واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تفكر سكولار و ضد اسلامي در سينما با دين و مذهب در حال جدال است
بزرگترين مشكلي كه امروزه در سينماي ايران با آن درگير هستيم، بيتوجهي به دين و مذهب است و نه چگونگي نحوه روايت آثار تاريخي و مذهبي.
نویسنده : سعید مستغاثي
بزرگترين مشكلي كه امروزه در سينماي ايران با آن درگير هستيم، بيتوجهي به دين و مذهب است و نه چگونگي نحوه روايت آثار تاريخي و مذهبي. فقر پرداختن به موضوعات مذهبي در سينماي جمهوري اسلامي ايران باعث تأسف است. من بسيار متأسفم در كشور ما كه امالقراي جهان تشيع است در رابطه با زندگي امامان معصوم (ع) آثار شاخصي در سينما توليد نشده و سينماي ما بسيار بيتوجه به اين نوع مسائل است.
ما بايد افسوس بخوريم كه در جشنوارهاي مانند چهلچراغ فيلمي جايزه ميگيرد كه زمان ساخت آن به بيش از دو دهه گذشته باز ميگردد؛ ما چطور خود را شيعه و مسلمان ميدانيم، اما در رابطه با واقعه بزرگ عاشوراي حسيني حتي به اندازه تعداد انگشتان يكدست هم فيلم نساختهايم؟
دوري سينما و رسانهها از دين و مذهب بسيار بد و تأسف بار است و متأسفانه بايد اين نكته را بازگو كنم كه سينما با قدرت به مخالفت با دين ادامه ميدهد! سابقه سياه دينزدايي سالها است كه توسط غربيها و دشمنان اسلام به كشور ما نفوذ كرده اما مسئولان فرهنگي ما هيچ تدبيري براي مقابله با آن نينديشيده و به صورت منفعلانه با اين واقعه تأسفبار برخورد كردهاند، گويا اين آگاهي هنوز در ميان مديران فرهنگي ما به وجود نيامده كه تفكر سكولار و ضد اسلامي در سينماي كشور با دين و مذهب در حال جدال است و ميخواهد هويت ديني و اسلامي ما را از بين ببرد.
مراكز ديني همواره در مقابله با سينما بودهاند، اما متأسفانه نتوانستهاند كار چنداني از پيش ببرند؛ چرا كه مديريت كلان فرهنگي كشور توجه مكفي به اين مسائل نداشته و ندارد و از همين رو است كه اگر در سينماي ما گاهي آثار محدودي در اين زمينه توليد ميشود به صورت خلقالساعه و نمايشي هستند و هيچ تدبيري براي توليد آنها نبوده است.
ما نيازمند تحولي اساسي و بنيادين در سينماي جمهوري اسلامي ايران هستيم، اما از آنجا كه سيستم مديريتي فرهنگي ما از گذشتههاي دور توسط فراماسونرها پايهگذاري شده و آنها تا به امروز سيستم سينما را در اختيار داشتهاند، هيچ گاه نتوانستهايم شاهد اين دگرگوني و تحول در سينما باشيم.
خوشبختانه هنوز براي به وجود آوردن اين تحول در كشور ما دير نشده است؛ چرا كه تمامي مردم ما عشق زيادي به اهل بيت عصمت و طهارت (ع) دارند و ما اين مهم را همواره در مراسمهاي مذهبي مانند تاسوعا و عاشوراي حسيني شاهد هستيم كه با چه عشقي مردم به كوچهها و خيابانها ميآيند و براي سرور و سالار شهيدان عزاداري ميكنند. از اين رو ما بايد سعي كنيم برخلاف آنچه دشمنان اسلام و قرآن درصدد به دست آوردن آن هستند، دين و مذهب را در سبك زندگي مردم و همينطور در محيطهاي علمي و آثار هنري وارد كنيم و محاسبات دشمنان را براي هميشه بر هم بزنيم.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]