تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862606034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسائل کشور معلول مشکلات مدیریتی است/لزوم حفظ بصیرت در شرایط امروز


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی:
مسائل کشور معلول مشکلات مدیریتی است/لزوم حفظ بصیرت در شرایط امروز

سید علیرضا عبادی


شناسهٔ خبر: 3885214 - دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱
استانها > خراسان جنوبی

.jwplayer{ display: inline-block; } بیرجند- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه کشور با وجود همه ظرفیت ها دارای مشکلات اقتصادی و اجتماعی است، گفت: همه این مسائل معلول مشکلات مدیریتی است. به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی ظهر دوشنبه در دیدار با سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این برهه از زمان هیچ هدیه ای برای مردم و جامعه  بهتر از اهدای بصیرت نیست. وی با بیان اینکه ایران، کشوری غنی با مردمی هوشیار و بهره‌مند از مکتبی غنی است با این وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی بسیاری دارد، بیان کرد: مشکلات اجتماعی کشور معلول مشکلات فرهنگی است. نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اضافه کرد: مشکلات اقتصادی کشور نیز معلول مشکلات سیاسی است و همه اینها معلول مشکلات مدیریتی است. عبادی با تأکید بر اینکه اگر کشوری هیچ نداشته باشد اما از مدیریت قوی بهره‌مند باشد، همه چیز به دست خواهد آورد، اظهار داشت: اگر مدیریت ضعیف باشد به طور حتم استعدادها نیز هدر می رود و در نتیجه به صورت واهی می خواهیم مشکلات کشور را دیگران حل کنند که این خود بالاترین مشکل است. بصیرت مهمترین هدیه در شرایط امروز جامعه است وی، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را بالاترین سرمایه کشور عنوان کرد و گفت: همه این سرمایه ها بهره بردار می خواهد. نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه تشکیلات نظام به گونه ای بوده که استفاده از این سرمایه ها مبتنی بر نوع انتخاب و اختیار مردم قرار گرفته است، عنوان کرد: وقتی انقلاب اختیارات را از انگلیس، آمریکا و اسرائیل سلب کرد و دست خود مردم داد، بقیه مبتنی بر نوع انتخاب و اختیار مردم است. عبادی با اشاره به اینکه دشمن نیز از این فرصت ها تاکنون سوء استفاده‌های بسیاری کرده است، افزود: اگر حواسمان جمع باشد مشکلات کشور خیلی ساده حل می شود اما دشمن به صورت حساب شده و دقیق شرایطی ایجاد کرده که سرهیچ ما را معطل می کند.  نباید ندانسته اختیارات خود را به حزب و گروهی دهیم نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه نباید ندانسته اختیارات خود را به حزب، گروه، طیف و حتی احساسات نفسانی دهیم، بیان داشت: وقتی می خواهیم حتی به یک شورای روستایی رأی دهیم سعی کنیم به کسی رأی بدهیم که بتواند مشکلات را حل کند. عبادی با بیان اینکه اگر نسبت به این گوهر گرانبهای اختیار، بصیرت پیدا کردیم همه مسائل حل است، گفت: اما اگر این بصیرت را پیدا نکردیم مسائل دیگر ناشی از غفلت است. وی به عمر ۳۷ ساله انقلاب اشاره کرد و گفت: در این ۳۷ سال آفات و خطرات زیادی پیش آمد که اگر در هر کشوری پیش می آمد، آن را نابود می کرد اما ملت ایران از آن سربلند بیرون آمد و این به دلیل داشتن بصیرت بود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن