تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852865094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا «سردار» روی صحنه رفت؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: نویسنده وکارگردان نمایش «سردار» در نهمین شب از اجرای این اثر نمایشی که با حضور فرزندان سرداران نام آور هشت سال دفاع مقدس روی صحنه رفت، بعد از چند روز سکوت از انگیزه ها و دلایل خود برای اجرای نمایش «سردار» گفت.
 

 
چرا «سردار» روی صحنه رفت؟


به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نادر برهانی مرند نویسنده و کارگردان نمایش « سردار » بعد از پایان نهمین اجرای این اثر نمایشی خطاب به تماشاگران گفت: امشب برای من و گروه اجرایی شب بسیار مهمی است زیرا از وقتی که نمایش «سردار» روی صحنه رفت خبرنگاران و اهالی رسانه یا با حسن نیت ، یا با شیطنت  از من سوال کلیشه‌ای می کردند که تا به امشب تلاش می‌کردم از آن فرار کنم اما امشب عزیزانی کنار ما هستند که دوست دارم خالصانه اذعان کنم چرا «سردار» را روی صحنه بردم؟

وی ادامه داد: چند سال پیش که به بهانه شرکت در جشنواره‌ای به کشور بلاروس سفر کرده بودیم،همه گروه‌های نمایشی شرکت‌کننده در جشنواره را ابتدا به مقبره سربازان گمنامی می‌بردند که شکوه و عظمت آن به قدری بود که توصیف آن میسر نیست. در این فضای باشکوه اولین صحنه‌ای که دیدم آثار سوختگی به جا مانده از شهری بود که راویان می‌گفتند در این شهر هشت فرمانده و سرباز در مدت زمانی خاص آن را نگه داشته‌اند تا سقوط نکند. این در حالی است که در همین فضا چارچوبی درست شده بود که در همه روزهای سال چهار نفر به نشانه پاسداشت و احترام این چند سرباز در چهار طرف مربع می‌ایستند و این مکان تا هیچ زمانی خالی نمی‌ماند.
 

چرا «سردار» روی صحنه رفت؟



برهانی مرند بیان کرد: خاطره این شکوهمندی و احترام چنان روی من تاثیر گذاشت که پیش خود گفتم ای کاش بلد بودیم جدای از شعارها با فرماندهان و سرداران هشت سال دفاع مقدس اینچنین رفتار می‌کردیم.اتفاقا آن ایام نیز مصادف با روزهایی بود که توسط برخی‌ها توهین‌هایی به همسر شهید همت و همسر شهید باکری می‌شد و من بازهم به خود می‌گفتم در بلاروس برای کسانی که فقط هشت روز از یک شهر نگهداری و پاسداری کردند اینچنین باشکوه مراسم برگزار می‌کنند اما ما در کشور عزیزمان سرداران و فرماندهان داریم که هشت سال تمام برای پاسداری از خاک میهنمان ایستادگی کردند، اما ما برای تکریم و احترام آنها چه می‌کنیم؟

نویسنده و کارگردان نمایش «سردار» در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: بغض آن روز به من نشان داد که با خودم عهد کنم هر وقت فرصتی بود برای سرداران جنگ بنویسم، حال نمایش «سردار» محصول چنین درنگی است که امیدوارم مورد قبول شما عزیزان قرار بگیرد. به هر ترتیب حالا که اینجا در کنار شما بزرگواران حضور دارم از مهدی  عباسی دوست و همراه همیشگی نمایش ما که خود فرزند شهید است، می‌خواهم روی صحنه بیاید و مهمانان ارزشمند نهمین اجرای نمایش « سردار» را معرفی کند. البته از شما تماشاگران عزیز نیز می‌خواهم همگی با قرائت نام این بزرگواران به احترام انها بایستیم و آنها را به پاس حضورشان تشویق کنیم.
 

چرا «سردار» روی صحنه رفت؟



مهدی همت فرزند شهید محمد ابراهیم همت، داود کریمی فرزند شهید عباس کریمی، مهدی دستواره فرزند شهید رضا دستواره، علی کشوری فرزند شهید احمد کشوری ، ابوذر شیرودی فرزند شهید علی اکبر شیرودی از جمله مهمانانی بودند که مهدی عباسی با  ذکر نام و دعوت از آنها روی صحنه از حضورشان در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر تقدیر کرد.

نمایش «سردار» به نویسندگی و کارگردانی نادر برهانی مرند هر روز ساعت 19:30 با بازی (به ترتیب ورود) هدایت هاشمی، نسیم ادبی، احمد کاوری، نداکوهی، سید علی صالحی، فریدون محرابی، حسین پاکدل، ناهید مسلمی، میرطاهر مظلومی در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود.




۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن