واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: وحيدزاده: مديران سينمايي به دنبال كميت هستند و كيفيت برايشان جدي نيست
ابراهيم وحيدزاده، كارگردان سينماي كشور در رابطه با مسئله جشنوارهزدگي در سينماي ايران گفت: مديران سينمايي به دنبال كميت هستند و كيفيت هيچ گاه برايشان مهم و جدي نبوده...
ابراهيم وحيدزاده، كارگردان سينماي كشور در رابطه با مسئله جشنوارهزدگي در سينماي ايران گفت: مديران سينمايي به دنبال كميت هستند و كيفيت هيچ گاه برايشان مهم و جدي نبوده و از همين رو است كه از برگزاري جشنوارههاي متعدد سينمايي كه هيچ عايدي مثبتي براي سينماي كشور در پي ندارد، حمايت ميكنند تا بيلان كاري خود را پر و پيمان نشان دهند.
كارگردان فيلم سينمايي «شام عروسي» در گفتوگو با سينماپرس افزود: متأسفانه در بسياري از بخشهاي كشور ما و به خصوص در حوزه سينما هميشه بحث اعداد و ارقام بسيار مهم بوده و در نقطه مقابل كيفيت هيچگاه مورد توجه نبوده است و اين مسئله ضعفهاي آشكار و نهان زيادي را در سينماي ما به وجود آورده است كه بايد با تدبير جدي و اساسي جلوي آن گرفته شود.
وي ادامه داد: مديران سينمايي بهتر است به جاي آنكه مرتباً از برگزاري جشنوارههاي ريز و درشت كه طي تمامي اين سالها بيخاصيت بودنشان بر تمامي كارشناسان و اهالي سينما ثابت شده است، حمايت كنند، بودجههاي كلان برگزاري اين جشنوارهها را در اختيار سينماگران خانهنشين قرار دهند تا توليد در سينماي كشور به جريان بيفتد.
وحيدزاده خاطر نشان كرد: هرچه سريعتر بايد روند برگزاري جشنوارههاي زائد سينمايي متوقف شود؛ تعداد جشنوارههاي سينمايي كه سالانه در كشور ما برگزار ميشود نسبت به حجم توليداتمان بسيار بالا است. در سالهاي نهچندان دور هر جشنوارهاي در كشور ما برگزار ميشود صرفاً به دليل آن بود كه سينماي ايران را به خوبي به جهانيان معرفي كند، اما امروزه بسياري از اين جشنوارهها هيچ هدفي براي اين كار ندارند و به همين دليل است كه همواره فيلمهاي تكراري كه در چندين جشنواره به نمايش درآمدهاند در ساير جشنوارهها هم حضور پيدا ميكنند.
كارگردان فيلم سينمايي «معادله» سپس با تأكيد بر اينكه در سينماي ايران تنها يكي دو جشنواره مانند جشنواره فيلم فجر بايد برگزار شود و بقيه جشنوارهها بايد در هم ادغام شوند، اظهار داشت: مديران سينمايي اگر به فكر رشد، اعتلا و ارتقاي سينماي ملي ما هستند بايد هرچه سريعتر آفت جشنوارهزدگي را با انحلال جشنوارههاي ريز و درشت ريشه كن كنند تا ما بتوانيم سينماي بهتري داشته باشيم.
وي ادامه داد: بسياري از فيلمسازان ما به خصوص جوانان براي خوشامد جشنوارههاي خارجي مبادرت به ساخت فيلمهايي ميكنند كه تقليد و دوبارهسازي از آثار بزرگان سينما است و هيچ گونه خلاقيت و پويايي و توجه به ارزشهاي فرهنگ ملي و ميهني درون آثارشان ديده نميشود و اين مسئلهاي است كه باعث ايجاد كجراهه در سينماي كشور شده است.
كارگردان فيلم سينمايي «مجسمه» در خاتمه اين گفتوگو تأكيد كرد: مديران سينماي كشور بايد با تدبير و درايت شرايطي را فراهم آورند كه جوانان ما در سينما راه خودشان را پيدا كنند و دنبالهروي جشنوارههاي داخلي و خارجي نشوند تا اين گونه بتوان شاهد اعتلا و احياي مجدد فضاي فيلمسازي خلاق در سينماي كشور شد.
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]