تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867413177




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«مردان عنکبوتی» در شبکه مستند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: «مردان عنکبوتی» در شبکه مستند
تهیه‌کننده و بازیگر «خسته نباشید» یکشنبه هفته آینده 14 آذر در قسمت جدید این مستند با مردان عنکبوتی ایران همراه می‌شود و برای لحظاتی مرگ را تجربه می‌کند.


به گزارش«جوان» به نقل از روابط عمومی شبکه مستند سیما، میثم رازفر درباره موضوع قسمت چهارم این مستند گفت: هميشه دلم می‌خواست همه‌کارهای دنیا را تجربه كنم، به‌ویژه مشاغلی را كه هيجان بيشتری دارند؛ در سری دوم این برنامه تصمیم گرفتم سراغ حرفه‌ای بروم  که در آن می‌توانی مرگ را لمس کنی، شغل مردان عنکبوتی!
وی افزود: شستشو و تعمیر نمای ساختمان‌ها و آسمان‌خراش‌ها از آن دست مشاغل پرخطری است که در شهرهای بزرگ روزبه‌روز بیشتر به چشم می‌خورد و خوشحالم فرصتی پیش آمد تا با مردانی همراه شوم که درآمدشان را میان زمین و آسمان کسب می‌کنند و برای  کسب روزی حلال هرروز با  دل‌شوره و هراس از مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
خوشحالم که زنده‌ام !
رازفر گفت: روز تصویربرداری با بچه‌های گروه خداحافظی کردم و از آن‌ها خواستم به‌هیچ‌وجه، در هیچ موقعیتی جانشان را به خطر نیندازند و هر اتفاقی که برایم افتاد دوربین‌ها را خاموش نکنند؛ کار شروع شد و مثل بقیه مردان عنکبوتی در هوا معلق شدم، اما این شغل بسیار سخت‌تر حد تصورم بودم، ضربان قلبم تند شد و اتفاقاتی برایم افتاد که در قسمت جدید «خسته نباشید»  تماشا خواهید کرد.
وی افزود: من عاشق هیجانم، عاشق شغل‌های پرهیجان و لحظه‌ای که آدرنالین خونم بالا می‌رود. اما این شغل بسیار دشوار است و باید بگویم  بسیار خوشحالم که زنده‌ام.
رازفر گفت: این مجموعه مستند فرصتی برایم فراهم کرد که به بطن زندگی آدم‌های دیگر وارد بشوم با آن‌ها زندگی کنم و از آن یاد بگیرم. خیلی از این افراد دوستان خوب من شدند.
این تهیه‌کننده تصریح کرد: این برنامه نشان می‌دهد‌، مشاغل دشوار کم نداریم. مخاطب با مشاغلی آشنا می‌شود که از وجود آن‌ها باخبر نبوده یا درباره برخی مشاغلی که می‌شناخته به واقعیت‌های تازه‌ای پی می‌برد و از همه مهم‌تر این‌که تک‌تک ما می‌فهمیم که بهتر است کاری را بکنیم که بلدیم چون هرکسی از پس هر کاری برنمی‌آید!
قسمت چهارم از مجموعه مستند «خسته نباشید» یکشنبه 14 آذر ساعت 21:30 روی آنتن می‌رود و بازپخش آن روزهای دوشنبه 15 آذر ساعت 10، پنجشنبه 18 آذر ساعت 20 و جمعه 19 آذر ساعت 10 خواهد بود. 
این مجموعه مستند را شهره رعایتی کارگردانی کرده و از دیگر عوامل آن می توان به مجيد دهقان تصويربردار، سيدروح الله فرح تصويربردار دو، فرزاد جليليان دستيار تصوير، حامد خوش نشين تصويربردار هوايي، فرشيد ذوالفقاري فرد عکاس، محمد سوران امینی صدابردار، علی تمدنی تدوین، شهره رعایتی طراح لباس، مطهره کشاورز روابط عمومی، بابک چهارباشیان مشاور تبلیغاتی، محمد عسکری مدیر تولید و يلدا منتظري،شهره رعايتي و ميثم رازفر شورای نویسندگان اشاره کرد.


منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن