تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817437600




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قسم‌خوردگان به پرچم امريکا چگونه جشنواره انقلابي برگزار كردند؟!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قسم‌خوردگان به پرچم امريکا چگونه جشنواره انقلابي برگزار كردند؟!
جشنواره امسال فيلم فجر مانند دوره‌هاي قبلي اين جشنواره، همچنان با ساختاري غيراستاندارد برگزار شد، به نحوي که بخشي از آن سبک برگزاري جشنواره‌هايي مانند ونيز، برلين و کن را دنبال مي‌کند و بخش ديگري از اسکار کپي‌برداري شده است.
نویسنده : سعيد مستغاثي 


در جشنواره‌اي مانند کن شش، هفت داور داريم که براي چهار، پنچ رشته محدود داوري مي‌کنند، اما در مراسم اسکار که در 24 رشته جايزه داده مي‌شود، بيش از 6 هزار نفر از اعضاي آکادمي اسکار کار داوري را انجام مي‌دهند و در هر رشته متخصصان آن رشته مسئوليت داوري‌ها را برعهده دارند، اما در جشنواره فجر ما همان شش، هفت داور را داريم با حدود 20 جايزه! امسال نيز با حضور 44 فيلم در بخش مسابقه اقدامي بي‌سابقه در ساختار اين نوع جشنواره‌ها با آن تعداد محدود داور محسوب شد و داورها مجبور شدند تعداد زيادي به اندازه دو برابر معمول فيلم را تماشا کرده و داوري کنند.

به نظرم به جز چند فيلم، اکثر آثار جشنواره سي و پنجم را فيلم‌هاي به شدت ضعيف غيراستاندارد تشکيل مي‌داد که حتي زير خط فقر سينما بودند. اين در حالي است که به قول خودشان فيلم‌هاي مسئله‌دار را از جشنواره کنار گذاشته بودند. ترکيب هيئت داوران جشنواره هم ترکيب غلطي بود. معمولاً در جشنواره‌هاي معتبر، فيلمسازاني را به عنوان داور انتخاب مي‌کنند که در يکي، دو سال قبل به خصوص سال پيش در اين جشنواره درخشيده يا جوايزي گرفته باشند يا در عرصه‌هاي ديگر و ساير جشنواره‌ها به موفقيت‌هاي چشمگيري دست پيدا کرده باشند، ولي در هيئت داوري جشنواره امسال فجر افرادي بودند که حدود هفت، هشت سال اخير و بعضاً از 15 سال قبل اصلاً فيلمي نداشته‌اند، چه برسد به اينکه فيلم‌شان جايزه گرفته باشد يا اثر قابل‌توجهي ارائه کرده باشند.

 اشتباه جشنواره اين است که به جاي تقدير از سينماگران پيشکسوت آنها را داور جشنواره مي‌کند! اين نوع انتخاب عجيب هيئت داوري به داوري‌هاي عجيب و نتايج عجيب‌تر منتهي شد.
داوري‌هاي خيلي بدي را در جشنواره ديديم مثل انتخاب فيلمي براي سيمرغ بهترين موسيقي متن در حالي که اصلاً فيلم موسيقي متن نداشت يا کانديدا شدن فيلمي براي جلوه‌هاي ويژه که همه جلوه ويژه‌اش در يک صحنه باران يا برف خلاصه مي‌شد!

از طرف ديگر مسئله دوتابعيتي بودن همين داوران جشنواره بود. فکر کنيد افرادي که به پرچم امريکا يا کانادا قسم خورده‌اند و متعهد شده‌اند که حتي در زمان جنگ، زير پرچم اين کشورها و عليه دشمنان آنها بجنگند، مسئول برگزيدن فيلم‌هاي جشنواره فيلم فجر به عنوان اصلي‌ترين مراسم سينمايي انقلابي باشند که اصلي‌ترين دشمن امريکا به شمار مي‌رود!
اين شايد جوک‌ترين جوک سال باشد! از طرف ديگر متأسفانه با اينکه دولت نزديک به چهار سال است که شعار اميد مي‌دهد، همچنان اغلب فيلم‌هاي جشنواره فاقد هرگونه اميد هستند و نگاه اميدوارانه‌اي به زندگي نداشتند!

فيلم‌ها پر از آدم‌هاي فلک‌زده بود، فلاکت از سر و روي فيلم‌ها مي‌ريخت، آدم‌ها يا خودکشي مي‌کردند يا به قتل مي‌رسيدند، خانواده‌ها از هم پاشيده بودند يا در حال از هم پاشيدن بودند، فيلم‌ها پر از صحنه‌هاي مرگ و قبرستان، پزشکي قانوني و بهشت زهرا بود! چگونه چنين فيلم‌هايي مي‌تواند مخاطبانش را به آينده و زندگي اميدوار کند؟
رياست محترم جمهوري در سخنراني خود و در پايان مراسم راهپيمايي 22 بهمن گفت که هرکس سياه‌نمايي کند، انقلابي نيست.‌ اي کاش ايشان نگاهي هم به فيلم‌هاي اين جشنواره مي‌انداختند يا از مشاوران خود کمک مي‌گرفتند و سياه‌نمايي افراطي از جامعه‌اي که آن همه آمارهاي اميدوارکننده از آن ارائه کردند را قضاوت مي‌نمودند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن