تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836747607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فناوری‌های جدید برای کاهش مصرف سوخت کشتی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: فناوری‌های جدید برای کاهش مصرف سوخت کشتی
ویژگی کلیدی این سامانه کاهش نیروهای انتقالی در موتور است که باعث کاهش مصرف سوخت و در نتیجه کاهش انتشار آلاینده‌ها خواهد شد.
مصرف سوخت سهم فزاینده‌ای از مجموع هزینه‌های سفری را به خود اختصاص می‌دهد. به همین دلیل چندان جای تعجب نخواهد داشت که در آینده، هزینه‌های سوخت و قیمت نفت بیش‌از پیش به عامل‌ و محرک اصلی ایجاد تحولات و به‌کارگیری تکنولوژی‌های جدید در صنعت کشتیرانی تبدیل شود.

به گزارش روزنامه دنیای خودرو، هرچند در سال‌های اخیر «LNG» به‌دلیل آلایندگی و قیمت کمتر درحال تبدیل شدن به یک سوخت محبوب است اما در این مطلب قصد داریم مروری بر فناوری‌های نو در جهت کاهش مصرف سوخت کشتی‌ها داشته باشیم.

  قوای محرکه هیبرید

استفاده از فناوری هیبرید با اتلاف انرژی پایین، از جمله نوآوری‌های شرکت «وارتسیلا» در صنعت دریایی است. این سامانه با استفاده از منابع مختلف انرژی و همچنین قسمت ذخیره‌کننده (باتری) باعث می‌شود سامانه پیشران اولیه در شرایط ایده‌آل خود فعالیت کند. ویژگی کلیدی این سامانه کاهش نیروهای انتقالی در موتور است که باعث کاهش مصرف سوخت و در نتیجه کاهش انتشار آلاینده‌ها خواهد شد. این سامانه به یک واحد مبدل متصل و در عین حال با یک سامانه متداول مدیریت نیرو در ارتباط است.

علاوه‌بر این، با افزایش نیرو، سامانه این امکان را برای موتور فراهم می‌کند که قطعه بهینه طراحی‌شده را راه‌اندازی کند و حداکثر بازدهی و کمترین انتشار آلاینده‌ها را در این حالت داشته باشد. تعمیر و نگهداری کمتر و بالا بودن کارایی سامانه به‌دلیل پاسخ سریع از قسمت ذخیره‌کننده انرژی از مزایای این فناوری است. این شناور در حالت آماده‌باش، هنگامی که کشتی‌ها در کنار اسکله هستند، از انرژی ذخیره‌شده در باتری‌ها استفاده می کند.

  طراحی بهینه بدنه کشتی

حرکت کشتی در مسیرهای طولانی اغلب همراه با بارهای سنگین‌تر، موجب اعمال فشار بیشتر به بدنه کشتی می‌شود و مصرف سوخت کشتی تا 25درصد افزایش می‌یابد. علاوه‌بر این، کشتی‌های معمولی تنها بخش ناچیزی از سفر خود را در شرایط میزان بار پیش‌بینی‌شده برای حرکت بهینه کشتی طی می‌کنند.

به‌همین دلیل اقدامات زیادی در مرحله طراحی کشتی به منظور بهبود طراحی بدنه و در نتیجه کاهش مصرف سوخت می‌توان انجام داد. اما این امر در صورتی امکان‌پذیر است که ساختار فیزیکی کشتی شرایط و پتانسیل کافی برای انجام مانورهای طراحی را فراهم آورد. به‌عنوان مثال، از ابتدا باید جانمایی موتورخانه و انبارها با الزامات یک طراحی هیدرودینامیکی انطباق داده شوند.

با در نظر گرفتن ملاحظات هیدرودینامیکی و بسته به نوع کشتی و سرعت مدنظر آن می‌توان 10 تا 15 درصد در هزینه‌های ساخت کشتی صرفه‌جویی کرد. در این مورد می‌توان به تغییرات ایجادشده در دماغه کشتی‌ها اشاره کرد که شرکت‌هایی مانند «مرسک» از این شیوه به‌طور موثری برای کاهش مصرف انرژی در ناوگان کشتیرانی خود بهره گرفته‌اند.

موسسه رده‌بندی «دی‌ان‌وی» نیز مطالعاتی برای رسیدن به بهترین شکل دماغه کشتی و بهینه‌سازی‌ آن با توجه به شرایط بازار داشته است. این موسسه پس از تغییر در شکل دماغه کشتی در تعمیرات حوض‌خشک محاسباتی میدانی روی کشتی، کاهش مصرف سوخت حدود 1000 تن در یک سال را برای کشتی‌ها به ثبت رساند.

  های فین

شرکت هیوندای از ابزاری برای کاهش مصرف سوخت در کشتی‌ها استفاده کرد که «های‌فین - HI – FIN» نام دارد. این قطعه در انتهای توپی‌شکل پروانه کشتی نصب و با تولید جریان‌های چرخشی برخلاف حرکات گردابی تولید‌شده توسط پروانه کشتی باعث افزایش کارایی سیستم پیشران و پروانه کشتی و در نتیجه کاهش مصرف سوخت می‌شود.

در یک طرح آزمایشی قطعه موردنظر روی یک کشتی گازبر با حجم جابه‌جایی 162،000 مترمکعب نصب شد. کشتی موردنظر در مقایسه با سایر کشتی‌های مشابه که از فناوری «های‌فین» استفاده نکرده بودند، حدود 2.5 درصد مصرف سوخت کمتری را به ثبت رساند.

اگر این مقدار صرفه‌جویی در مصرف انرژی را با یک کشتی کانتینری که قابلیت حمل 8،600 کانتینر را دارد، مقایسه کنیم، این فناوری صرفه‌جویی معادل 750،000 دلار در سال را برای مالک و یا مدیریت کشتی خواهد داشت و در صورتی که عمر متوسط هر کشتی را 25 سال در نظر بگیریم، این مقدار صرفه‌جویی به 19 میلیون دلار در  مدت عمر کشتی خواهد رسید.



تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - 19 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن