه یکی از نگرانی‌ها در حوزه ساخت و ساز اطمینان از سرعت و استحکام است، گفت: تنها 10 درصد از بودجه کشور به بخش عمرانی می‌رسد.


به گزارش فرهنگ نیوز، محمد شکرچی‌زاده در چهارمین کنفرانس بین‌المللی آزمون‌های غیرمخرب ایران با اشاره به اینکه تنها 10 درصد از بودجه کشور به بخش عمرانی می‌رسد، گفت: یکی از نگرانی‌ها در حوزه ساخت و ساز می‌تواند اطمینان از سرعت و استحکام باشد، گفت: بنابراین آنچه در عرصه آزمون‌های غیرمخرب اتفاق می‌افتد، این است که متخصصان در عرصه‌های ریاضی، فیزیک، آمار، کاربردهای معقول و منطقی برای زندگی بهتر به کار بردند.

وی ادامه داد: آزمون‌های غیرمخرب در حوزه‌های گوناگونی کاربرد دارد که از آن جمله عرصه ساخت و ساز است.

شکرچی‌زاده اضافه کرد: در دو دهه اخیر آزمون‌های غیرمخرب یا نیمه‌مخرب مطرح شده است، زیرا آزمون‌های مخرب هزینه دارد، بنابراین برای جلوگیری از هدررفت منابع باید بحث آزمون‌های غیرمخرب جدی گرفته شود.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خاطرنشان کرد: برای اجرای سازه‌های بتن، خود را به نمونه‌گیری و انجام آزمایش بر روی بتن محدود کردیم، اما همواره این دغدغه را داشتیم که این آزمون تا چه حد منطبق با واقعیت است، پس بنابراین به سمت آزمون‌های غیرمخرب رفتیم.

وی با اشاره به اینکه در گذشته عرصه آزمون‌های غیرمخرب به طراحی و ساخت محدود می‌شد، تأکید کرد: در سال‌های اخیر این مقوله به سمت بهره‌برداری و خدمات تسری پیدا کرده است. زیرا سازه‌هایی که در گذشته ساخته شده باید با استفاده از ابزار همین آزمون‌های غیرمخرب نگهداری و مرمت شود.

شکرچی‌زاده گفت: در حال حاضر با حجم وسیع پیرشدگی ساختمان‌ها مواجه هستیم که نگهداری از آنها الزامی است؛ چراکه اغلب کشورها بودجه‌ای برای نگهداری ساختمان‌ها اختصاص داده است، نه اینکه بخواهند مجدداً بنا را تخریب و نوسازی کنند.

وی گفت: شاید حدود 10 درصد بودجه دولت به کارهای عمرانی اختصاص یابد، لذا بودجه چندانی برای ساخت و ساز وجود ندارد و باید تمرکز قاطعی روی نگهداری باشد. چراکه بخشی از سازه‌ها به طور مناسب ساخته نشده و از طرف دیگر مقررات برای ساخت است و تنها یک مبحث به نگهداری مربوط می‌شود.

شکرچی‌زاده تصریح کرد: حادثه پلاسکو نشان داد که سازه‌های موجود می‌توانند بسیار مصیبت‌بار باشند و همچنین این هشدار داده شد که آتش می‌تواند به اندازه یک زلزله 7 ریشتری مخرب باشد.

همچنین در این کنفرانس، فرهنگ هنرور رئیس انجمن بازرسی غیرمخرب ایران گفت:‌ امروزه برای پی بردن به ایراد ساختمان‌ها، امکانات،‌قطعات و دستگاه‌ها باید روش‌های تخریبی را کنار بگذاریم و هزینه‌ها را به حداقل برسانیم.

وی افزود: آزمون‌های غیرمخرب که امروزه با عنوان NDT شناخته می‌شود، به روش‌هایی گفته می‌شود که بتوان از طریق آنها قطعات و دستگاه‌ها را بدون وارد کردن تخریب بررسی کنیم که آیا سالم هستند یا نه.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: اگر آزمون‌ها را به دو نوع مخرب و غیرمخرب تقسیم کنیم، در آزمون‌های تخریبی برای پی بردن به سلامت قطعه باید قطعه بریده یا شکسته شود، اما در روش غیرمخرب این صدمه وارد نمی‌شود.

هنرور ادامه داد: NDT روش‌های مختلف همچون امواج صوتی، روش پرتونگاری با اشعه ایکس، روش‌های مغناطیس و مکانیکی از جمله تکنیک‌های مختلفی است که در این زمینه به کار برده می‌شود.

چهارمین کنفرانس بین‌المللی آزمون‌های غیرمخرب ایران هشتم و نهم اسفند در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود. 

منبع: فارس


95/12/8 - 19:14 - 2017-2-26 19:14:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن