تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867565222




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیین محرم به روایت «بوشهر در سوگ»


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
آیین محرم به روایت «بوشهر در سوگ»

«بوشهر در سوگ»


شناسهٔ خبر: 3797775 - دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
هنر > رادیو و تلویزیون

.jwplayer{ display: inline-block; } مستند «بوشهر در سوگ» با پخش از شبکه مستند سیما، آیین عزاداری اهالی بوشهر از پیش از محرم تا پایان صفر را به تصویر می کشد. به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا خسروی تهیه کننده و کارگردان مستند «بوشهر در سوگ» درباره این مستند توضیح داد: این اثر درباره عزاداری مردم بوشهر است و فلسفه عزاداری را توسط چند تن از قدیمی های هیات بررسی می کند. عزاداری در بوشهر از دهه اول محرم آغاز می شود و تا پایان صفر ادامه پیدا می کند و رسم های مختلف با فلسفه خاص خود را دارد. وی افزود: خود من بوشهری نیستم و اهل شهرکردم اما وقتی در ماه محرم با فرهنگ غنی و خاص بوشهر مواجه شدم به این نتیجه رسیدم که حیف است در قالب یک مستند به این گنجینه غنی پرداخته نشود. این مستندساز یادآور شد: عزاداری بوشهر با پایان دهه محرم به پایان نمی رسد و تا اربعین هر شب جمعه عزاداری ادامه پیدا می کند. در هفته آخری که به اربعین ختم می شود نیز هر شب برنامه برگزار می شود. خسروی ادامه داد: در این مستند ابتدا شهر بوشهر را معرفی می کنیم و سپس به رسوم محرم می پردازیم که بعد از عید غدیر با سنت سیاه پوشی آغاز می شود. در ادامه «ذکر و پامنبری» آیینی است که هر روز پیش از مراسم برگزار می شود تا همه خبردار شوند که روضه آغاز شده است و نوعی سینه زنی است که غیر از جنوب کشور جایی مشابه آن را ندیده ام. وی تأکید کرد: از شب ششم تا دهم محرم نیز هر روز «سنج و دمام زنی» پیش از عزاداری صورت می گیرد و سپس سینه زنی بوشهری آغاز می شود که روال خاص خود را دارد. سینه زنی شامل بخش های مختلفی از جمله پیشخوانی، نوحه خوانی و واحدخوانی است که با همراهی مداح و مردم انجام می شود. آخرین بخش از مراسم نیز ایامظلوم نام دارد که در آن مردم سینه زنی را از مسجد و حسینیه به خیابان ها می برند. کارگردان «بوشهر در سوگ» افزود: شمع زنی، صبحدم خوانی و طفل صغیری از جمله دیگر مراسم هایی هست که در دهه محرم برگزار می شود. تعزیه طایفه بنی اسد در شب سوم امام حسین (ع) برگزار می شود و شب های جمعه نیز تا پایان صفر سینه زنی برپا است. خسروی در پایان گفت: در مراسم ۲۸ صفر نیز نوحه خیلی خاصی اجرا می شود که در آن تابوت نمادین پیامبر (ص) را می سازند و آن را به صورت نمادین تشییع می کنند و ما طی دو سالی که صرف ساخت این اثر کردیم، کوشیدیم تصاویری از تمام این سنتها در مستند داشته باشیم. «بوشهر در سوگ» دوشنبه ۲۶ مهر ماه ساعت ۲۰ از شبکه مستند سیما روی آنتن می رود و سه شنبه ۲۷ مهر ساعت ۱۵ بازپخش می شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن