تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821205840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زائرین پیاده اربعین بخوانند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: یک فیزیوتراپ با بیان این‌که مسیر پیاده روی اربعین طولانی است، از همه زائران خواست تا از حمل وسایل سنگین در کوله پشتی‌های خود در این مسیر خودداری کرده و سبک پیاده روی کنند.

دکتر محمدباقر صداقت‌جو در گفت و گو با خبرنگار در خصوص مراسم پیاده‌روی اربعین، گفت: عمدتا افراد در این پیاده‌روی طولانی مدت وسایلی را نیز با خود به همراه خواهند داشت، بنابراین اولین توصیه ما این است که زائران برای حمل وسایل خود از کوله پشتی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: مسیر پیاده‌روی طولانی است و قطعا حمل بار سنگین حتی اگر در کوله پشتی هم باشد می‌تواند مخاطرات و آسیب‌های جدی را برای زوار به همراه داشته باشد.

صداقت‌جو توصیه کرد؛ افراد تا حد ممکن از به همراه بردن وسایل غیرضروری در این پیاده‌روی خودداری کرده و از کوله پشتی با جنس چرم استفاده کنند تا مانع عرق کردن قسمت پشت و کمر آنها شود.

وی افزود: برای سبک کردن کوله پشتی نیز علاوه بر کم کردن حجم وسایل داخلی آن باید تا حد امکان یراق آلات و آویزه‌های کوله پشتی را کم کرد.

این فیزیوتراپ با بیان این‌که قسمت بالای کوله پشتی باید 10 سانتیمتر بالاتر از کتف قرار گیرد، گفت: قسمت پایینی کوله پشتی نیز باید وسط خط گودی کمر باشد.

وی در خصوص چیدمان وسایل داخل کوله پشتی نیز گفت: برای چیدمان وسایل داخل کوله پشتی باید وسایل سنگین را در قسمت نزدیک به بدن کوله‌پشتی قرار داد وسایل سبک را در اطراف کوله‌پشتی چید.

صداقت‌جو با بیان این‌که کوله پشتی باید دو میله انعطاف‌پذیر در قسمت وسط کمر داشته باشد، گفت: این دو میله فشار را از اطراف کوله‌پشتی جمع کرده و به ستون فقرات منتقل می‌کند.

این فیزیوتراپ در خصوص وزن کوله‌پشتی نیز گفت: این وزن باید متناسب با وضعیت بدن فرد و آمادگی جسمانی او باشد، اما اگر بعد از نیم ساعت حمل کوله پشتی، فرد احساس خستگی کرد و به کمر و کتف‌های او فشار وارد شد، باید بداند که کوله پشتی او سنگین است و باید سبک شود.

صداقت‌جو خاطرنشان کرد: بند کوله پشتی نیز باید پنج سانتی‌متر عرض داشته باشد تا به عصب گردن فشار نیاید و از طرفی نباید کوله پشتی در قسمت کمر و شکم آزاد باشد و باید به وسیله یک بند به قسمت کمر محکم شود.

این فیزیوتراپ هشدار داد: اگر افراد هنگام حمل کوله پشتی دچار گردن درد شده، دست‌هایشان مورمور و کتف‌هایشان بی‌حس شد، احتمال این‌که دیسک کمر داشته باشند بالاست و باید از حمل کوله‌پشتی اجتناب کنند.

صداقت‌جو یادآور شد: افراد بعد از یک ساعت پیاده روی باید حتما یک ربع استراحت داشته باشند تا آسیبی به آنها و ستون فقرات‌شان وارد نشود.

وی توصیه کرد؛ افرادی که دیسک گردن یا آرتروز دارند، حتما از وسیله نقلیه برای رفتن به کربلا استفاده کرده و تا حد امکان پیاده‌روی نکنند.

این فیزیوتراپ در پایان از همه زوار خواست تا این توصیه‌ها را جدی بگیرند و همه جامعه فیزیوتراپ‌ها را نیز در این سفر معنوی دعا کنند.




۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن