تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر كس به خدا توكل كند، مغلوب نشود و هر كس به خدا توسل جويد، شكست نخورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815264003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي اهميت ساده‌زيستي كارگزاران حكومتي در آخرين شماره از نشريه «طوبي»


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: بررسي اهميت ساده‌زيستي كارگزاران حكومتي در آخرين شماره از نشريه «طوبي»
گروه انديشه: مقاله «ضرورت اهميت ساده‌زيستي به ويژه در مسئولان و كارگزاران حكومتي»، توسط «مصطفي منتظري ‌شاهرودي» نوشته شده و در آخرين شماره از نشريه طوبي (شماره 27، ويژه خرداد‌ماه 1387) منتشر شده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، در جامعه‌اي كه ميان طبقه‌هاي گوناگون آن، فاصله معيشتي و اقتصادي وجود دارد، مسئولان و كارگزاران بايد با ساده‌زيستي مرهمي بر زخم‌هاي گروه كم‌درآمد جامعه باشند.

امير‌المؤمنين(ع) به استاندار بصره به خاطر شركت در ميهماني يكي از جوانان ثروتمند بصره كه فقيران و ضعيفان به آن ميهماني محروم و تنها ثروتمندان در آن حاضر بودند، نامه اعتراض‌آميزي مي‌نويسد و از شركت وي در چنين ضيافتي به شدت گلايه مي‌كند.

نويسنده در ادامه مقاله به آثار و فوايد ساده‌زيستي مي‌پردازد و مي‌نويسد:‌ درك و لمس مشكلات و تلخي‌هاي زندگي فقيران و مستضعفان براي برقراري بهت و سريع‌تر عدالت در جامعه‌ اسلام بسيار مفيد است. مسئول و رئيسي در جامعه اسلامي مي‌تواند عدالت را در حوزه فرمان خويش برقرار كند كه درد محرومان و تهي‌د‌ستان‌ را درك كرده و چشيده باشد، وگرنه آنان حتي از دور، دستي بر آتش نگرفته‌اند چگونه مي‌توانند بر مشكلات و نابساماني‌ها چيره شوند.

اين محقق پرورش و اقناع حس هم‌دردي و برابري با ديگران، پرهيزگاري و فريفته‌‌نشدن به دنيا و دل نبستن به آن و نزديك‌تر شدن مسئولان به مردم و ارتباط بي‌واسطه آنان با يك‌ديگر را نيز از آثار و فوايد ساده‌زيستي بر مي‌شمرد و اظهار مي‌كند كه انسان حتي اگر مسئوليت و مقامي در حكومت نداشته باشد، همواره نيازمند ارضا و اقناع نيازهاي فطري خود است. يكي از اين نيازهاي فطري، احساس هم‌دردي با همسايگان و خويشان و ديگر اطرافيان اوست.

در بخش ديگري از اين مقاله آمده است: آنان كه از دنيا به اندك آن رضايت داده‌اند و همواره كم‌‌خرج بوده‌اند، به راحتي از اين دنيا دل ‌كنده‌اند. به تعبير زيباي امير‌المؤمنين علي(ع) آنان كه سبك‌بارند، سريع و راحت‌تر به جهان ديگر گام مي‌نهند.

شاهرودي در بخش ديگري از اين مقاله مي‌افزايد: رسيدگي به مشكلات و امور محرومان و مستضعفان، همواره در صدر برنامه‌هاي رهبران ديني آگاه جامعه؛ يعني پيامبران و اولياي الهي بوده است. اين شدت تأكيد به خاطر آن است كه همواره نهضت‌هاي پيامبران و ائمه و فقيهان ديني با همراهي و جان‌فشاني همين طبقه از جامعه شروع شده و پيش رفته است.

ماه‌نامه اخلاق و تربيت «طوبي» به صاحب‌امتيازي مركز پژوهش‌هاي اسلامي صدا و سيما و به كوشش «سيد‌محمود طاهري» منتشر شده است و به بهاي 14000 ريال در اختيار علاقه‌مندان قرار گرفته است. در اين شماره كه ويژه خرداد 87 است به موضوعاتي مانند خودشكوفايي روحي و عوامل آن، حقوق كودك در اسلام، اخلاق سياسي و ... پرداخته شده است.
 يکشنبه 2 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن