تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803245032




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلقی پيروزی روحانی موضوعی خطرناک!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: احمد شيرزاد؛ فعال سياسي اصلاح‌طلب در روزنامه آرمان نوشت: در مسائل سياسي به ويژه انتخابات نبايد قطعي و يقيني سخن گفت. اتفاقات بسياري مي‌تواند صحنه را تغيير دهد.
 
آن‌هم در ايران كه يك شبه جريان‌سازي مي‌شود و اتفاقات ريز و درشتي درآن رخ مي‌دهد و امكان فضاسازي‌هاي متفاوت وجود دارد. فضاي سياسي كشور ما يك نوع پيش‌بيني ناپذيري دارد كه البته نسبت به گذشته پيش‌بيني‌پذيرتر شده است.
 
هيچ زماني نبايد نسبت به اين مسائل با قطعيت اظهارنظر كرد. اصولا قطعي و يقيني تلقي كردن پيروزي آقاي روحاني درانتخابات سال ۹۶ مي‌تواند براي هواداران وي ضررداشته باشد به اين دليل كه خيلي‌ها بر اين باورند كه چه ما مشاركت داشته باشيم، چه نداشته باشيم روحاني رأي مي‌آورد، لذا صحنه را خالي مي‌كنند، اين موضوع فوق‌العاده خطرناك است و اين فكر نبايد به هيچ‌وجه در جامعه گسترش يابد.
 
نكته ديگر اينكه آيا چنين وضعيتي وضعيت مطلوب است يا نامطلوب؟ ايران به لحاظ سياسي كشور متكثري است و حداقل اتفاقي كه مي‌تواند رخ دهد اين است كه مجموعه اصلاح‌طلبان و اعتدالگرايان پشت سر آقاي روحاني قرارگیرند، جناح اصولگرا نيز مي‌تواند كانديدايي را معرفي نموده و به رقابت بپردازد. عدم حضور اصولگرايان تندرو در انتخابات نشان‌دهنده سلامت سياسي كشور و تثبيت وضع آقاي روحاني نيست بلكه بيشتر حاكي از نوعي بيماري در فضاي سياسي كشور است. اين بيماري از اين قرار است كه يك جناح سياسي فقط پا به عرصه‌هايي مي‌گذارند كه موفقيتشان در آن تضمين شده باشد و اين‌طور نيست كه در يك عرصه رقابتي كه امكان برد و باخت در آن وجود دارد، تن به رقابت و برد و باخت دهند كه علامت مثبتي نيست و جاي نگراني دارد.
 
به نفع كشور است كه اگر اصولگرايان، كانديدايي معرفي مي‌كنند، آن كانديدا محض خالي نبودن عريضه معرفي نشود بلكه كانديداي واقعي و جدي براي رقابت باشد، اما تا به امروز، هيچ شاهد متقن و جدي براي اينكه چنين تصميمي گفته شده باشد، ديده نشده است. ممكن است اصولگرايان با يك يا دو كانديدا وارد عرصه انتخابات شوند اما ظاهرا كانديدايي كه به صورت رسمي توان رقابت داشته باشد، معرفي نمي‌شود. در جناح اصولگرا چهره‌هاي لايق و شايسته در مقياس رياست‌جمهوري بوده و اكنون نيز هستند اما يك نوع نخبه ستيزي در جناح اصولگرا وجود دارد كه همه موارد را كنار زده است و نمونه برجسته آن، حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوري است كه داراي شخصيت مطلوب و توانايي است و مي‌تواند كانديداي جدي باشد اما اصولگرايان او را رنجانده‌اند.
 
آنجايي كه مدعيان اصولگرايي بايد پاي اخلاق و اصول مي‌ايستادند به آن تن ندادند و تماشا كردند كه عده‌اي خودسر كه به اصطلاح گروه‌هاي فشار هستند، به يك شخصيت برجسته هجمه كنند. آن شخصيت برجسته از جناح مقابلشان هم نبود اما نتوانستند او را هم تحمل كنند. يا در موارد ديگر آقاي علي لاريجاني را در قم مورد توهين قرار دادند و در آن برهه هم در ميان اصولگرايان اتفاق خاصي رخ نداد يعني حمايت جدي از رئيس مجلس صورت نگرفت.
 
وقتي يك شخصي به اسم اصولگرايي در مجلس به مراجع تقليد و شخصيت‌هاي برجسته توهين مي‌كند نشان‌دهنده اين است كه در اين جناح سياسي، افراد احساس امنيت نمي‌كنند و اين احساس را ندارند كه آنها برمبناي اصول و اخلاقيات پاي اشخاص ايستاده و تا آخر از آنها دفاع مي‌كنند.
 
در حال حاضر مي‌توان چنين سوال كرد كه به عنوان نمونه آقاي باهنر كه يك اصولگراي پرسابقه است چرا پا به عرصه انتخابات نمي‌گذارد. پاسخ اين است كه در جناح اصولگرا اخلاقيات به فراموشي رفته است و همين امر باعث مي‌شود عضوي از ميان آنها پا به عرصه نگذارد كه اين یک بيماري سیاسی است.




۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن