تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872217725




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمدجواد حق‌شناس: اصلاح‌طلبان با توجه به هزینه‌هایی که برای دولت روحانی دادند، مورد کم‌لطفی قرار گرفتند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: محمدجواد حق‌شناس:اصلاح‌طلبان با توجه به هزینه‌هایی که برای دولت روحانی دادند، مورد کم‌لطفی قرار گرفتند
خبرگزاری فارس: اصلاح‌طلبان با توجه به هزینه‌هایی که برای دولت روحانی دادند، مورد کم‌لطفی قرار گرفتند
عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی برخلاف ادعای عدم سهم‌خواهی اصلاح‌طلبان معتقد است: جریان اصلاح‌طلب با توجه به هزینه‌هایی که برای دولت روحانی داد، مورد کم‌لطفی قرار گرفت و متناسب با آن زحمات و حمایت‌ها از آنها در کابینه استفاده نشد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه وقایع‌اتفاقیه امروز یکشنبه 95/4/27 گفت و گویی با محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی پیرامون تغییرات جدید کابینه روحانی، انجام داده است که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید. حق‌شناس در این رابطه گفت: سال 92 اصلاح‌طلبان در شرایطی خاص از روحانی حمایت کردند و دولت اعتدال روی کار آمد و در آن شرایط خاص و ویژه، رئیس‌جمهوری با کمک اصلاح‌طلبان و مجلس وقت و نیروهای سیاسی نزدیک به تفکر اصلاح‌طلبی و اعتدالی کابینه خود را بست.  
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه افزود: با توجه به تغییر و تحولات صورت‌گرفته در بدنه دولت، به نظر می‌رسد آقای روحانی تشخیص داده که فضای کشور نسبت به سه ‌سال قبل تغییر کرده است و باید جابه‌جایی‌هایی را در کابینه داشته باشد. البته در برخی موارد این جابه‌جایی‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد، ولی آقای رئیس‌جمهوری باید توجه داشته باشد در بعضی موارد این تغییرات باید با حساسیت بیشتری انجام شود. 
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تأکید کرد: قطب‌بندی‌های سیاسی کشور بعد از انتخابات 94 شرایط را دچار تغییر کرد، پس باید این تغییرات به نحوی انجام شود که هم خواست و انتظارات مردم رأی‌دهنده لحاظ شود و هم افرادی که با وجود فشارهایی که به آنها وارد شد، از دولت روحانی حمایت کردند مورد بی‌مهری قرار نگیرند. 
او ادامه داد: باید افرادی در کابینه دولت قرار بگیرند که دولت اعتدال را باور دارند و این دولت را از خود می‌دانند نه اینکه یک چهره اصلاح‌طلب را از کابینه حذف کنند و فردی اصول‌گرا را به جای او منصوب کنند. 
حق‌شناس همچنین اظهار کرد: البته همیشه باید تغییرات در کابینه را از دو منظر بررسی کنیم که بعد اول آن وزن سیاسی است. مثلا آقای روحانی باید به نیروهایی که از او حمایت کردند و باز در انتخابات پیش‌رو از او حمایت می‌کنند، توجه داشته باشد. البته به نظر می‌رسد جریان اصلاح‌طلب با توجه به هزینه‌هایی که برای دولت روحانی داد، مورد کم‌لطفی قرار گرفت و متناسب با آن زحمات و حمایت‌ها از آنها در کابینه استفاده نشد. 
این فعال سیاسی تصریح کرد: با ایجاد زمینه و ظرفیت برای استفاده از نیروهای اصلاح‌طلب در دولت، روحانی می‌توانست موقعیت مستحکم‌تری برای ادامه کار و عمل به وعده‌ها ایجاد کند ولی آنها را از این فضا محروم کردند، بنابراین از نظر کارشناسی هم اینکه چه نیرویی برای چه کاری و در چه موقعیت و زمانی مناسب است باید مورد توجه قرار گیرد. 
او در پاسخ به این پرسش که بزرگان اصلاحات در سال 92 گفته بودند رویکرد دولت اعتدال، اصلاح‌طلبانه است آیا در سال 96 نیز رویکرد دولت روحانی اصلاح‌طلبانه خواهد بود یا به دنبال جلب حمایت اصول‌گرایان است، گفت: هیچ چیز قطعی وجود ندارد و جریان‌های سیاسی نمی‌توانند آینده را پیش‌بینی کنند. آنچه برای جریان‌های سیاسی اهمیت دارد، این است که بتوانند براساس دیدگاه‌ها و باورهای خودشان حرکت کنند و به آنچه در مرامنامه سیاسی آنهاست، وفادار بمانند. 
او تصریح کرد: نکته دیگر اینکه آنها می‌خواهند به مردمی که صاحبان اصلی این انقلاب هستند و قرار است دوباره در انتخابات شرکت کنند پاسخگو باشند و کاری انجام دهند که مورد رضایت آنهاست. 
حق‌شناس یادآور شد: آقای روحانی اگر نخواهد برای بهترشدن شرایط و ایجاد تعامل بیشتر قدم بردارد نمی‌تواند روی معادلاتی که در سال 92 رخ داد حساب باز کند. قواعد بازی بر اساس فضای سیاسی پیش‌رو تغییر می‌کند و مردم انتخاب‌کننده هستند. 
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی بیان‌ کرد: هیچ چیز قطعی وجود ندارد و نمی‌توانیم بگوییم چون خیال روحانی برای حمایت از او در سال 96  از ناحیه اصلاح‌طلبان راحت است، می‌خواهد به حوزه دیگری بپردازد، بنابراین تأکید می‌کنم که دولت باید مراقب عملکردش باشد. 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین با توجه به تغییر و تحولات دولت در فرمانداری‌ها و استانداری گفت: باید فرمانداران و استانداران در چارچوب سیاست‌های دولت حرکت کنند و با توجه به توضیحات آقای علی صوفی، مبنی بر اینکه مثلا در یک استان از 16 فرماندار تنها سه فرماندار حاضر به دفاع از عملکرد دولت فعلی هستند، طبیعی است که دولت بخواهد با تغییر فرمانداران که جایگاه نمایندگان سیاسی دولت را دارند، افرادی را در این بخش انتخاب کند که با برنامه‌های او همسو هستند؛ چرا که با نزدیک‌شدن به انتخابات، برای تحقق آنچه روحانی به مردم وعده داده است این نیاز احساس می‌شود.  
پیش از این در گزارش «وقایع‌اتفاقیه» تأکید شده بود که حسینعلی امیری، قائم‌مقام وزیر کشور و سخنگوی این وزارتخانه، به سمت معاون پارلمانی منصوب شد تا جای مجید انصاری از معدود اصلاح‌طلبان کابینه حسن روحانی را بگیرد. مجید انصاری هم جایگزین الهام امین‌زاده در معاونت حقوقی شد. تا اینجای کار به نظر می‌رسد تغییر و تحولی معمول در بدنه دولت اتفاق افتاده اما واقعیت آن است که اهمیت معاونت پارلمانی با معاونت حقوقی قابل مقایسه نیست، ضمن آنکه تنزل کرسی‌های اصلاح‌طلبی به نفع اصول‌گرایان گام‌به‌گام پیش می‌رود.   مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/

95/04/27 :: 11:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن