تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817018394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصلاح رابطه صنعت و سینما نیازمند اصلاح دیدگاه مدیران است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اصلاح رابطه صنعت و سینما نیازمند اصلاح دیدگاه مدیران است
معاون تولید و پشتیبانی انجمن سینمای جوانان ایران معتقد است که باید باور درستی از سینمای مستند در ذهن مدیران صنعتی شکل بگیرد و شکل‌گیری این باور موجب رونق آثار این‌گونه آثار خواهد شد.


آرش رصافی معاون تولید و پشتیبانی انجمن سینمای جوانان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  درباره تعامل موثر میان حوزه صنعت و سینما اظهار کرد: دو حوزه صنعت و سینما می‌توانند به هم کمک کنند اما فکر می‌کنم دلیل اینکه این اتفاق کمتر رخ می دهد به دیدگاه فرهنگی که مدیران مربوط می‌شود.

این مستندساز توضیح داد: شاید اگر مشاوره و کمک فکری مناسب از لحاظ فرهنگی به مدیران صنعتی و اقتصادی داده شود، مسیر تعامل دو سویه هنر و صنعت هموار شود. در واقع مدیران صنعتی باید متوجه باشند که مهم‌ترین و تاثیرگذارترین مدیومی که می‌تواند صنعت آن‌ها را معرفی کند و باعث گسترش آن شود، سینما است.

وی افزود: اگر این باور در ذهن مدیران صنعتی و اقتصادی شکل بگیرد که سینما می‌تواند کمک شایانی برای آن‌ها باشد، می‌شود زمینه لازم برای تولید آثار سینمایی مرتبط با صنعت و اقتصاد و یا حتی مستند‌های صنعتی شاخص فراهم شود.

معاون تولید انجمن سینمای جوانان ایران درباره جایگاه نامناسب مستندهای صنعتی در ایران گفت: دلیل اینکه مستندهای صنعتی در ایران جایگاه مناسبی ندارند این است که شاید به نظر می‌رسد این‌گونه مستندها سفارشی هستند، سفارشی به این مفهوم که فیلمساز به دلیل علایق شخصی به سراغ چنین موضوعاتی نرفته زیرا معمولا ساخت این‌گونه آثار از سوی سازمان‌های خاصی سفارش می‌شود تا فیلمساز در رابطه با یک موضوع خاص فیلم بسازد.

وی در عین حال تاکید کرد: اگرچه سفارشی‌ بودن یک فیلم مستند بر کیفیت آن اثر می‌گذارد اما به شخصه معتقدم که فیلم مستند و مستند صنعتی می‌تواند بخشی از سینمای مستند زیبایی‌شناسانه و هنری باشد که با نگاه خاص مستندساز دارای قابلیت‌های هنری برجسته‌ای خواهد بود.

رصافی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود اینکه مستندسازی صنعتی بار مالی خوبی دارد، اما فیلمسازان کمتر به سراغ آن می‌روند، خاطر نشان کرد: اگر شرایط تولید مهیا بوده و تهیه‌کننده وجود داشته باشد، کارگردان‌ها تمایل دارند که به این سمت بروند البته من بعید می‌دانم کارگردان‌ها تمایلی به ساخت این‌گونه آثار نداشته باشند.

وی افزود: در واقع مشکل آنجاست که باید سفارش‌دهنده، مراکز و سازمان‌هایی که چنین فیلم‌هایی می‌تواند برای معرفی صنعت خاص خودشان به آن‌ها کمک کند، پیش‌قدم شوند تا فیلمسازان نیز به سمت تولید این آثار جذب شوند.

این مستندساز در ادامه گفت: اگر اهمیت معرفی یک سازمان یا نهادی که فعالیت صنعتی دارد از طریق مدیوم سینما و فیلم مستند برای صاحبان صنایع مشخص شود، قطعا مستندسازان خوبی هم هستند که حاضرند در این زمینه به آنها کمک کنند و در نتیجه فیلم‌های خوبی هم ساخته خواهد شد.

معاون تولید و پشتیبانی انجمن سینمای جوانان ایران در پایان درباره انصراف افراد از فعالیت مداوم در این حوزه گفت: باید زمینه مناسب وجود داشته باشد تا مستندسازان به سمت تولید این‌گونه آثار بروند. اگر زمینه لازم مهیا نباشد، شاید مستندسازان کمتر بتوانند از دریچه مسائل صنعتی دیدگاه خودشان را ارائه دهند. بنابراین شرایط باید به گونه‌ای باشد که مستندسازان احساس کنند می‌توانند از دریچه یک فیلم صنعتی جهان‌بینی و نگاه خودشان را هم ارائه دهند که این امر باید از سوی سفارش‌دهنده اتفاق بیفتد.




۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن