تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815687246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایگاه داروسازان در نظام سلامت نیاز به بازنگری دارد/ مقالات علمی تولید شده توسط داروسازان زیاد است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جایگاه داروسازان در نظام سلامت نیاز به بازنگری دارد/ مقالات علمی تولید شده توسط داروسازان زیاد است
دبیر انجمن علمی داروسازان ایران از چالش های حوزه داروسازی خبر داد و گفت: از بین 15 دانشمند برتر ایران هفت نفر داروساز هستند.

جایگاه داروسازان در نظام سلامت نیاز به بازنگری دارد/ مقالات علمی تولید شده توسط داروسازان زیاد است
سید حمید خویی دبیر انجمن علمی داروسازان ایران و نایب رییس  شورای عالی نظام پزشکی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره مهمترین چالش حوزه داروسازی کشور گفت: بزرگترین چالش، بحران جایگاه داروساز در نظام عالی کشور و هویت خدمات دارویی در نظام سلامت است.



وی ادامه داد: در طرح تحول سلامت به خدمات دارویی و حرفه ای داروساز ارزش کافی داده نشده و به گونه ای هر دو در حاشیه دیده شده است.


خویی وزن اصلی درمان را بر دوش دارو و دارودرمانی دانست و اظهار داشت: از آنجا که بخش مهم خدماتی که داروسازان در داروخانه ارائه می کنند رایگان است نقش اصلی آنها آنطور که باید برای مردم ملموس نیست، طبیعتا هرچیزی که بی مزد و منت باشد دیده نمی شود.


 دبیر انجمن علمی داروسازان ایران عنوان کرد: نسخه پیچیدن یک پروسه فیزیکی و یک پروسه متافیزیکی دارد و تجویز اشتباه یک دارو می تواند به قیمت از دست دادن جان بیمار تمام می شود و لذا آموزش ها و مشاورها حتی اگر دیده نشود و در فرآیند نظارت بر صحت نسخه پیچی و انطباق داروها با شرایط بیمار اشتباهی رخ دهد می تواند ضایعه جبران ناپذیری را در زندگی فرد ایجاد کند.


وی با اشاره به مسئولیت فنی داروساز در داروخانه بیان کرد: آموزش کافی به لحاظ فرهنگی و توجیه کافی توسط شبکه های اجتماعی برای نقش داروساز صورت نگرفته است.


خویی بالاترین نسبت مقالات علمی در عرصه آموزشی و تحقیقاتی را برای داروسازان دانست و عنوان کرد: هفت نفر از 15 دانشمند برتر ایران داروساز هستند لذا در عرصه علمی جایگاه بی نظیری داریم یعنی حتی تحقیقات و مقالات علمی تولید شده توسط داروسازان از بقیه رشته های تخصصی پزشکی جلوتر است.


نایب رییس شورای عالی نظام پزشکی افزود: در ایران دارویی نیست که نتوانیم تولید کنیم یعنی فناوری و دانش تولید حتی پیشرفته ترین داروهای روز دنیا را داریم و اگر تولید دارویی را شروع نمی کنیم چون تولید محدود آن برای کشور مقرون به صرفه نیست.


وی ایران را پنجمین کشور وارد شده به تولید فرآورده های بیوتکنولوژی دارو دانست و افزود: بعنوان مثال ما دومین تولید کننده داروی ضد ام اس در دنیا بودیم و به لحاظ تولید دارو وضعیت مناسبی را داریم.


خویی با بیان اینکه کیفیت یک طیف است نه نقطه، اظهار داشت: ما راه نرفته در صنعت داروسازی و کیفیت بسیار داریم اما ارتقای کیفیت هزینه دارد و وقتی دوسال قیمت دارو ثابت نگه داشته شده و دولت هم برای نوسازی صنایع دارویی هیچ حمایتی نمی کند چه کسی باید هزینه ارتقای کیفیت را پرداخت کند.


وی این مسئله که مردم همچنان خواهان داروهای خارجی هستند را رد کرد و گفت: 95 درصد داروهای کشور برای ایران است و نباید با طرح این موضوعات فضای تبلیغاتی مصنوعی ایجاد کرد البته پشت بخش مهمی از این ماجرا شرکتهای وارداتی هستند که برای جاباز کردن در بازار رقیب خود را خراب می کنند.


دبیر انجمن علمی داروسازان ایران تصریح کرد: 30 سال درایران (البته منهای 2 الی 3 درصد داروهای خاص) واردات دارو نداشتیم و مردم از آنها استفاده می کردند.


وی با بیان اینکه مردم حق دارند از بهترین داروها استفاده کنند،عنوان کرد: بنابراین بحث کیفیت برای داروهای وارداتی نیز مطرح است و تمام داروهای وارد شده از کشورهای مختلف لزوما با کیفیت نیستند. قطعا داروی ما بی کیفیت تر از داروی وارد شده از کشوری مثل هند نیست منتها یک اشکال فرهنگی در سطح ملی داریم که فکر می کنیم هر دارویی با عنوان خارجی، بهتر است. 


خویی اعلام کرد: طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی، سلامت حق تک تک شهروندان و تامین آن وظیفه دولت است بنابراین هزینه های درمان بر دوش دولت است نه مردم، اما چون دولت نمی تواند این هزینه ها را بطور کامل تامین کند بخشی از آن از جیب مردم پرداخت می شود.


نایب رییس شورای عالی نظام پزشکی یکی از شاخص های طب در دنیا را گرانی دانست و ادامه داد: گرانی فقط مختص دارو نیست و در تمام حوزه های پزشکی مثل عکسبرداری هزینه ها بالا رفته است و البته هزینه های اضافی درمانی زیاد داریم و اگر مدیریت صحیح بر هزینه های درمانی(نه فقط دارو درمانی ) داشته باشیم حداقل می توانیم 40 درصد هزینه ها را کاهش و کیفیت خدمت رسانی را افزایش دهیم.





۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن