تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871196183




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صداوسیما به عنوان رسانه ای فراتر از قوا، رویکرد فراجناحی و فراملی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: علیرضا قزوه عضو کمیسیون موسیقی جشنواره نوزدهمین جشنواره تولیدات مراکز استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه نقطه قوت کشور در جهان ادبیات و عرفان است گفت: ایران کشوری است با محصولات بسیار در عرصه های مختلف اما چیزی که ما را در جهان معرفی می کند عرفان و ادبیات است.



به گزارش جام جم آنلاین علیرضا قزوه عضو کمیسیون موسیقی جشنواره افزود: عرفان و ادبیات ریشه در تاریخ گذشته دارد نام های بزرگی چون خیام، حافظ، سعدی و ... هر کدام خود مراکز یک استان هستند.

وی ادامه داد: در تمام استان ها چهره های بزرگی وجود دارد و نمی توان استانی را نام برد که ظرفیت شعر آن خوب نباشد. انقلاب اسلامی با سرود شکل و در دهه اول انقلاب اوج گرفت و کم کم ترانه جای خود را به سرود داد در صورتی که به سرودهای انقلابی نیاز بود.

سید داود موسوی رئیس کمیسیون خبر جشنواره در ادامه برنامه هدهد 19 تاکید کرد: مجموع 33 گانه خبر مراکز به عنوان زنجیره ای ارزشمند فعالیت گسترده ای دارند و چتر خبری در شهرهای بزرگ و کوچک گسترده شده و 241 بخش خبری رادیویی در مراکز فعال هستند.

وی با بیان اینکه شبکه های استانی کارکرد متفاوتی دارند گفت: شبکه های محلی و استانی طرفیت بالایی دارند و بیش از 80 درصد مردم به شبکه های استانی خود اعتماد دارند و به عنوان مرجع به آنها مراجعه و تمام کارکردهای خود را با منبع خبری استان هماهنگ می کنند.

در حوزه اطلاع رسانی سیستم های نوینی وجود دارند اما برای گسترش آنها باید سرمایه گذاری قوی صورت گیرد. تلویزیون به عنوان رسانهِ نظام در همین راستا گام برمی دارد. اتحاد و وفاق و همدلی در تمام استانها وجود دارد و صداوسیما به عنوان یک رسانه ای فراتر از قوا، رویکرد فراجناحی و فراملی دارد.

فتح الله امیری کارگردان و مستندساز در ادامه با اشاره به اینکه مستندسازی در مراکز استان ها یک گام جلوتر از استان تهران است گفت: در 5 سال اخیر با مراجعه به تاریخ جشنواره سینما حقیقت و فجر شاهد هستیم که 90 درصد مستندهای مراکز استان ها جایزه گرفته اند.

وی افزود: زمانی که مستندسازان مراکز استان ها مطمئن باشند مستندشان علاوه بر مراکز استان ها در سطح جهان هم پخش می شود آثاری قوی تولید می کنند و این امر موجب می شود پولی که از بیت المال برای ساخت مستند هزینه شده با فروش آن در بازارهای جهانی، بودجه دوباره به منبع خود برگردد.

این کارگردان و مستندساز با بیان اینکه هر شبکه استانی می تواند به اندازه یک شبکه مستند عمل کند یادآور شد: هر استان باید سوژه های ناب را ابتدا به کشور و بعد به جهان معرفی کند.

محمد صادقی مدرس و بازیگر با تاکید بر اینکه استعدادهای زیادی در شهرستان ها وجود دارد و شکوفا شدن آنها جای کار بسیار دارد گفت: امیدوارم شناسایی استعدادها در شهرستان ها صورت گیرد. تولیدات تصویری نیازمند بودجه مکفی است و زمانی که بودجه لازم در اختیار گروه ها قرار بگیرد کار تا اندازه ای تسهیل می یابد.

وی قصه خوب را بسیار مهم دانست و افزود: تاکید بر روی پرورش استعدادهایی که خوب قصه می نویسند موجب طی کردن مسافت بسیاری از مسیر است چراکه با نوشته های خوب می توان آثار خوبی را خلق کرد.

این مدرس و بازیگر ادامه داد: شناسایی استعدادها امری تخصصی است باید آستین ها را بالا زد و استعدادهایی که در این زمینه تا به حال شکوفا نشدند را جستجو و با معرفی آنها به مراکز هنری کرد و با بالفعل کردن بالقوه ها تازه می توان وارد کار جدی شد. بعد از گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی مسیر خوبی در این صنعت طی شده و نباید بیش از این توقع داشت.

نوزدهمین جشنواره تولیدات مراکز استان‌های صدا و سیما از 30 آذر تا 2 دی ماه در شهر اهواز استان خوزستان برگزار می‌شود.




یکشنبه 28 آذر 1395 ساعت 10:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن